A legjobb fekete péntek / cyber hétfő VPN ajánlatok

Fekete péntek VPN-ajánlatokÚgy tűnik, hogy az ünnepi eladási szezon minden évben valamivel korábban elindul. 2019-ben a VPN-ügyleteket november elején kezdtük meglátogatni, amikor a szolgáltatók, például a CyberGhost és a NordVPN elindították a Cyber ​​Month üzleteket. Ezen a héten az ExpressVPN és a PureVPN csatlakozott a fellépéshez, mivel egy héttel korábban elindították a Fekete Péntek üzletét. Nagyszerű hír, mivel nem kell megvárnia a Fekete Péntek / Kiberhétfő hétfőt az év legjobb VPN-árain. Természetesen frissítjük ezt a bejegyzést a legújabb promóciókkal.


A legjobb fekete péntek VPN ajánlatok – összefoglaló

Itt egy rövid áttekintés a legjobb VPN-ajánlatok listájáról a fekete péntek és a cyber hétfő számára.

RankProviderPriceVisitDiscountGuarantee
1ExpressVPN99 hónap 15 hónapraExpressVPN49% kedvezmény30 nap
2NordVPN125 hónap 39 hónapraNordVPN70% kedvezmény30 nap
3CyberGhost33 hónap 12 hónapraCyberGhost79% kedvezmény45 nap
4Surfshark47 hónap 27 hónapraSurfshark85% kedvezmény30 nap
5Privát internet-hozzáférés29 hónap 12 hónapraPIA76% kedvezmény7 nap
6IPVanish39 hónap 12 hónapraIPVanish73% kedvezmény7 nap
7HMA Pro VPN107 hónap 36 hónapraMBSZ75% kedvezmény30 nap
8PureVPN79 hónap 60 hónapraPureVPN88% kedvezmény31 nap
9Ivacy60 dollár 60 hónapraIvacy90% kedvezmény30 nap
10ZenMate49 hónap 24 hónapraZenMate83% kedvezmény30 nap
11VyprVPN60 hónapra 24 hónapraVyprVPN80% kedvezmény30 nap
12StrongVPN52 hónap 12 hónapraStrongVPN25% kedvezmény30 nap
13TorGuard30 hónap 12 hónapraTorGuard50% kedvezmény7 nap
14PrivateVPN72 hónap 36 hónapraPrivateVPN80% kedvezmény30 nap
15SaferVPN89 hónap 36 hónapraSaferVPN81% kedvezmény30 nap
16ProtonVPN144 dollár 24 hónapraProtonVPN40% kedvezmény30 nap
17ibVPN56 hónap 24 hónapraTrust.Zone74% kedvezmény3 nap
18CactusVPN38 hónap 12 hónapraCactusVPN54% kedvezmény30 nap
19ibVPNTBAibVPNTBA15 nap
20Hotspot pajzs107 hónap 36 hónapraHotspot pajzs77% kedvezmény45 nap
21TunnelBear49 hónap 12 hónapraTunnelBear58% kedvezményEgyik sem
22HideIPVPN59 hónap 12 hónapraHideIPVPN50% kedvezmény30 nap
23Le VPN59 hónap 12 hónapraLe VPN50% kedvezmény7 nap

A jövő héten több száz VPN-ügylet lesz. Néhány olyan cégek számára, amelyekről még soha nem hallottál. Minden évben megtörténik. Óvakodj az élethosszig tartó VPN-ajánlatokról és promóciókról, amelyek túl jónak tűnnek, hogy igaz legyen. Fogyasztóként legyen óvatos a VPN-szolgáltató kiválasztásakor. Biztosítania kell a VPN-t a magánélet védelme érdekében, és ennek megfelelően kell eljárnia. Jó érzés, hogy ajánljuk az ebben a bejegyzésben felsorolt ​​szolgáltatásokat. Mindegyikük szerepel a 10 legfontosabb VPN-szolgáltatás között. Elolvashatja az egyes vállalatok teljes áttekintését, hogy többet megtudjon kínálatáról.

