Bij het abonneren op een VPN-service is een overgrote meerderheid van de gebruikers prima in het gebruik van standaardbetaalmethoden. Standaard bedoelen we methoden zoals PayPal, Visa, Mastercard, Discover, American Express en andere van banken. Dat heeft een aantal duidelijke voordelen. Dat is onder meer het gebruiksgemak omdat u onder andere terugkerende betalingen en gemak kunt instellen. Sommige mensen geven er echter de voorkeur aan om niet-standaardmethoden te gebruiken. In plaats daarvan geven sommige VPN-gebruikers de voorkeur aan vooraf betaalde cadeaubonnen, vooraf betaalde betaalpassen, Bitcoin en andere, meer anonieme betalingsopties. Er zijn verschillende redenen om dit te doen, en we leggen uit waarom en vertellen u hoe u anoniem kunt betalen. Laten we eerst eens kijken naar de VPN-service die prepaid cadeaubonnen accepteert en een paar veelgestelde vragen beantwoorden.

VPN-services die betalingen met cadeaubonnen accepteren

RankVPN ServicePriceVisitServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchBrowser
Extensies
1Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2HMA Pro VPN$ 3,99HMA280Selectievakje
3TorGuard$ 4,99TorGuard68SelectievakjeSelectievakje

Voor- en nadelen van het kopen van VPN met een cadeaubon

Er zijn verschillende redenen waarom u al dan niet een cadeaubon wilt kiezen om te betalen voor VPN-service.

Voordelen:

 • Geen creditcard of standaardmethode – U hoeft niet te worden uitgesloten als u geen creditcard of bankpas heeft. Koop gewoon een cadeaubon en koop het account dat u wenst.
 • Maximale privacy – Omdat winkelcadeaubonnen en prepaid-betaalpassen geen betalingsgegevens bevatten, hoeft u zich niet verder te identificeren dan de informatie die de VPN-provider vereist.
 • Geen automatische verlengingen – Aangezien winkelcadeaubonnen of prepaid-betaalpassen een vast bedrag aan valuta bevatten, hoeft u zich geen zorgen te maken over de service die u zonder uw medeweten in rekening brengt.
 • Makkelijk te krijgen – Je kunt cadeaubonnen kopen op verschillende plaatsen, van benzinestations tot warenhuizen tot supermarkten. U kunt beide soorten kaarten (gift en prepaid debet) contant kopen.
 • Makkelijk te gebruiken – Het gebruik van een van dit soort kaarten is eenvoudig. Meestal koop je de kaart en voer je het nummer in wanneer daarom wordt gevraagd op de website van de VPN-provider.

Nadelen:

 • Kan beperkt zijn – Niet alle VPN-bedrijven accepteren cadeaubonnen.
 • Kan u meer kosten – Soms betaalt u een bijkomende kost van 20% – 30%. Dat komt omdat providers geen cadeaukaartgeld kunnen uitgeven zonder een vergoeding.
 • Kan lastig zijn – Nadat de looptijd van de dienst is verstreken, moet u het proces opnieuw doorlopen. Bij deze methode kunt u geen terugkerende betalingen instellen.

Hoewel u mogelijk enkele van de nadelen tegenkomt die we zojuist hebben genoemd, kan het gebruik van een “Vanilla Visa” of “Green Dot” Visa u helpen sommige van deze problemen te omzeilen. In plaats van een standaard cadeaukaart, zijn die kaarten herlaadbaar en hebben ze meestal alleen een e-mailadres nodig.

Wie kan een cadeaubon gebruiken voor VPN?

Hoewel iedereen deze methode kan gebruiken, doen maar heel weinig gebruikers dit. Als u een VPN-provider zonder logboek gebruikt, moet u relatief veilig zijn. Sommige bedrijven die adverteren met zero-logs houden deze echter wel. In theorie kunnen ze uw activiteit naar u traceren door uw betalingsgegevens te gebruiken. Hoewel het misschien niet waarschijnlijk is, kan en is het gebeurd.

Als u een dissident, journalist, klokkenluider of een advocaat voor vrije meningsuiting bent, is het een must om uw informatie privé te houden. Het maakt niet uit wie je bent, niemand wil om 01.00 uur aan de deur worden geklopt door een ongewenste gast. Als je je activiteit probeert te verbergen voor een onderdrukkende of gewelddadige regering, is het gebruik van een meer anonieme betalingsmethode cruciaal. Sommigen gebruiken natuurlijk graag cadeaubonnen om een ​​extra laag privacy toe te voegen. In een digitale wereld waar het steeds moeilijker wordt om anoniem te blijven, werkt deze methode goed. Het hangt allemaal af van uw comfort. U kunt cadeaubonnen gebruiken om voor uw VPN en andere online services te betalen.

Anoniem betalen voor VPN

Nu u begrijpt waarom u deze methode wilt gebruiken, zullen we u door het proces leiden. Sommige van deze stappen kunnen variëren, afhankelijk van de provider die u kiest, maar ze moeten allemaal erg op elkaar lijken. Hoewel u mogelijk niet veel informatie hoeft in te voeren, is er nog steeds een minimaal bedrag nodig om u aan te melden. De informatie hoeft echter niet nauwkeurig te zijn, behalve het kaartnummer, de vervaldatum en de CVC-code.

 1. Ga naar de site.
 2. Kies de gewenste servicetijd.
 3. Maak uw account aan met een geldig e-mailadres (ja, u kunt er een aanmaken voor dit doel).
 4. Selecteer uw betalingswijze. Als u een provider selecteert waarmee u specifiek met een cadeaubon kunt betalen, wordt u gevraagd deze hier in te wisselen. Als het een cadeaukaart van een groot merk is (d.w.z. een met een Visa, MC, AE of Discover), voert u het nummer in het creditcardgedeelte in.
 5. Dien de betaling in.
 6. Download de software en geniet ervan.

Hoewel het misschien vreemd lijkt, wordt u verhinderd om u te abonneren op de meeste VPN-services als u bent verbonden met een VPN. Hetzelfde geldt ook voor veel populaire proxyservices. Om creditcardfraude te voorkomen, blokkeren ze je als je het probeert. Dat kan een probleem zijn als je je zorgen maakt over je IP-adres.

Er is echter een gemakkelijke manier om uw IP-adres te verbergen. Wat u wilt doen, is u abonneren met behulp van een openbare wifi-hotspot in een restaurant of openbare bibliotheek. Op die manier stopt het volgen bij de openbare internetverbinding in plaats van bij uw thuisnetwerk. De aankoop kan afkomstig zijn van iedereen die op die locatie is aangesloten.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me