AIBA Wereldkampioenschap boksen voor vrouwenDe AIBA Women’s World Boxing Championships (Amatuer International Boxing Association) is een tweejaarlijks bokstoernooitoernooi dat begon in 1974. De damesversie begon echter pas in 2001. Dit jaar begint de 2019-versie op 3 oktober en eindigt op 13 oktober in Ulan-Ude, Rusland. De dekking voor dit toernooi kan online worden bekeken op de website, mits je er toegang toe hebt. Als u zich in een land bevindt dat er toegang toe heeft, bent u klaar. Als je er geen toegang toe hebt, moet je verbinding maken met een VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje

Hoe je de AIBA Wereldkampioenschappen boksen 2019 voor vrouwen overal kunt bekijken

Nogmaals, je moet beginnen met toegang te hebben tot de boksen streaming website.

 1. Meld je aan voor ExpressVPN (inclusief 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie)
 2. Download en installeer de ExpressVPN-app op uw apparaat
 3. Maak verbinding met een VPN-server in de VS, zodat je zeker dekking kunt krijgen.
 4. Geniet van de livestream-toegang van de AIBA Wereldkampioenschappen Boksen Dames.

2019 AIBA Schema Wereldkampioenschappen Dames 2019

2019 AIBA Wereldkampioenschappen Dames Boksen wordt gehouden in Ulan-Ude, Rusland in verschillende gewichtsklassen. Laten we ze eens bekijken. Deze staan ​​natuurlijk in Kgs.

 • 45-48 kg (licht vlieggewicht)
 • 51 Kg (vlieggewicht)
 • 54 Kg (Bantamgewicht)
 • 57 Kg (vedergewicht)
 • 60 kg (lichtgewicht)
 • 64 kg (licht weltergewicht)
 • 69 Kg (weltergewicht)
 • 75 kg (middengewicht)
 • 81 kg (licht zwaargewicht)
 • 81+ kg (zwaargewicht)

Met de aanwezigheid van boksen onlangs, blijven de AIBA Dameskampioenschappen Boksen groeien. Hoewel de website veel verschillende landen omvat, moet u verbinding maken met een VPN als u zich buiten het weergavegebied bevindt. We raden je aan verbinding te maken met een VPN in de Verenigde Staten om de verslaggeving van de AIBA Women’s World Boxing Championships 2019 te bekijken. Anders kunt en wordt u geografisch geblokkeerd.

Hoe een VPN te gebruiken om de AIBA Wereldkampioenschappen Boksen 2019 voor vrouwen te bekijken

We gebruiken ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om AIBA Women’s World Boxing Championships 2019 te streamen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN Windows-client

 • Selecteer een serverlocatie. We raden u aan een server in de Verenigde Staten te gebruiken. Zoals we al zeiden, komt dat omdat je buiten de regio geografisch geblokkeerd zou zijn. Daarom kun je zien dat we een server in Atlanta hebben gekozen.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in een andere regio.

Dat is alles. Nu u een IP-adres van de ExpressVPN-server in de Verenigde Staten heeft, kunt u op internet surfen alsof u er daadwerkelijk bent. Hetzelfde geldt voor elk land. Maak verbinding met een server in het Verenigd Koninkrijk om Sky Sports of Australië te bekijken als je de dekking in die regio wilt bekijken.

Goede VPN-providers bieden toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Geniet van alle opwinding van de AIBA Women’s World Boxing Championships 2019 en kijk welke van de vechters de overwinning zullen behalen. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen genieten van dit geweldige bokskampioenschap met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste deals, gidsen en nieuws.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me