További késedelem nélkül a 2019-es, a Fekete Péntek VPN 10 legnépszerűbb ajánlatának listája:

1. ExpressVPN fekete péntek promóció – korlátlan VPN havi 6,67 dollárért

ExpressVPN árképzésAz ExpressVPN egy prémium VPN szolgáltatás, amely sok mindent kínál. A szokásos protokollokkal (OpenVPN, L2TP, PPTP) indulnak, és hozzáadták éves tapasztalataikat és szakértelmüket, hogy segítsék a felhasználókat a Kína nagy tűzfalának méretezésében és más olyan korlátozásokban, amelyek egyébként akadályoznák az Ön hozzáférését. Azt javaslom, nézd meg 12 hónapos tervüket, amely további 3 hónapos ingyenes VPN-hozzáférést tartalmaz. Az ExpressVPN minden új tagnak 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, amely rengeteg időt biztosít a szolgáltatás teszteléséhez. Azt hiszem, nagyon lenyűgöző lesz a sebesség és a megbízhatóság.

2. A NordVPN fekete péntek árengedménye – korlátlan VPN csak havi 3,49 dollárért

NordVPN árképzésA NordVPN okból az egyik legismertebb VPN-szolgáltatás. Nagyszerű keveréket kínálnak a biztonság és a teljesítmény alacsony áron. Meg fogja találni a szoftverük nagyon könnyen használható. Csatlakozzon a VPN hálózatához a mobil asztalról. Használhatja az intelligens DNS szolgáltatásaikat a földrajzi korlátozások feloldásához és a kedvenc, külföldről származó streaming szolgáltatásainak megtekintéséhez. Azok, akik jobban tisztában vannak a magánélettel, értékelik a Windows kliens néhány extra funkcióját. A VPN-kiszolgálók között duplán ugrani a magánélet további rétege érdekében. A NordVPN minden új ügyfelének 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál, amely rengeteg idő a szolgáltatás tesztelésére.

3. A CyberGhost fekete péntek promóciója – korlátlan VPN havi 2,75 dollárért

CyberGhost árképzésA CyberGhost a VPN nagyszerű kombinációját kínálja a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Iratkozzon fel egy éves VPN-re, és 79% -ot spóroljon meg. Az előnye a sebesség. Ha másik országban fel szeretné tiltani a tartalom blokkolását, akkor a VPN-alkalmazásuk tökéletes. Például a Windows alkalmazásuk segítségével válthat a Netflix könyvtárak között, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Németországot, Franciaországot és Dániát. Ez azt jelenti, hogy válthat a régiók között, és élvezheti az egyébként blokkolt tartalmakat. Ugyanez vonatkozik a BBC iPlayer feloldására az Egyesült Királyságban, vagy a TF1-re Franciaországban. A CyberGhost sokféle eszközt támogat, beleértve az Amazon Firestick készüléket.

4. Surfshark fekete péntek ajánlat – korlátlan VPN havonta 1,77 dollárból

Surfshark árNehéz lesz rá, hogy olyan VPN-t találjon, amely több szolgáltatással rendelkezik, mint a Surfshark. Akár engedélyezni kívánja a megosztott alagútépítést, akár meg kíván védeni a rosszindulatú programoktól, a Surfshark tartalmazza az összes olyan szolgáltatást, amelyre szüksége van az online védelmezéshez és élvezethez. A szolgáltatás arra koncentrál, hogy segítsen Önnek megkerülni a korlátozásokat azáltal, hogy a világ minden táján található IP-címeket kínál. A Surfshark az egyedi asztali és mobil alkalmazások teljes választékával érkezik. Útmutatók vannak az útválasztó beállításához. A Surfshark 85% kedvezménnyel ünnepli a Fekete Pénteket. Minden új tagra 30 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik.

5. A PIA fekete péntek kedvezménye – korlátlan VPN havonta csak 2,42 dollárért

PIA árképzésAz Egyesült Államok főiskolai hallgatói és adatvédelmi aktivistái közül talán a legismertebb VPN, a Private Internet Access ismert, hogy megbízható VPN-hozzáférést kínál megfizethető áron. A PIA csapata meglehetősen kedvesen nyújtott kedvezményt látogatóink számára a mindennapi alacsony költség mellett. 12 hónapos korlátlan VPN-t regisztrálhat 29 dollárért, ami havonta mindössze 2,42 dollár. A torrent felhasználók az évek során a PIA-hoz jutottak. Meg fogja találni, hogy a szolgáltatás minden felhasználó számára nagyon felhasználóbarát. Nem jelentkeznek, és nagyon koncentráltak az online adatvédelmi okok támogatására az Egyesült Államokban. Több mint 30 ország szervereivel megóvhatja magánéletét, és feloldhatja a kedvenc csatornáit a PIA segítségével.

