5 Beste VPN voor FIFA World Cup 2018

WK 2018Verreweg het populairste sportevenement ter wereld is het WK voetbal. Naar schatting zal bijna 25% van de wereldbevolking het toernooi bekijken. In 2018 begint het WK op donderdag 14 juni en loopt tot en met zondag 15 juli. Gedurende die tijd spelen je favoriete teams een deel van de 64 beschikbare wedstrijden. Voetbalfans (voetbal voor degenen in de VS) zijn meer dan klaar voor het begin van het WK. Dit jaar kun je elke WK-wedstrijd op een groot aantal kanalen over de hele wereld bekijken met behulp van een VPN.


Beste VPN voor het WK

RankProviderPriceVisitVPN-statistieken
Bewerkers keuzeExpressVPNExpressVPN-prijsBezoek de site
Lees recensie
ExpressVPN-statistieken
2IPVanishIPVanish-prijsBezoek de site
Lees recensie
IPVanish-statistieken
3CyberGhostCyberGhost-prijsBezoek de site
Lees recensie
CyberGhost-statistieken
4VyprVPNVyprVPN-prijsBezoek de site
Lees recensie
VyprVPN-statistieken
5Privé-internettoegangPIA-prijsBezoek de site
Lees recensie
PIA-statistieken

VPN-providers zoals IPVanish en ExpressVPN-hostservers in landen over de hele wereld. Maak verbinding met elke locatie en bekijk wedstrijden alsof je in een plaatselijke coffeeshop of je favoriete internetcafé zit. Op die manier kunt u genieten van de specifieke dekking die u wilt zien.

Met meer dan 250 miljoen spelers in meer dan 200 landen is voetbal de populairste sport ter wereld. Er zijn aanwijzingen dat er vóór 400 voor Christus een versie van het spel werd gespeeld in het oude Griekenland. Meer moderne versies van voetbal worden in de Engelse literatuur in de 12e eeuw genoemd. Destijds werd het spel voornamelijk gespeeld tijdens grote religieuze festivals zoals Kerstmis en Pasen. De vroegste verwijzing naar het spel dat voetbal wordt genoemd, gaat terug tot 1314. Het is duidelijk te zien waarom de sport in bijna alle grote landen ter wereld zo populair is geworden..

Hier zijn enkele van de beste streamingkanalen over de hele wereld in specifieke regio’s voor het WK 2018.

RegionChannelAbonnement
Vereiste taal
Verenigde StatenESPN, FOX, FS1, NBCJaEngels
TelemundoJaSpaans
Verenigd KoningkrijkBBCNeeEngels
ITVJaEngels
Zuid-AmerikaLuchtJaSpaans
AfrikaSuperSportJaEngels, Afrikaans, Xhosa, Sotho, Zulu
AustraliëSBSNeeEngels
CanadaTSNJaEngels
DenemarkenDR LiveNeeDeens
FrankrijkTF1JaFrans
DuitslandZDFNeeDuitse
LuchtJaDuitse
Midden-Oosten / Noord-AfrikaIn sport zijnJaMeerdere
Nieuw-ZeelandLuchtJaEngels
NoorwegenTV2 SumoJaNoors
PortugalRTPJaPortugees
RuslandMatch tvJaRussisch
ZwedenSVT PlayJaZweeds
ZwitserlandSRF ZweiNeeDuitse
kalkoenTRT SporJaTurks

Zelfs met de populariteit van de game, concentreren sommige landen zich er meer op dan andere. Verschillende landen zijn al geruime tijd sterk in FIFA World Cup-competities. Sinds de start van het WK in 1930 hebben slechts 8 teams het kampioenschap gewonnen. Die teams zijn Brazilië, Duitsland, Italië, Argentinië, Uruguay, Frankrijk, Engeland en Spanje. Als je favoriete team niet in die lijst staat, kun je nog steeds genieten van het kijken naar de wedstrijden. Laten we eens kijken naar enkele van de sterke teams van het WK dit jaar.

Het eerste team dat we zullen noemen is Duitsland. Het team won het allemaal in 2014. Voordien, de laatste keer dat Duitsland het WK won, was de Berlijnse muur 7 maanden eerder gevallen en heette het voetbalteam nog steeds West-Duitsland. Ondanks de huidige kracht van het team, kwam hun laatste kampioenschapsoverwinning voordat ze alles in 2014 wonnen in 1990. Het Duitse team verdedigt hun WK-kampioenschap, dus je kunt er zeker van zijn dat ze felle concurrenten zullen zijn in de wedstrijden van dit jaar.

