Idaho legjobb VPN-jei

IdahoIdaho az Egyesült Államok északnyugati régiójában található állam, hat hat állammal határos. Mivel mérete az ország 14. legnagyobb állama és csak 1,75 millió lakosa van, alacsony népsűrűsége alig 21 fő mérföldönként. Van néhány nagyszerű indok az állam meglátogatására, ideértve a Silverwood Theme and Water Parkot, a Burgonya múzeumot és még sok más. Nem számít, miért találja fel Idaho városát, VPN-védelemre lesz szüksége minden nyilvános WiFi használatakor. Egy pillanat alatt meglátja miért. Először azonban kérjük, tekintse meg Idaho legjobb VPN-jeit.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet

Ne hagyja, hogy az állam mérete és az emberek hiánya rávezesse téves biztonságérzetére. A számítógépes bűnözés mindenütt növekszik. Akár Idaho-ban él, akár csak ellátogat, senki sem akarja, hogy személyazonosságukat ellopják. Ha csatlakozik egy választott VPN szerverhez, biztonságos és privát kapcsolatot hoz létre. Ez sokkal nehezebbé teszi bárki számára az érzékeny adatok ellopását.

Idaho-nak nincs profi sportcsapatja, de ez nem azt jelenti, hogy szabad lenne a blokádoktól. A főiskolai csapatok közül néhány, amellyel problémáid lehetnek, a Boise State, az Idaho University Vandals és még sok más. Ha ellátogat egy ilyen campusba, akkor a földrajzi korlátozásokkal is szembesül. A sportblokkok és a tűzfalkorlátozások megkerülésének a megoldása a VPN használata és egy másik helyre történő csatlakozás. Ez megakadályozza, hogy a szoftver blokkolja Önt attól függően, hogy hol tartózkodik.

Mi az Idaho legjobb VPN-je?

A kérdés megválaszolásához nézzünk meg néhány tényezőt. A legfontosabb tényező a biztonsággal foglalkozik, tehát ezeket soroljuk fel először. Ennek ellenére más tényezőket is látni fog. Itt vannak azok, amelyeket használtunk:

 • VPN-kiszolgálók, amelyek Idahoban és a környező régióban jól teljesítenek
 • Erős titkosítás az állam magánéletének védelme érdekében
 • Szolgáltatók, ahol a felhasználók számára nem naplózási irányelvet találnak
 • Nagy és stabil hálózat, amellyel kiküszöbölhetők a leszakadt kapcsolatok
 • Az a képesség, hogy feloldja a földrajzi korlátozásokat Idaho területén
 • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása

Vessünk közelebbről Idaho legjobb VPN szolgáltatásainak listáját:

1. A Idaho legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ezt a problémát a környéken levő kiszolgálókkal találhatja meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Egyesült Államokat, majd nyissa meg a Salt Lake City-t. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Csatlakoztunk egy szerverhez Salt Lake City-ben, és teszteltük Boise-be, Idaho Fallsba és Rexburgba. A sebesség kitűnő volt, 126 Mbps-nál több mint mindhárom városban.

ExpressVPN Idaho sebességteszt

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az ExpressVPN ajánlatokat

2. Idaho legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

Az NordVPN számos szervert üzemeltet Salt Lake City-ben. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Csatlakoztunk egy VPN szerverhez, amely Utahban, Salt Lake Cityben található, és teszteltük a sebességet Boise, Idaho Falls és Rexburg irányába. A sebesség 108 Mbps és 124 Mbps között volt.

NordVPN Idaho sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 3,49 dollárból regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Tekintse meg a NordVPN ajánlatokat

3. A Idaho legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk egyik alapvető opciónkként, amelyet Idaho-ban használunk.

Az IPVanish nemcsak az európai régiókban, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Csatlakoztunk egy Salt Lake City IPVanish szerverhez, és teszteltük Boise, Idaho Falls és Rexburg körzetében. Az eredmények 123 Mbps-tól 125 Mbps-ig terjedtek.

IPVanish Idaho sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Tekintse meg az IPVanish ajánlatokat

Most látnia kell a VPN használatának bizonyos előnyeit Idahoban tartózkodásakor, és miért számít. Ha más lehetőségeket szeretne, tekintse meg szolgáltatóinkat az első 10 VPN-lista. Annak ellenére, hogy mind jól működnek, számos tényező alapján döntöttünk úgy, hogy Idaho-ra optimalizáljuk őket. Nem számít, milyen típusú tervei vannak az állam látogatása során, a VPN-védelem jó ötlet. Útmutatónk segítségével megvédheti magánéletét, és segít a lehető legjobb döntés meghozatalában a célok elérése érdekében.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map