6. IPVanish fekete péntek kedvezmény – korlátlan VPN havonta csak 3,25 dollárért

IPVanish árképzésAz IPVanish a kedvenc VPN-szolgáltatásom, és az, amelyet naponta használok. Valójában ezt a poszt írására használom. Úgy találja, hogy a hálózatuk nagyon gyors és megbízható. Ennek oka az, hogy felső szintű hálózatot kezelnek, vagyis teljes mértékben ellenőrzik a hardvert és a kapcsolatokat. Kiváló támogatást és ügyfélszoftvert kínálhat. Jelenleg a Windows 10 rendszeren futok a VPN kliensükön. Vannak alkalmazásuk is Mac OS X (VPN kill kapcsolóval), iOS és Android számára. Az Amazon Firestick felhasználói az IPVanish alkalmazást is használhatják Kodi és más szórakoztató alkalmazásokhoz.

7. A HMA Pro VPN fekete péntek árengedménye – korlátlan VPN csak havi 2,99 dollárért

HMA árképzésA My Ass hálózat elrejtése hatalmas. A VPN-kiszolgálók széles és növekvő választékát kezelik világszerte. Segítik a lehető legjobb sebesség elérését a HMA Pro VPN kliens segítségével. Ez tudatja Önnel, hogy a választott szerver zsúfolt-e, és ugyanazon a helyen javasolja. Számomra a Hide My Ass előnye a hálózati méret. Különösen akkor, ha a VPN-társaságok szokásos helyein kívüli területeken utazik. Sok éves tapasztalattal rendelkeznek az adatközpontokkal való együttműködésben, és sok helyszínen egynél több háttérrel rendelkeznek. Ez további lehetőségeket kínál.

8. A PureVPN Black Friday special – korlátlan VPN havi 1,32 dollártól

PureVPN árképzésEzen a ponton a PureVPN egy vágott elem a személyes VPN-iparban. Az évek során növelik hálózatát, és fejlett adatvédelmi funkciókat kínálnak. A PureVPN legfrissebb hírei közé tartozott egy harmadik fél által végzett ellenőrzés is. Ennek eredményeként a PureVPN-t nem naplózott VPN-szolgáltatóként tanúsítottuk. Ez sok VPN-felhasználó számára fontos, és biztosítja az ügyfelek számára, hogy tevékenységeiket nem naplózza. Csatlakozás a számítógépről vagy a mobil eszközről. A PureVPN fekete péntek promóció 88% -ot tartalmaz. Egy hónap áll rendelkezésére, hogy kockázatmentesen tesztelje a szolgáltatást a 31 napos pénzvisszafizetési garanciával.

9. Ivacy Black Friday special – korlátlan VPN, csupán havi 0,99 dollárért

Ivacy árképzésAz Ivacy újdonság az idei fekete péntek ajánlataink listájában, de ne hagyja, hogy ez megijesztsen. Már évek óta működnek az iparban, és az év egyik legjobb fekete péntek promócióját kínálják. Ez teszi a tökéletes időt a Ivacy-feliratkozásra. A fent felsorolt ​​kedvezmények mellett észrevettünk egy felugró ablakot is az Ivacy webhelyen, amely 5 éves korlátlan VPN-t kínál, mindössze havonta 0,99 dollárért. Számos előnye van, amelyek segítik az Ivacy kitűnését. Az első a magánélet iránti elkötelezettségük és a torrent felhasználók támogatása. Ezt egy nulla naplózású politikával érik el, ami azt jelenti, hogy a szolgáltatás nem követi nyomon az Ön használatát.

10. A ZenMate fekete péntek árengedménye – korlátlan VPN havi 2,05 dollártól

ZenMate árképzésTöbb mint 45 millió felhasználóval biztonságosan elmondhatjuk, hogy a ZenMate-t a világ minden felhasználója bízza. A cég székhelye Németországban van, de csapatuk 20 országban és 17 nyelven oszlik meg. Mint a webhelyük állítja, a ZenMate célja, hogy segítsen Önnek megkerülni a korlátozásokat, névtelen maradjon és élvezze az ingyenes internetet. Ha feliratkozik a ZenMate-ra, azonnali hozzáférést kap a VPN-kiszolgálókhoz legalább 30 országban, és növekszik. Egyszerre akár 5 eszközt csatlakoztathat. A ZenMate egyéni VPN alkalmazásokat fejlesztett ki Windows, Mac, iOS és Android számára. Telepítheti böngésző-kiterjesztését a Chrome-ra, a Firefox-ra és az Opera-ra is.

További lehetőségeket szeretne? Ha igen, akkor megtekintheti a 10 legfontosabb VPN-t, amelyek mind a Fekete Péntek promóciókat kínálják.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map