Hogyan nézhetem a 7. csatornát Ausztrálián kívül

Hét hálózatA Seven Channel egy nemzeti sugárzott csatorna Ausztráliában, és az ország öt közül egy. 1956-ban alapították, és a nevét a frekvenciájából kapta, amikor Melbourne-ben indították. Ez az állomás a legjobban besorolt ​​TV-állomás Ausztráliában, és olyan nagy sporteseményeknek ad otthont, mint például az Australian Open. Az online verzió a Yahoo-val társul, és Ausztráliában ingyenesen nézhető, de egy VPN használatával a világ bármely pontjáról megnézheti..


A 7-es csatorna bőségesen kínál új és régi amerikai TV-műsorokat, összekeverve néhány saját műsorával, valamint az élő sporteseményekkel. Minden asztali böngésző elérhető streaminghez, és a Seven Network egy mobilalkalmazást is kínál. Vessen egy pillantást a kínált néhány legnépszerűbb programozásra.

 • Otthon és távol – Ez egy hosszú ideje működő ausztrál drámasorozat, ez a show 1988-ban kezdődött, és a Summer Bay lakosainak életét és szerelmeit követi.
 • Vakfolt – Egy 2015. évi amerikai bűnösszínű sorozat, amely egy emlék nélküli nő történetét meséli el, akit meztelennek találtak New York City közepén, teljes tetoválással borított testével. Megtalálása megragadja az FBI figyelmét, és követik a tetoválásokat, ennélfogva egy nagyobb rejtélybe engedik őt, és közelebb hozza őt identitásának igazságának felfedezéséhez..
 • Gray anatómiája – Nagyon népszerű amerikai orvosi dráma / komédia, amely az orvosok életét követi Seattle-ben, Washingtonban.
 • Az S.H.I.E.L.D Marvel Agents képviselői. – Legjobban értékelt TV-műsor a Marvel Comics szereplői alapján.

Nyilvánvaló, hogy a Hét Hálózat hatalmas show-kínálatot kínál, beleértve a gyermekek programozását és a felbukkanási lehetőségeket. Ha Ozban tartózkodik, annyit nézhet meg, amennyit csak akar a weboldalukról, anélkül, hogy bármilyen további regisztrációra lenne szükség. Ha Ausztrálián kívül helyezkedik el, VPN használatával csatlakoznia kell egy ausztrál szerverhez, és akkor élvezheti azt. Ezzel kap egy ausztrál IP-címet, és eljut a földrajzi korlátozásokhoz. Ha megpróbálja hozzáférni a show-khoz anélkül, hogy azt felhasználná, akkor üzenetet kap, amelyben kijelenti, hogy a show nem érhető el Önnek.

Legjobb VPN-k a 7. csatorna feloldásához Ausztrálián kívül

Számos ausztráliai lakos a VPN-eket használja az országon kívüli tartalmak eléréséhez. Ugyanakkor ugyanazok a technikák alkalmazandók, ha olyan szolgáltatót keresnek, amelynek az országon belül gyors kiszolgálók vannak. Ez igaz egy TV-műsor vagy egy élő sportesemény, például az Australian Open rendezvényének közvetítésére. Az alábbi listában megadjuk kedvenceinket. Mindhárom kedvezményt kínálunk olvasóink számára, és akár 60% -ot engedhet meg Önnek a korlátlan VPN-fiókhoz. Ez elősegíti az Ön személyes adatainak védelmét és a csatornák feloldását.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a 7. csatorna megnézéséhez

Hogy bemutassuk, milyen egyszerű ez, ezt fogjuk használni ExpressVPN mint példa. Az első dolog, amit meg kell tennie, a VPN-ügyfél letöltése. Szerencsére az ExpressVPN ingyenes alkalmazásokat kínál iOS és Android számára, valamint szoftvert Windows, Mac és Linux számára.

A telepítés után megkezdhetjük az indulást. Kezdje az ExpressVPN kliens elindításával, és válassza ki a kiszolgáló helyét. A Windows ügyfél használata közben lépésről lépésre meglátogatjuk Önt.

ExpressVPN szerver helye

 • Mivel a 7. csatorna csak Ausztráliában érhető el, ott kell kiszolgálót választania. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most már van IP-címe Ausztráliában, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy a világ bármely más pontján.

Éppen ilyen könnyen elvégezhető. Mivel most már van IP-címe az ausztráliai ExpressVPN szerverről, a 7. csatornát annyira nézheti meg, amennyit csak akar. Ez vonatkozik más Aussie webhelyekre is, így megnézheti a Freeview Australia programot vagy bármely más opciót. Ez vonatkozik minden más, földrajzilag korlátozott webhelyre is.

Nyilvánvaló, hogy láthatja a megfelelő VPN használatával elérhető hozzáférést. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban, hozzáférést biztosít a Netflix, a HBO Now, a Hulu amerikai katalógusához vagy akár a zenei streaming webhelyhez, a Pandora-hoz is. Természetesen továbbra is szüksége lesz fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN szolgáltatás segít elérni.

Élvezze az összes szórakozást, amelyet a Channel 7 kínál a világ bármely pontjáról. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy VPN-en keresztül nézhessenek sportokat, filmeket és televíziós műsorokat a 7. csatornán Ausztrálián kívül. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map