Az NBC Seeso nézése az Egyesült Államokon kívül

A Seeso az NBC / Universal által kínált új, OTT (video over the top) video streaming szolgáltatás, amely a komédiara összpontosít. Az NBC nagyszerű komikusokról ismert. A Saturday Night Live, a 30 Rock, a Parks and Recreation és a The Tonight Show csak néhány a műsorok közül, amelyek az NBC-t a világ minden tájáról népszerű válogatottvá tették a komédia rajongók számára. Az új Seeso szolgáltatás lehetőséget ad a tagoknak, hogy a komédia kedvenceit az eredeti példányokkal együtt meghúzzák. A szolgáltatás csak az Egyesült Államokban érhető el. Az Egyesült Államokon kívüli személyeket földrajzi helyzet blokkolja. Szerencsére csatlakozhat a VPN az Egyesült Államokban, hogy a világ bármely pontjáról megnézhesse Seesót.


Seeso

A Seeso jelenleg bétaverzióban van. A szolgáltatás december 3-tól január 6-ig ingyenesen tesztelhető. Amikor a Seeso 2016. január 7-én hivatalosan elindul, a streaming szolgáltatás havi 3,99 dollárba kerül. Az NBC még nem hozott nyilvánosságra ilyen sok információt, de itt van, amit eddig tudunk. A Seeso olyan népszerű műsorokat fog bemutatni, mint a Saturday Night Live, a Late Show Jimmy Fallonnal, az The Office, Parks és a Recreation. A Seeso eredeti sorozatot mutat be Amy Poehlerrel, a HarmonQuest animációs sorozattal és a stand up show-val a Wyatt Cenac-tól. Csak néhányat említek.

Nézzük meg, mi történik, amikor megpróbál regisztrálni a Seeso-ra az Egyesült Államokon kívülről:

Seeso blokkolva van

Mint gondolnád, még a földrajzi blokkoló üzenet is vicces. Seeso tudatja, hogy „Nem te vagy, hanem mi vagyunk. Úgy tűnik, hogy az USA-n kívül tartózkodsz. Jó neked, rossz a Seeso számára, mivel videóink tartalmát csak az Egyesült Államokban lehet közvetíteni. ” A Seeso az Egyesült Államokon kívüli streamingjének kulcsa, hogy csatlakozzon az országbeli VPN-kiszolgálóhoz. Ha csatlakozik egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban, a Seeso webhelyet már nem blokkolják. Ön képes lesz regisztrálni egy fiókra, és bárhonnan élvezheti kedvenc vígjátékának és filmjeinek streamingjét a Seeso-on.

A legjobb VPN az NBC Seeso feloldásához

Először érdemes egy megbízható VPN szolgáltatást találni. Ebben az esetben szükség van egy gyors VPN-kiszolgálókkal az Egyesült Államokba. Számos VPN közül választhat. Itt van néhány kedvencünk.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t Seeso nézéséhez

Én használom IPVanish például egy VPN-szolgáltatás használatával, hogy megnézhesse kedvenc komikusait a Seeso-n. Először le kell töltenie a kliensüket. Az IPVanish ingyenes szoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az IPVanish klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

IPVanish Windows kliens v2.0

 • Válassza ki a szerver helyét. Kedvenceim az USA-ban az Ashburn, Atlanta, Chicago, Dallas és a Phoenix.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Az olyan webhelyekről, mint például a HBO, a videók streamingjéhez az OpenVPN (UDP) szoftvert használjuk. Támogatják a PPTP-t és az L2TP-t is. A legjobb adatvédelem érdekében továbbra is javasoljuk az OpenVPN-t.
 • Kattintson a Csatlakozás elemre. Néhány másodperc múlva a felső rész zöldre vált, és a „Leválasztás” felirat jelenik meg. Azt is észreveszi, hogy a kiszolgáló helye és IP-címe megjelenik az ügyfél tetején.
 • A csatlakozás után az Egyesült Államokban található, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthatunk, mintha Atlantában ül vagy bármelyik kiszolgálóhelyet választja. Ugyanez igaz akkor, ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Ez minden, amire szükség van. Most, hogy van IP címe az Egyesült Államok IPVanish szerverétől, úgy böngészhet az interneten, mintha valójában ott lenne. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez igaz minden országban.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államokon kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, mint például a Netflix, a Hulu, a HBO MOST és az Amazon Instant. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít az amerikai televíziós műsorok és filmek nézésében, mintha az Egyesült Államokban ült..

Nézze meg kedvenc televízióit, késő esti műsorait és az eredeti Seedo komédiaműsorokat a világ bármely pontjáról. Kérjük, ossza meg ezt a bejegyzést barátaival, hogy ők is élvezhessék. Kövess minket @VPNFan a vezető szolgáltatók legújabb VPN-véleményeiről és promócióiról.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map