Beste VPN’s voor Washington DC

Washington DCWashington District of Columbia (Washington D.C.) is de hoofdstad van de Verenigde Staten. Ondanks zijn relatief kleine omvang, is het het zesde meest bevolkte grootstedelijk gebied van het land. Er zijn veel dingen die het een aantrekkelijke plek maken om te bezoeken, maar ook een goede plek voor conferenties, congressen en een flink aantal andere evenementen. Als je het gebied gaat bezoeken, is de kans groot dat je gebruik maakt van een of andere vorm van openbare wifi. Zorg ervoor dat u eerst verbinding maakt met een VPN. Hier zijn enkele snelle VPN’s om te gebruiken in Washington, DC.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

Met alle machtige mensen, politici en buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders, heb je veel kansen om de gratis wifi van de meeste bedrijven te gebruiken. Anderen zijn zich daar helaas ook van bewust. U kunt zich voorstellen dat dieven wachten om te profiteren van een niet-beveiligde verbinding. In feite is er mogelijk een grotere kans in het District of Columbia vanwege alle mensen met een hoog vermogen. Daarom is het gebruik van een VPN een goed idee om uw gevoelige gegevens te helpen beschermen en uw privacy te beschermen. Niemand wil reizen en beroofd worden.

De volgende reden waarom u een VPN wilt gebruiken, is vanwege geografische beperkingen. Dit zijn limieten die aan een gebruiker worden gesteld op basis van locatie. Als u vanuit het buitenland reist, is het belangrijk om het nieuws van uw regio bij te houden. Mogelijk wilt u ook inhoud van daaruit streamen of naar een andere regio gaan. Zonder een VPN te gebruiken, wordt u mogelijk geblokkeerd om alles te zien wat u wilt zien. Maak gewoon verbinding met een server in het gebied dat u wilt bekijken en het komt goed.

Dit zijn twee van de beste redenen om een ​​VPN te gebruiken, maar wees niet verbaasd als je anderen vindt. Of het nu gaat om de cruciale beveiliging die het biedt of de belemmeringen die u kunt overwinnen, aanmelden bij een VPN-provider is een goed idee. Als u het daarmee eens bent, zijn er twee basiszaken die u moet weten.

Wat is de beste VPN voor Washington DC?

We hebben ons gericht op de volgende criteria om onze lijst met de beste VPN’s voor de stad te bepalen.

 • Providers die u zullen helpen geo-blokkades / sportuitval te omzeilen
 • Hoge versleutelingsniveaus voor betere privacybescherming in het gebied
 • Hoge serversnelheden in de stad
 • Netwerkstabiliteit om verbroken verbindingen te stoppen
 • We hebben alleen VPN’s geselecteerd die geen gebruikslogboeken bijhouden
 • Mobiele apps en ondersteuning voor Amazon Firestick-apparaten

Hier is zonder verdere vertraging een lijst met de beste VPN-services voor Washington DC:

1. Beste VPN voor Washington DC: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Washington DC snelheidstestMet de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren. De klant selecteert de beste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Dit geldt voor Washington DC. U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Amerika openen en vervolgens Verenigde Staten openen. Op dit punt kunt u de serverlocatie VS – Washington DC selecteren. Zoals je kunt zien hebben we een server in DC getest en de snelheid was 240,03 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Washington DC: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Washington DC snelheidstestNordVPN host een aantal servers in het DC-gebied, met name in Manassas, Va. Klik vanuit de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land om het servergebied te lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers te bekijken. We hebben de server van de Verenigde Staten in Manassas getest en de downloadsnelheid was 196,83 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Washington DC: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA Washington DC snelheidstestGelukkig gebruiken we de Windows-client van PIA en het is eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Dat betekent echter niet dat het aan functies ontbreekt. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Verbinding maken met een server in DC gaf ons een verbindingssnelheid van 61,54 Mbps.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Washington DC: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Washington DC snelheidstestOmdat we een server in DC wilden testen, openden we de Windows-client en klikten we op de optie “Mijn server kiezen”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in Washington. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 63,17 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Washington DC: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van verschillende populaire VPN-services, waaronder IPVanish. We weten uit persoonlijke ervaring dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-providers.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish Washington DC snelheidstestIPVanish host meer dan 75 servers in Ashvurn en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. Toen we een IPVanish-server testten in Ashburn, iad-a06, ontdekten we dat de snelheid 139,91,03 Mbps was.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Als u op zoek bent naar meer opties, bekijk dan onze top 10 VPN lijst met services. We denken echter dat u tevreden zult zijn met de opties die we u hierboven hebben gegeven. Ze zijn gekozen op basis van snelheid, betrouwbaarheid, prijs en beveiliging. We hebben ook gezocht naar providers met servers in het gebied van Washington, DC. Zo weet u zeker dat u de beste snelheden haalt. Natuurlijk hebben ze allemaal geweldige netwerken. Snelheid is belangrijk als u van plan bent HD-inhoud te downloaden of te streamen. De providers die we hierboven noemden, zijn de beste opties om dat te doen, ongeacht welke populaire services u wilt gebruiken. Hopelijk helpt onze gids u om de best mogelijke beslissing te nemen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map