Beste VPN’s voor Venezuela

VenezuelaVenezuela is een land aan de noordkust van het Zuid-Amerikaanse continent. Het heeft een geschatte bevolking van ongeveer 31,5 miljoen inwoners. Het land is de afgelopen jaren een broeinest van activiteit geweest, maar sommigen kiezen er nog steeds voor om het land te bezoeken vanwege de stranden, Angels Falls, het gematigde klimaat en meer. Als je jezelf gaat toevoegen aan de lijst met mensen die naar het land gaan, wil je er zeker van zijn dat je een VPN gebruikt wanneer je wifi gebruikt. Voordat we u echter vertellen wat het zo belangrijk is, moet u eerst onze lijst met beste VPN’s voor Venezuela bekijken.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
4HMA Pro VPN$ 3,99HideMyAss280
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

De eerste reden om een ​​VPN te gebruiken terwijl je in Venezuela bent, is om je privacy te beschermen. Volgens een Freedomhouse.org-rapport wordt het land vermeld als “niet gratis”. Als je zelfs connectiviteit in het land kunt vinden, hebben politieke veranderingen de laatste tijd ertoe geleid dat de regering van de gelegenheid gebruik maakt om haar burgers te controleren. Wanneer u daar verbinding maakt met een VPN, maakt uw veilige en privéverbinding het voor iedereen veel moeilijker om uw communicatie te controleren. Natuurlijk wil je nog steeds waakzaam zijn, maar het zal zeker helpen.

In hetzelfde rapport wordt ook de tweede reden genoemd om een ​​VPN in het land te gebruiken, om u te helpen de censuur door de overheid te omzeilen. In het land lijdt het geen twijfel dat u censuur zult tegenkomen, vooral als het kritiek heeft op de regering. De manier om dit te omzeilen is om verbinding te maken met een VPN in een andere regio. Op die manier kunt u elke censuur van de overheid die u tegenkomt, omzeilen.

Wat is de beste VPN voor Venezuela?

Om deze vraag het beste te beantwoorden, laten we eens kijken naar de belangrijkste factoren voor het gebruik van een in het land. In dit geval zijn beide sets criteria belangrijk. De belangrijkste set zijn echter de veiligheidscriteria. Alleen dan kunnen we de beste VPN voor Venezuela bepalen.

 • Sterke versleuteling op militair niveau om u te beschermen terwijl u in Venezuela bent
 • Strikt beleid zonder logboeken
 • Snelle servers die goed presteren voor de best mogelijke verbinding in het land en de regio
 • Mogelijkheid om firewalls en overheidscensuur in Venezuela te omzeilen
 • Hoge serverstabiliteit om netwerkverbindingen te voorkomen
 • Mobiele apps met meerdere platforms voor verschillende apparaten, waaronder Amazon Firestick

Nu gaan we enkele van de beste VPN’s voor Venezuela nader bekijken.

1. Beste VPN voor Venezuela: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Venezuela snelheidstestMet de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Mogelijk vindt u dat probleem met servers in de buurt. Selecteer eenvoudig het tabblad ‘Alle’, open Amerika en open vervolgens Venezuela. Op dit punt kunt u daar servers selecteren. Toen we een server testten in Caracas, Venezuela, was de snelheid 92,39 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Venezuela: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,99 per maand (75% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten voor de prijs heeft als u zich abonneert op een account op langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Venezuela snelheidstestNordVPN heeft een aantal servers in Venezuela en u kunt ze allemaal gebruiken. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben een server in Venezuela getest en verbonden met een server in Caracas. We vonden het snel met een downloadsnelheid van 91,70 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Venezuela: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Venezuela snelheidstestOmdat we een server in Venezuela (de dichtstbijzijnde locatie) wilden testen, openden we de Windows-client en klikten we op de optie “Mijn server kiezen”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in Venezuela. We maakten verbinding met een van hen en testten de voorstelling aan Caracas. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 40,66 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

4. Beste VPN voor Venezuela: HMA

HMA VPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,99 per maand (75% korting)

HideMyAss kwam tot leven in 2005 toen Jack Cator, een 16-jarige student in Engeland, besloot dat hij een dienst wilde creëren om mensen te helpen censuur te vermijden. Jack had met name geen toegang tot sociale mediasites en online games omdat ze waren geblokkeerd op het schoolnetwerk. HMA heeft de eerste maand honderdduizenden gebruikers toegevoegd en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld met meer dan 350 serverlocaties. Privax, het moederbedrijf van HMA Pro VPN, kwam in 2015 bij het AVG-team.

HMA Venezuela snelheidstestVoor degenen die een VPN-provider willen vinden met de meeste serverlocaties, is HideMyAss uw beste keuze. Houd er rekening mee dat HMA gebruikersactiviteiten registreert, wat voor sommige VPN-gebruikers een probleem is. HMA host enkele VPN-servers in Venezuela, met name in Caracas. Om daar verbinding te maken met een server, moet je naar de “locatiemodus” gaan en “locatie wijzigen” selecteren om te beginnen. Klik vervolgens op het tabblad “Steden” en zoek naar Caracas. We hebben daar verbinding gemaakt met een server om te testen en ontdekten dat de snelheid 41,71 Mbps was.

In 2016 liepen HMA en enkele andere toonaangevende VPN-providers voorop bij het vereenvoudigen van hun aangepaste clientsoftware. Het resultaat is een volledige set apps op maat waarmee elke gebruiker gemakkelijk verbinding kan maken met het HMA-netwerk en uw verbinding kan versleutelen. Ze hebben software beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. U kunt ook via uw router verbinding maken met HMA. HMA biedt onbeperkte VPN-toegang en alle nieuwe gebruikers worden gedekt door een 30-dagen risicovrije geld-terug-garantie.

Bezoek Hide My Ass

5. Beste VPN voor Venezuela: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van verschillende populaire VPN-services, maar niet sneller dan IPVanish. We weten uit persoonlijke ervaring dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-providers.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Hun VPN-netwerk is in onze snelheidstests altijd het snelste in Noord-Amerika geweest. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie selecteren of specifieker worden door een individuele server te kiezen. IPVanish is uitstekend geschikt voor gamen, maar het kan wisselvallig zijn voor het deblokkeren van populaire streamingdiensten.

IPVanish Venezuela snelheidstestIPVanish host een aantal servers in Costa Rica en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. We raden u aan er een te selecteren die begint met “a” in de servernaam. In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. We testten een IPVanish-server in Costa Rica naar Caracas en vonden de snelheid 16,09 Mbps.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Hierboven heb je een aantal VPN-opties die je kunt gebruiken terwijl je in Venezuela bent. Je zou nu moeten zien waarom het belangrijk is. Als je andere opties wilt zien dan degene die we zojuist noemden, kijk dan gerust naar de providers op onze website top 10 VPN-lijst. Alle opties op die lijst zouden goed moeten presteren, maar we hebben onze keuzes gemaakt op basis van een aantal factoren die we voor Venezuela hebben geoptimaliseerd. VPN-bescherming is een goed idee, wat u ook van plan bent te doen. Door onze gids te gebruiken, kunt u uw privacy op de best mogelijke manier beschermen om aan uw behoeften te voldoen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map