Cara Menghantar ke Chromecast Audio dengan VPN

ChromecastGoogle mengumumkan yang baru Chromecast untuk Audio peranti awal minggu ini. Pencinta muzik di mana sahaja akan dapat menyambungkan Chromecast baru untuk peranti Audio ke mana-mana pembesar suara dan menghantar muzik terus ke dalamnya. Ini menjadikan wi-fi pembesar suara serasi. Oleh kerana kurang dari 5% pembesar suara di rumah pada masa ini menggunakan wi-fi, peranti $ 35 baru pasti menarik perhatian. Kami gembira dapat berkongsi bahawa anda akan dapat menggunakan VPN untuk mengalirkan muzik streaming kegemaran anda dari perkhidmatan seperti Spotify, Pandora, dan Apple Music melalui Chromecast dari mana saja di dunia.


Terdapat beberapa batasan untuk Chromecast untuk Audio baru. Sebagai permulaan, peranti dipasang ke satu pembesar suara. Sekiranya anda ingin memainkan muzik melalui berbilang pembesar suara, anda memerlukan Chromecast untuk setiap pembesar suara. Google berusaha untuk menambahkan sokongan berbilang zon dan merancang untuk menambahkan fungsi pada bulan-bulan akan datang. Setelah tersedia, anda akan dapat berpindah dari satu bilik ke bilik yang lain dan meminta muzik mengikut anda menggunakan peranti Chromecast untuk Audio. Saya rasa anda akan dapati bahawa streaming muzik melalui wi-fi akan memberi anda kualiti dan kebolehpercayaan yang lebih baik daripada menggunakan bluetooth.

Mari kita bincangkan bagaimana anda menggunakan VPN dengan Chromecast dan mengapa anda ingin menyulitkan sambungan anda. Sebagai permulaan, VPN akan membantu anda mengatasi sekatan geografi. Perkhidmatan popular seperti Pandora, Muzik Google Play, dan Rdio menggunakan penyekat geo untuk menyekat akses kepada pengguna di negara tertentu. Mereka melakukannya dengan melihat alamat IP pengguna untuk mengenal pasti lokasi mereka. VPN akan membolehkan anda menyambung ke perkhidmatan melalui alamat IP di negara yang anda pilih. Ini bermakna anda dapat menikmati streaming muzik dari perkhidmatan di seluruh dunia.

Saya perlu menerangkan bagaimana Chromecast berfungsi sebelum menunjukkan cara menjalankannya melalui VPN. Chromecast baru untuk Audio berfungsi sangat serupa dengan rakan sejawat videonya. Anda boleh menghantar muzik dengan mudah dari iPhone, iPad, telefon / tablet Android, Windows, atau komputer riba Mac. Tidak banyak memasang peranti. Anda hanya memasangkannya ke pembesar suara anda. Peranti menyokong sambungan RCA, 3.5mm, dan optik sehingga anda mempunyai beberapa pilihan bergantung pada kemampuan pembesar suara anda. Sekali lagi anda memerlukan Chromecast berasingan untuk setiap pembesar suara yang ingin anda dengarkan muzik.

VPN yang akan kami sarankan dan tunjukkan akan berfungsi dengan semua peranti yang disokong oleh Chromecast. Sebilangan besar orang kemungkinan akan menggunakan telefon pintar atau tablet mereka untuk melakukan transmisi. Oleh itu, kami akan memberi tumpuan kepada penyedia VPN yang mempunyai aplikasi mudah alih yang dirancang dengan baik. Secara amnya anda boleh membayar $ 5 hingga $ 10 sebulan untuk akses VPN. Sebagai balasannya, anda akan dapat mengakses perkhidmatan penstriman dan laman web popular lain yang mungkin akan disekat di kawasan lain di dunia. VPN juga akan menyulitkan data anda dan membantu melindungi privasi dalam talian anda. VPN yang sama akan membantu anda mengakses perkhidmatan streaming video seperti Netflix dari luar AS.

VPN Terbaik untuk Mentransmisikan Muzik dengan Chromecast

Mula-mula anda perlu mencari perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai. Untuk mendengar audio streaming, anda akan memerlukannya dengan pelayan VPN pantas di negara yang ingin anda sambungkan, dalam kes kami di Amerika Syarikat. Oleh kerana beberapa perkhidmatan disekat di luar AS, kami akan berkongsi penyedia VPN dengan rangkaian besar. Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada ketiga-tiga perkhidmatan VPN kerana memberikan potongan harga kepada pengunjung kami. Jimat hingga 60% dari VPN tanpa had untuk melepaskan sekatan geo dan melindungi privasi anda.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Mentransmisikan Audio melalui Chromecast

Saya akan gunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk menghantar muzik. Mula-mula anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Lokasi pelayan ExpressVPN

 • Oleh kerana banyak pemain suka menyambung ke pelayan di AS, kami menggunakan negara itu sebagai panduan kami. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh dunia.
 • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
 • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
 • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.

Di sana anda memilikinya. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di New York, anda boleh melayari Internet seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Anda boleh meneroka laman web lain yang popular dan menyekat sekatan geografi. Dengan begitu banyak perjalanan di dunia sekarang, dapat mendengar muzik dan menonton acara yang disasarkan ke kawasan tertentu adalah perkara yang baik.

Seperti yang dapat anda lihat dengan jelas, VPN yang baik adalah pintu masuk ke kandungan di seluruh dunia. Walaupun anda tinggal di AS, tanpa VPN, anda akan dihentikan menikmati perkhidmatan di negara lain. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini juga dapat membantu anda mengakses perkhidmatan AS yang popular seperti Netflix, Hulu dan Pandora. Walaupun beberapa perkhidmatan tersebut mungkin tersedia di negara lain seperti dalam Netflix, perpustakaannya jauh berbeza. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix, tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix sama ada anda berada di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang anda ingin akses.

Nikmati muzik kegemaran anda dengan kuat dan jelas melalui Chromecast untuk Audio. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda, sehingga mereka dapat menikmati streaming muzik dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikuti kami di Twitter @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map