Een ander zeer geliefd team op het WK 2018 is Argentinië. Ze zullen een extreem moeilijk team zijn om te verslaan omdat het hele team gevuld is met zeer sterke spelers. Net als de Olympische Spelen mogen professionele spelers in het team van hun eigen land spelen. Gelukkig voor Argentinië komt de beste voetballer ter wereld (Lionel Messi) toevallig uit Rosario (Argentinië). Hoewel één speler niet het succes van het hele team garandeert, is het moeilijk te ontkennen dat hij een enorm effect op het spel zal hebben. Zolang Messi gezond is, zal elk team dat tegen Argentinië speelt moeilijk kunnen winnen.

Dat brengt ons bij het Braziliaanse team. Hoewel hun laatste WK-overwinning in 2002 was, is het moeilijk om hun dominantie te ontkennen. Tot op heden zijn ze het meest succesvolle team in de geschiedenis van het WK. Met vijf overwinningen op zak, zal Brazilië waarschijnlijk heel goed spelen, vooral omdat ze de wedstrijden in hun thuisland spelen.

Dit jaar is Rusland gastheer van het WK 2018. Het is de eerste keer dat Europa sinds 2006 het WK organiseert. Laten we eens kijken naar de groeperingen die het toernooi ingaan..

Groep AGroep Bgroep Cgroep DGgroep EGgroep Fgroep Ggroep H
RuslandSpanjeFrankrijkArgentiniëBraziliëDuitslandBelgiëColombia
EgyptePortugalPeruKroatiëCosta RicaKoreaEngelandJapan
Saoedi-ArabiëIk rendeDenemarkenIJslandZwitserlandMexicoTunesiëPolen
UruguayMarokkoAustraliëNigeriaServiëZwedenPanamaSenegal

Hier is het schema voor de komende dagen van het WK 2018.

Dinsdag 10 juli Woensdag 11 juli
Frankrijk tegen BelgiëKroatië tegen Engeland

Voor een volledige lijst van de spellen en tijden kun je ze zien hier. Houd er rekening mee dat de tijden die we aanbieden in Eastern Standard Time (EST) zijn, dus het kan zijn dat u de aanpassingen moet aanbrengen.

Laten we de beste VPN eens nader bekijken om de FIFA World Cup 2018 te streamen.

1. Beste VPN voor World Cup: ExpressVPN

ExpressVPN Wereldbeker

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geweldige geografisch beperkte inhoud te helpen deblokkeren. De service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website.

LandenLocatiesServersProtocolsSoftwareMaand15 maanden Terugbetaling
941603000OpenVPN, SSTP, L2TP, PPTPVPN-software$ 12,95$ 99,9530 dagen

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien, beheert ExpressVPN een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS en Canada beschikt het ExpressVPN-netwerk over honderden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal naar uw favoriete teams te kijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u kunt geen specifieke server kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Misschien vindt u dat probleem bij de steden die we noemden. Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open Noord-Amerika en open vervolgens Canada. Op dit moment kunt u de serverlocaties Montreal, Toronto en Vancouver selecteren.

Snelheidstest van ExpressVPN Canada

Hoewel ExpressVPN wordt verkocht tegen een hogere prijs dan de andere services in onze lijst, is de waarde hoog gezien de grootte van hun netwerk en servicefuncties. U kunt een computer, handheld-apparaat, router en gameconsole (SmartDNS) voor slechts één VPN-account verbinden $ 6,67 per maand met 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor World Cup 2018: IPVanish

IPVanish

IPVanish heeft snelle en zeer stabiele servers in Londen en Manchester. Dat betekent dat u een snelle en betrouwbare service kunt verwachten. Je merkt misschien ook dat ze in die twee steden meer servers hebben dan zowat elke service, dus serverdruk is geen probleem. IPVanish host servers in Londen, Manchester, Nottingham en Glasgow. Gezien die redenen nemen ze de eerste plaats in voor gebruik in de regio.

LandenLocatiesServersProtocolsSoftwareMaand12 maanden terugbetaling
60891.200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPVPN-software$ 7,50$ 58,497 dag

Naast een behoorlijke dekking in het VK, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is meestal de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa wanneer we onze snelheidstests uitvoeren. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en verschillende in het VK. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

IPVanish host meer dan 75 servers verspreid over het VK en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. We raden u aan er een te selecteren die begint met “a” in de servernaam. Je zou bijvoorbeeld zoeken naar een label dat vergelijkbaar is met lon-a01.ipvanish.com. In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. We hebben IPVanish-servers in Londen en Manchester getest en vonden de snelheid vrij snel. Ze bieden grote aantallen, zelfs bij testen vanuit de Verenigde Staten.

IPVanish UK snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt gewoon goed uit $ 4,87 per maand. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie dekt je als nieuw lid.

