WisconsinWisconsin is een staat in het noord-centrale deel van de VS. Het heeft een geschatte populatie van 5,8 miljoen mensen. Mensen bezoeken deze geweldige staat om veel verschillende redenen. Deze omvatten het buitenleven, eten, zakelijke kansen en meer. Als u van plan bent een van de bezoekers te zijn, moet u ervoor zorgen dat u een VPN gebruikt wanneer u openbare wifi gebruikt. Dit helpt uw ​​privacy te beschermen op het vliegveld, hotel, restaurant of elders. Hier zijn enkele van de beste VPN’s die je in Wisconsin kunt gebruiken.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
4PureVPN$ 2,88SaferVPN180SelectievakjeSelectievakje
5Surfshark$ 3,49Surfshark68SelectievakjeSelectievakje

Wisconsin wordt vaak het land van kaas genoemd. Er zijn veel dingen waar het bekend om staat, maar gelukkig is een daarvan geen bewaking. Omdat Wisconsin een Amerikaanse staat is, houdt de regering niet lukraak toezicht. Dat betekent echter niet dat je veilig bent. Door een VPN te gebruiken, kunt u een veilige en gecodeerde verbinding maken. Dat betekent dat als niet-gouvernementele entiteiten u proberen te controleren, u dit veel moeilijker zult maken,

Het gebruik van een VPN om een ​​tweede reden werkt eigenlijk ook goed. Dat is om u te helpen geografische beperkingen, firewalls en sportuitval te omzeilen. Net als voorheen zou je verbinding maken met een VPN-server, maar deze keer zou je een server in een ander gebied gebruiken. Op die manier kunt u inhoud bekijken zoals u dat normaal zou doen.

Wat is de beste VPN voor Wisconsin?

Je kunt veel geweldige dingen verwachten in Wisconsin. Hoewel u zich geen zorgen hoeft te maken over overheidstoezicht, zullen we ons eerst concentreren op het deblokkeren van factoren om ons te helpen de beste VPN voor Wisconsin te bepalen.

  • Providers met VPN-servers die goed presteren in de regio Wisconsin
  • Mogelijkheid om geografische beperkingen en firewalls in het gebied te deblokkeren
  • Mobiele apps en ondersteuning voor Amazon Firestick-apparaten
  • Hoge netwerkstabiliteit om verbindingsproblemen te voorkomen
  • Providers met een strikt geen logboekenbeleid
  • Sterke codering op militair niveau voor de privacy van de gebruiker

Bekijk nu enkele van de beste VPN’s voor Wisconsin.

1. Beste VPN voor Wisconsin: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Mogelijk vindt u dat probleem met servers in de buurt. Selecteer eenvoudig het tabblad ‘Alle’, open Amerika en open vervolgens de VS. Op dit punt kunt u daar servers selecteren. Toen we een server in Chicago, Illinois testten en de snelheid naar Milwaukee, Madison en Green Bay testten. De prestaties waren uitstekend met snelheden variërend van 103 Mbps tot 116 Mbps.

ExpressVPN Wisconsin snelheidstest

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Koop ExpressVPN

2. Beste VPN voor Wisconsin: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN heeft een aantal servers in Chicago (de dichtstbijzijnde regio). Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We testten een server in Chicago, Illinois en testten de snelheid naar Milwaukee, Madison en Green Bay. De downloadsnelheid lag tussen 106 Mbps en 126 Mbps.

NordVPN Wisconsin snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Wisconsin: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

Omdat we een server in Chicago wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar de VS en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in de VS weergegeven. Het CyberGhost-netwerk bevat een paar servers in Chicago (aangezien dit het dichtst bij is). We maakten verbinding met een van hen en testten de voorstelling in Milwaukee, Madison en Green Bay. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid van 102 Mbps tot 109 Mbps.

CyberGhost Wisconsin snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

4. Beste VPN voor Wisconsin: PureVPN

PureVPN

PureVPN bestaat sinds 2007 en is daarmee een van de oudste VPN-providers op de markt. Door een vroege start hebben ze kunnen uitbreiden en innoveren. PureVPN heeft een van de beste VPN-clients op de markt. Ze hebben ook gratis apps voor zowel iOS als Android.

Innovatie is een gebied dat PureVPN helpt zich te onderscheiden van de rest. Ze blijven nieuwe functies en add-ons aan de service toevoegen. U kunt NAT-firewall, een speciaal IP-adres, StealthVPN-browser en een speciale optie genaamd dedicated streaming toevoegen om uw prestaties te versnellen.

Omdat we een server in Chicago, Illinois wilden testen, openden we de Windows-client en klikten we op de optie “Country Selection Tool”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren met behulp van het tabblad “Browse All Servers”. Het PureVPN-netwerk heeft verschillende servers in Chicago. We maakten verbinding met een van hen en testten de voorstelling in Milwaukee, Madison en Green Bay. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid van 40 Mbps tot 74 Mbps.

PureVPN Wisconsin snelheidstest

PureVPN doet het erg goed in de prijscategorie. Ze hebben de prijzen met meer dan 74% verlaagd naarmate de service blijft groeien. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN en toegang krijgen tot al hun serverlocaties vanaf slechts $ 2,88 per maand.

Bezoek PureVPN

5. Beste VPN voor Wisconsin: Surfshark

Surfshark

Surfshark lanceerde hun VPN-service in 2018. Sinds die tijd heeft het bedrijf een behoorlijke sprong gemaakt in de gemeenschap. Het team blijft groeien en voegt voortdurend locaties toe en is sterk gefocust op prijzen en privacy. Het heeft ook de fluitjes en toeters die je zou verwachten bij de grotere diensten

Met meer dan 500 servers in 50 landen, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren, hebben ze veel mogelijkheden om van hun service te genieten. U kunt zelfs enkele van de services bekijken die beschikbaar zijn in meerdere regio’s. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om privé te surfen, uw WiFi-verkeer, torrent anoniem te beschermen en meer wanneer u een server kiest.

Voor onze tests in Wisconsin wilden we een server in Chicago selecteren. Nadat u zich hebt aangemeld, zoekt u eenvoudig naar Chicago in de zoekbalk. Van daaruit kunt u verbinding maken met een server die zich daar bevindt. We maakten verbinding met een server in Chicago en testten de snelheden naar Milwaukee, Madison en Green Bay. De resultaten waren snelheden van 42 Mbps tot 68 Mbps.

Surfshark Wisconsin snelheidstest

Voor het geld en de functies is Surfshark een goede optie voor diegenen die niet per se een zeer snelle verbinding nodig hebben terwijl ze daar zijn. Alles is gemakkelijk te gebruiken en je zou geen problemen moeten hebben. U kunt zich aanmelden voor een onbeperkt account met onbeperkte apparaten en u kunt er zeker van zijn dat Surfshark 30 dagen geld-terug-garantie heeft.

Bezoek Surfshark

Zoals je hierboven kunt zien, zijn er enkele geweldige VPN-opties om te gebruiken in Wisconsin. U kunt duidelijk de voordelen hiervan zien. We hebben je nu hopelijk laten zien waarom het belangrijk is. Als je meer opties wilt, kijk dan gerust naar onze top 10 VPN-lijst. Al deze keuzes zullen goed presteren. moet goed presteren, maar we hebben onze keuzes gemaakt op basis van een aantal factoren. Dat is hoe we onze keuzes voor Wisconsin hebben geoptimaliseerd. Wat je daar ook van plan bent, VPN-bescherming is een goed idee. Door onze gids te gebruiken, kunt u uw privacy beschermen en de best mogelijke beslissing nemen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me