A legjobb VPN-k Florida számára

FloridaFlorida egy tengerparti állam, amely az Egyesült Államok délkeleti részén található. Noha a térségben a 22. helyet foglalja el, az Egyesült Államokban a 3. helyet foglalja el, népessége alig több mint 21,3 millió. Az állam meleg időjárása, számos látnivaló és tevékenysége miatt népszerű élési és látogatási hely. Ha azt tervezi, hogy egy ilyen lakos vagy látogató lesz, akkor alapvető fontosságú, hogy VPN-t használjon, ha nyilvános WiFi-t fog használni. Egy pillanat alatt megvizsgáljuk ennek okait. Először vessen egy pillantást a Florida legjobb VPN-listájára.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

Természetesen sok dolgot kell meglátogatni az államban. Néhány ezek közül az Atlanti-óceán partján és a Mexikói-öböl partjainál, múzeumokban, állatkertekben és vadon élő parkokban, számos vidámparkban (különösen az Orlando területén), golfpályákban, egy űrközpontban (Cape Canaveral) és még sok minden másban. Gyakorlatilag bármi, amit gondolsz csinálni, meg is csinálhatja az államban.

Nem számít mi a Floridába látogatásának oka, van egy nagy esély arra, hogy valamikor a nyilvános WiFi-t használja. Mivel a legtöbb ember mobil eszközökkel vagy laptopokkal utazik, ezt könnyű látni. A nyilvános WiFi nagyszerű, ha VPN-t használ. Ennek oka a számítógépes bűnözők. Mivel a 8. legsűrűbben lakott állam, akkor fogadhat, hogy legalább néhány ember várja, hogy kihasználja a sebezhető célokat. Senki sem akarja, hogy veszélyben legyen. Ha VPN-hez csatlakozik, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre a használni kívánt kiszolgálóval. Ez sokkal nehezebbé teszi a tolvajok számára az érzékeny adatok veszélyeztetését.

A VPN használatát célzó második ok az, hogy segítsen megkerülni az áramkimaradásokat és a földrajzi korlátozásokat. Az államban nagyon sok felső szintű sport létezik. Ha ugyanabban a térségben tartózkodsz, és inkább online játékot vagy mérkőzést nézel a TV helyett, akkor blokkolva vannak abban, hogy otthoni csapatokat láthassanak online. A TV-szolgáltatóknak kizárólagos joga van ezekre a játékokra, ha „piacon vannak”. Nyilvánvalóan csalódást okozhat, ha a kedvenc csapata online közvetítésre kerül, ha regionálisan elhagyják. Ezen felül a vállalatok, országok és intézmények szintén blokkolhatják a tartalmat. A célzott területen belüli vagy kívüli személyek számára ezek a földrajzi korlátozások minden bizonnyal problémákat okozhatnak. Ha VPN-t használ a csatlakozáshoz, akkor a blokkoló szoftverről azt gondolja, hogy valahol máshol található. Ily módon a szokásos módon hozzáférhet a látni kívánt tartalomhoz.

Bár ezek a két legjobb ok a VPN használatához Floridában, a szolgáltatás igénybevételekor más felhasználási lehetőségeket is találhat. A VPN használata jó ötlet a magánélet védelme alatt a nyilvános WiFi-n keresztül az áramszünetek, tűzfalak vagy földrajzi blokkok megkerülésének. Most, hogy elmondtuk neked a felhasználásról, átnézzük minősítési irányelveinket.

Mi a legjobb VPN Florida számára?

A Florida legjobb VPN-jeinek listája az alábbi kritériumokon alapul:

 • A floridai VPN-kiszolgálók sebességét tesztelték Jacksonville, Miami és Tampa területén
 • A floridai leggyorsabb és legmegbízhatóbb hálózatokra összpontosítottunk
 • A kiválasztott VPN-ek egyike sem tart naplókat. Ezek mind nem naplózott VPN-k
 • Képesség a földrajzi korlátozások feloldására az élő sportesemények közvetítéséhez
 • Erős titkosítás az online adatvédelem biztosítása érdekében
 • iOS / Android alkalmazások és az Amazon Firestick támogatása

Most ugorjunk be, és nézzük meg a Florida legjobb VPN-jeit:

1. A Florida legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az USA-t, majd válassza a Miami lehetőséget. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Amikor csatlakoztunk egy floridi VPN szerverhez, teszteltük a sebességet Jacksonville-ben, Miamiban és Tampában. Mind a három hely 210 és 225 Mb / s közötti letöltési sebességet eredményezett. Az ExpressVPN volt a leggyorsabb VPN egész Floridaban.

ExpressVPN floridai sebességteszt

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS-támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A Florida legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

Az NordVPN számos szervert üzemeltet Miamiban. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Csatlakoztunk egy floridai szerverhez, és teszteltük a sebességet Jacksonville, Miami és Tampa felé. Az eredmények jó voltak a 149 Mbps és 161 Mbps közötti sebességgel.

NordVPN floridai sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A Florida legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Csatlakoztunk egy floridai VPN szerverhez, és teszteltük sebességünket Jacksonville-ben, Miamiban és Tampában. A sebesség 90 Mbps és 127 Mbps között változott.

PIA floridai teszt

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A Florida legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

Mivel egy szervert teszteltünk Floridában, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le az Egyesült Államokig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az Egyesült Államok szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz Miamiban. Csatlakoztunk egyikükhöz, és teszteltünk a miami Jacksonville-ben és Tampában található szervereknek 60 Mbps-tól 118 Mbps-ig terjedő sebességgel.

A CyberGhost Florida sebességtesztje

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A Florida legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk egyik legfontosabb opciónknak, amelyet Virginiában tartunk.

Az IPVanish az európai Antarktisz kivételével minden kontinensen szervereket szervez, és nemcsak a különböző európai régiókban nyújt lefedettséget. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Teszteltünk egy Miami-i IPVanish szervert Jacksonville, Miami és Tampa szerverekre, és a sebesség 110 és 142 Mbps között volt..

IPVanish Florida sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Ha szeretne megnézni néhány lehetőséget Florida államának, kérjük, bátran nézze meg top 10 VPN lista. De nem kellett volna. A választásunkon a biztonságot, a sebességet, a megbízhatóságot, az árat és a szerver elhelyezkedését alapozzuk. Kifejezetten azon floridai és térségi kiszolgálókkal is foglalkoztunk. Így a lehető legjobb sebességet érheti el. Valamennyi említett szolgáltatásunk nagyszerű hálózatokkal rendelkezik, tehát nincs rossz választás. Ha bármilyen tartalom streamingét tervezi, a sebesség nagyon fontos. Útmutatónk segítségével segíthetünk abban, hogy az Ön igényeinek megfelelő döntést hozzon.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map