Nézze meg a BBC iPlayer-t az Egyesült Királyságon kívül

BBC TV KözpontA brit Broadcasting Corportaion bejelentette, hogy BBC iPlayer Global szolgáltatása lezárul. 2015. június 26-án leállítják a hozzáférést a BBC iPlayer nemzetközi szolgáltatáshoz. Ez sok nézőt rejtőzik, hogy alternatív lehetőségeket keressenek a kedvenc BBC műsoraik közvetítésére. A BBC iPlayer Egyesült Királyságon kívüli nézésének legegyszerűbb módja a VPN.  Egy pillanat alatt megmutatom, mennyire könnyű feloldani a weboldalt egy népszerű VPN-szolgáltatás segítségével.


Először szeretnék megosztani egy kis információt a VPN működéséről, hogy jobban megértsék ennek a megközelítésnek az egyszerűségét. A BBC iPlayer IP-alapú földrajzi blokkolást alkalmaz, hogy csak az Egyesült Királyság nézőinek biztosítson hozzáférést. Ez azt jelenti, hogy megvizsgálja az Ön IP-címét annak meghatározása érdekében, hogy tovább tudja-e sugározni a tartalmat. Amikor csatlakozik egy VPN szerverhez az Egyesült Királyságban, akkor hozzárendel egy helyi IP-címet. Innen szörfözhet az interneten, és a BBC iPlayer tartalmát blokkolhatja.

A VPN-nek sok felhasználása van, és a streaming webhelyekhez való hozzáférés feloldása jelentős előny. A jó VPN titkosítás útján biztosítja az adatait, és segíti az online magánélet védelmét. Mivel streaming szolgáltatásról beszélünk, érdemes lehet egy VPN-t is, amely támogatja a mobil eszközöket. Az ebben a bejegyzésben felsorolt ​​lehetőségek mindegyike rendelkezik kliens szoftverrel Windows és iOS rendszerhez, valamint iOS és Android mobil alkalmazásokhoz. Jól felszereltek a sávszélességgel, amely a HD tartalom titkosított kapcsolaton keresztül történő továbbításához szükséges.

A legjobb VPN a BBC iPlayer feloldásához

Először érdemes egy megbízható VPN szolgáltatást találni. Ebben az esetben egy gyors kiszolgálókkal rendelkezőt szeretne az Egyesült Királyságban. Számos VPN közül választhat. Itt van néhány kedvencünk.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Hogyan használhatunk VPN-t a BBC iPlayer nézéséhez

Én használom ExpressVPN például a VPN szolgáltatás használatával olyan műsorok nézésére, mint a EastEnders és a The Syndicate a BBC iPlayer-en. Először le kell töltenie a kliensüket. Az ExpressVPN ingyenes szoftvert kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez. Az iOS és az Android ingyenes alkalmazásai mellett.

Most, hogy lehetősége van letölteni és telepíteni a csatlakoztatni kívánt szoftvert. Indítsa el az ExpressVPN klienst, és válassza ki a kiszolgáló helyét. Lépésről lépésre végigvezeti Önt a Windows kliensük használatával.

ExpressVPN UK szerverek

 • Ne feledje, hogy a BBC iPlayer megtekintéséhez csatlakoznia kell az Egyesült Királyság szerveréhez. Az ExpressVPN kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik a világ minden tájáról.
 • Javasoljuk, hogy válassza az OpenVPN (TCP) vagy az (UDP) lehetőséget. Videók streamingjéhez olyan webhelyekről, mint a YouTube, az OpenVPN-t (UDP) használjuk, mert gyorsabb, mint a TCP. Támogatják a PPTP, L2TP és SSTP programokat is. Még mindig javasoljuk az OpenVPN UDP-t a sebesség és a magánélet védelmének legjobb keveréke érdekében.
 • Kattintson a nagy kerek csatlakozás gombra. Néhány másodperc múlva a gomb körül lévő pajzs zöld színűvé válik. Lesz egy üzenet is, amely tudatja, hogy a „VPN be van kapcsolva”
 • Most van egy IP-címe az Egyesült Királyságban, amennyire bárki meg tudja mondani az interneten. Mint ilyen, bármilyen webhelyre eljuthat, mintha ott ült. Ugyanez igaz lenne, ha csatlakozna egy szerverhez az Egyesült Államokban vagy a világ bármely más pontján.

Ez minden, amire szükség van. Most, hogy rendelkezik egy IP-címmel az Egyesült Királyság ExpressVPN szerveréről, úgy böngészhet az interneten, mintha valójában ott lenne, és a BBC iPlayer használatával adatfolyamot közvetíthet. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban, akkor teljes hozzáférést biztosít a geo-blokkolt webhelyekhez is. Ugyanez vonatkozik más országokra.

Mint már valószínűleg elmondhatja, egy jó VPN megnyitja a tartalomhoz való hozzáférést az egész világon. Ha az Egyesült Államokon kívül él, a szolgáltatás segít elérni a népszerű szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és az Amazon Instant. Még mindig szüksége van fiókra olyan szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, de a VPN segít a műsorok és filmek megtekintésében a Netflix bármely régiójában.

Nézze meg kedvenc filmjeit és az eredeti műsorokat, például a The Interceptor és a Napoleon a BBC iPlayer-en az Egyesült Királyságon kívülről. Kérjük, ossza meg ezt a bejegyzést barátaival, hogy ők is feloldják a streaming szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Kövess minket @VPNFan a vezető VPN-szolgáltatások legújabb véleményeiről és promócióiról.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map