Beste VPN’s voor WhatsApp

WhatsappWhatsApp is een platformonafhankelijke, bijna gratis berichten-app waarmee u kunt bellen of sms’en via internet. Met meer dan 1 miljard downloads uit de Google Play Store en meer dan 800 miljoen actieve gebruikers, is het niet moeilijk te begrijpen waarom WhatsApp wordt beschouwd als het populairste berichtenplatform ter wereld. Helaas heeft de populariteit van deze advertentievrije, gecodeerde chat-app in sommige landen een verbod veroorzaakt. Door een VPN te gebruiken, kunt u echter de blokken omzeilen en WhatsApp overal gebruiken.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Selectievakje

Zoals we al zeiden, is deze app in sommige landen verboden. De meesten zouden dat soort gedrag niet verwachten van westerse landen, maar verrassend genoeg is een van de landen die over een verbod debatteren het VK. Dat komt door het VK Snoopers Charter. Het Snoopers Charter stelt dat bedrijven hun apps minder veilig moeten maken of de decoderingssleutels moeten overhandigen. Houd er, ondanks het dreigende verbod, rekening mee dat WhatsApp geen bevelschrift vereist voordat de inhoud wordt overgedragen en ontvangen door klanten. Met andere woorden, ze voldoen aan de criteria om minder veilig te zijn.

Een andere factor waar je op moet letten bij WhatsApp is de spraakfunctie. De website prijst het als een manier om geld te besparen door naar andere landen te bellen. Als je echter WhatsApp voor dat doel wilt gebruiken, gebruikt de app 1,2 mb per minuut aan gegevens. Dat is prima als je onbeperkt wifi gebruikt, maar als je geen sterk data-abonnement hebt, zal deze app dat vrij snel opslokken.

Om een ​​interessant stukje nieuws over WhatsApp te delen. Als u naar Dubai reist en u zweert in uw sms, krijgt u een boete van £ 45k (bijna $ 70k USD) en waarschijnlijk deportatie vanwege hun nieuwe wetten. Voor een app die is ontworpen om te worden versleuteld met 256-bits versleuteling, klinkt het zeker niet zo. Houd er rekening mee dat we niet zeggen dat $ 1 per jaar voor de app een slechte deal is, maar als je WhatsApp gaat gebruiken, mag je dit niet doen zonder de extra codering van een VPN.

Laten we dus een beetje uitleggen over VPN’s. Een virtual private network (VPN) is software die een veilige verbinding met een server tot stand brengt, mogelijk in een ander land, afhankelijk van welke doelen je hebt. Hier is een goede reden om er een te gebruiken als u zich in een land bevindt dat WhatsApp blokkeert. Een VPN kan worden gebruikt om de toegang tot geografisch beperkte apps zoals Voice over IP (VoIP) te deblokkeren. Met andere woorden, als jouw land WhatsApp blokkeert, maak dan gewoon verbinding met een land waar het niet beperkt is. Dat komt omdat overheden geoblocking gebruiken. Geoblocking-technologie identificeert de locatie van een gebruiker op basis van IP-adres. In dit geval creëert de technologie een barrière die geblokkeerde inhoud buiten houdt. Door een server in een ander land te selecteren, kunt u deze beperkingen omzeilen.

Dat speelt direct in op de tweede reden om een ​​VPN te gebruiken. VPN’s bieden een versleutelingslaag voor uw internetactiviteit. Zoals we al zeiden, loop je zonder de extra beveiligingslaag tijdens het gebruik van WhatsApp het risico een boete te krijgen als je in Dubai bent, of als de regering je alleen maar laat snuffelen zoals vermeld in het VK. Natuurlijk zegt de Britse premier dat ze dat niet doen tenzij het nodig is, maar gezien het trackrecord van het VK is dat een moeilijke pil om door te slikken. Nu we u de voordelen voor het gebruik van een VPN hebben laten zien, hebben we verschillende bedrijven die u een goede ervaring zullen bezorgen.

Welke van onze keuzes u ook kiest, ze hebben allemaal verschillende protocollen die u kunt gebruiken. Alle selecties die we hier aanbieden, maken gebruik van veilige codering, maar het kiezen van het OpenVPN-protocol biedt u altijd de beste bescherming. Als snelheid van essentieel belang is, zou je OpenVPN (UDP) gebruiken. Dat is de beste optie voor WhatsApp, als dat al mogelijk is. Het is niet gegarandeerd dat de gegevens daar terechtkomen, maar meestal is er geen probleem. Als u verbindingsproblemen heeft of problemen met het wegvallen van de verbinding, is OpenVPN (TCP) uw beste keuze. De TCP-versie is niet zo snel, maar de gegevens ondergaan een foutcontrole. Omdat OpenVPN niet wordt ondersteund door sommige mobiele apparaten, zijn er andere goede protocollen, waaronder L2TP en IKEv2, die kunnen worden gebruikt voor een goede beveiliging. Nu we dat hebben besproken, zullen we onze keuzes voor providers bespreken.

Voor het deblokkeren van inhoud en het beveiligen van uw gegevens, raden we ExpressVPN aan. Ze houden geen logboeken bij en hebben een kill-switchfunctie, dus u bent beschermd als de verbinding wordt verbroken. Als u zich in een land bevindt dat VPN-gebruik verbiedt, is dat belangrijk. Ze bieden ook een mobiele client en hebben een router-app om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. Maak eenvoudig verbinding met ExpressVPN en stuur een bericht of bel zoveel u wilt. Nogmaals, als je gaat bellen, is het verstandig om de VPN via Wi-Fi te gebruiken.

U kunt ons gerust onderzoeken top 10 VPN-services pagina voor andere goede WhatsApp VPN-providers. Dat gezegd hebbende, we hebben over het algemeen de beste services gekozen, dus dat hoeft niet. We gebruikten snelheid, prijs en beveiliging als criterium voor onze keuzes. Daarnaast hebben we ook de bedrijven gekozen met een groot aantal netwerkservers waarmee u verbinding wilt maken in niet-geblokkeerde landen, evenals in andere. Kies in je zoektocht naar een betrouwbare VPN-provider degene die je privacy beschermen en snelle netwerken hebben voor de duidelijkheid, vooral in andere landen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map