Bezoek IPVanish

3. Beste WK-VPN: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

LandenLocatiesServersProtocolsSoftwareMaandelijks18 maanden Terugbetaling
60802960OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSecramen$ 11,99$ 49,5045 dagen

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of anderen. De Windows-client biedt je ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, wifi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

In dit geval hebben we besloten servers in Londen en Manchester te testen. U zou beginnen door te klikken op de optie “Mijn server kiezen”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in Londen in Manchester. Toen we met hen verbonden waren om hun prestaties te testen en de resultaten waren zoals verwacht.

CyberGhost UK snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand tijdens hun huidige promotie.

Bezoek CyberGhost

4. Beste VPN voor World Cup: VyprVPN

VyprVPN

Het VyprVPN-team is gevestigd in Austin, Texas en heeft een lange geschiedenis van vechten voor de privacy van internetgebruikers. Ze hebben een aantal jaren een jaarlijks privacypanel gehost bij SXSW en hebben zelfs tijd doorgebracht in Washington, DC om te lobbyen voor privacyhervormingen. U zult merken dat de VPN-service in overeenstemming is met hun waarden.

LandenLocatiesServersProtocolsSoftwareMaandelijksJaarlijksTerugbetaling
4757700OpenVPN, PPTP, L2TPramen$ 14,99$ 74,9930 dagen

U zult enkele toegevoegde functies opmerken met VyprVPN, afhankelijk van het account dat u kiest. Het VyprVPN Premium-abonnement omvat 5 gelijktijdige verbindingen, VyprVPN Cloud en Chameleon-protocol. Met de cloudfunctie kunt u uw eigen VPN-server in de cloud beheren, terwijl het Chameleon-protocol gebruikers in landen als China helpt om censuur door de overheid te omzeilen.

De VyprVPN-client biedt u niet de mogelijkheid om een ​​specifiek servernummer in Miami te selecteren. In plaats daarvan wil je de locatie veranderen naar Miami. Van daaruit maakt de client automatisch verbinding met de beste VPN-server in Chicago. U kunt de resultaten van of snelheidstest hieronder zien. We konden een downloadsnelheid van 25,64 Mbps bereiken na verbinding te hebben gemaakt met een server in Miami.

VyprVPN Miami snelheidstest

VyprVPN is vriendelijk geweest om onze bezoekers 40% korting te bieden. De coupon wordt gestapeld bovenop hun normale kortingen. Je kunt genieten van onbeperkte VPN en VyprVPN Cloud voor slechts $ 12,95 per maand of $ 48 per jaar. De jaarrekening komt uit op rechtvaardig $ 4,00 per maand. Nieuwe gebruikers hebben een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek VyprVPN

5. Beste VPN voor World Cup: PIA

Privé-internettoegangPrivate Internet Access (PIA) biedt u als gebruiker verschillende mogelijkheden. Voorheen moest je voor elke VPN-server een profiel aanmaken. Nu is het gemakkelijk om verbinding te maken met elke server in hun 30 locatielanden. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land. Zodra u een locatie heeft geselecteerd, kunt u eenvoudig verbinding maken met locaties in Londen, Manchester, Southampton en Glasgow.

LandenLocatiesServersProtocolsSoftwareMaandelijks2 jaarTerugbetaling
30473282OpenVPN, PPTP, L2TPramen$ 6,45$ 59,957 dag

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. Zoals je kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA goed presteert in Londen, Manchester en Southampton.

PIA UK snelheidstest

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die de anonimiteit in Londen willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf slechts $ 2,50 per maand.

Bezoek Private Internet Access

Hoe een VPN te gebruiken om het WK live te bekijken

We zullen gebruiken ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om het WK te bekijken. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Mobiele gebruikers kunnen apps downloaden voor iOS en Android. U kunt zelfs de ExpressVPN-router-app gebruiken om elk apparaat op uw netwerk te beveiligen. Het stuurt al uw communicatie via de VPN, die ondersteuning biedt voor apparaten zoals gameconsoles en streamingboxen. Ze hebben zelfs een app voor Amazon Fire TV-apparaten.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden. Je kunt ook kijken op je favoriete mobiele apparaat of streamingapparaat.

ExpressVPN-serverlocaties

 • ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld. Selecteer een land waarin u de dekking wilt bekijken. Enkele populaire keuzes zijn onder meer de VS, het VK en Duitsland.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je op internet surfen of het WK kijken alsof je er zelf bij was. Hetzelfde geldt voor elk land, dus maak verbinding met het VK voor BBC-verslaggeving.

Zoals je waarschijnlijk nu wel kunt zien, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Voor gebruik buiten de VS kan de service u helpen populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora te deblokkeren. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse series en films op Netflix te bekijken alsof je er fysiek bent of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Blijf op de hoogte van de laatste WK-wedstrijden. Je kunt ons schema hierboven raadplegen voor een lijst met aankomende wedstrijden. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen genieten van het WK met een VPN. U kunt ons ook volgen @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map