WalmartVUDU is een mediabedrijf en een systeem voor het leveren van inhoud. Hoewel ze aanvankelijk begonnen met het maken van hun eigen settopboxen, hebben ze hun technologie in licentie gegeven aan onder meer Roku en Smart TV en bieden ze nu een zelfstandige videostreamingservice voor tv en films. In tegenstelling tot andere streamingdiensten met maandelijkse kosten, biedt Vudu een pay as you go-systeem. Hierdoor kunnen ze films krijgen rond dezelfde tijd dat ze op dvd worden uitgebracht, of soms zelfs eerder. Aangezien het moederbedrijf van Vudu Walmart is, heb je ook de mogelijkheid om digitale kopieën van films die daar zijn gekocht aan je VUDU-account toe te voegen. Momenteel is de VUDU-service alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Degenen buiten de VS zullen een VPN willen gebruiken om geoblocking en toegang tot Vudu te vermijden.

RankVPN ServicePriceVisitServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76SelectievakjeSelectievakje

Het is duidelijk dat VUDU een goed idee heeft. Omdat het pay as you go is, is de service gratis, maar u moet ofwel credits op uw account hebben of een betalingsmethode hebben die aan uw account is gekoppeld. Door dit model zou u toegang hebben tot meer films, aangezien er niet echt over licentieovereenkomsten hoeft te worden onderhandeld. De VUDU-catalogus bevat meer dan 18.000 films. Credits voor het huren of kopen van films kunnen online worden gekocht of in een Walmart-winkel. Afhankelijk van of je de film later wilt bekijken, of hem gewoon wilt huren, worden er verschillende bedragen in rekening gebracht. Om een ​​film te huren, selecteer je de film of show die je wilt zien en heb je er een bepaalde tijd toegang toe.

Zoals we al zeiden, biedt VUDU tv-programma’s en films. Het is ook interessant om op te merken dat je seizoenen of afleveringen van shows zoals Game of Thrones, The Walking Dead of American Titans kunt kopen. Met meer dan 5k shows beschikbaar, zijn de mogelijkheden eindeloos, vooral met alle genres vertegenwoordigd voor tv en films. Een ander interessant kenmerk van deze service is iets dat we niet hebben gezien bij andere streamingdiensten. Ze hebben recensies van kijkers op de site zoals de meeste anderen, maar ze hebben ook recensies van de populaire filmrecensiewebsite Rotten Tomatoes geschrapt. Dat is buitengewoon, omdat veel mensen Rotten Tomatoes gebruiken om filmrecensenten en kijkersrecensies te lezen. Omdat deze informatie zo gemakkelijk beschikbaar is, geeft het het lid de mogelijkheid om te beslissen of ze het geld willen uitgeven om de film te zien of over te slaan.

Dit klinkt allemaal goed, maar wat is de vangst? De VUDU-service is alleen beschikbaar in de VS, tenminste zonder een VPN te gebruiken. Als u naar het buitenland reist of in een ander land woont, zou u zeker geen toegang hebben tot VUDU. Door een VPN te gebruiken, kon je echter toegang krijgen tot dit bastion van Amerikaanse media. Amerika heeft veel geweldige films en geweldige tv, dus u hoeft niets te missen alleen al vanwege uw locatie.

Hoe werkt een VPN? Een VPN zorgt voor een veilige verbinding met een server, mogelijk in een ander land. Door dit te doen, kunt u toegang krijgen tot VUDU en alles bekijken wat u maar wilt. Zolang je een server in de VS kiest, zou het in orde moeten zijn. Wat protocollen betreft, zou u het OpenVPN (UDP) -protocol kiezen omdat dat het snelste is. Bij videostreaming is snelheid cruciaal, vooral omdat je een verbindingssnelheid van minimaal 1 mbps nodig hebt. Als u verbindingsproblemen heeft, kunt u overschakelen naar OpenVPN (TCP), maar in beide gevallen is OpenVPN de optie om te gebruiken. De providers die we noemen, hebben allemaal aangepaste clients, dus de installatie is eenvoudig.

Als u uw gegevens wilt beveiligen en toegang wilt tot VUDU, raden we ExpressVPN aan. Ze houden geen logboeken bij en beheren een snel netwerk in de Verenigde Staten en daarbuiten. ExpressVPN heeft ook een SmartDNS-service ingebouwd waarmee u kunt streamen zonder de extra overhead van codering. Als je echter de netto snelheid hebt, raden we altijd aan om codering te gebruiken. We zouden nooit voorstellen om snelheid in te wisselen voor privacy.

1. Beste VPN voor VUDU: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van gebruikers te helpen beschermen. U kunt verbinding maken met hun VPN-netwerk om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Verbind uw desktop en mobiel tegelijkertijd met maximaal 5 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om het in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor VUDU: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten voor de prijs heeft als u zich voor een langere periode op een account abonneert. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een gebruiksvriendelijke mobiele app voor Android- en iOS-apparaten (iPhone, iPad). U kunt de browserextensie NordVPN gebruiken voor Chrome, Firefox of Safari. NordVPN biedt een aantal geavanceerde privacyfuncties zoals dubbele VPN, P2P-servers en speciale IP die de service echt helpen onderscheiden.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor VUDU: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 29 landen. Het PIA-team heeft hun servers georganiseerd per regio, land en stad. U zult merken dat de snelheid meestal snel is.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor VUDU: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-videocontent in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor VUDU: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van verschillende populaire VPN-services, maar niet sneller dan IPVanish. We weten uit persoonlijke ervaring dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-providers.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Hun VPN-netwerk is in onze snelheidstests altijd het snelste in Noord-Amerika geweest. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie selecteren of specifieker worden door een individuele server te kiezen. IPVanish is uitstekend geschikt voor gamen, maar het kan wisselvallig zijn voor het deblokkeren van populaire streamingdiensten.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Bekijk onze top 10 VPN-services lijst voor verschillende keuzes, maar we denken niet dat u dat nodig zult hebben. ExpressVPN is de beste overall, gebaseerd op snelheid, betrouwbaarheid en wereldwijde servernetwerken. Topaanbieders beschermen uw privacy en hebben snelle netwerken in veel verschillende landen, maar de informatie die u nodig heeft, is hier.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me