Aanbevolen: bekijk Big Brother overal met onze best beoordeelde VPN ExpressVPN

Big Brother USBig Brother is een tv-realityshow die voor het eerst in 1999 in Nederland werd vertoond. CBS kocht de rechten op de show begin 2000 en heeft ze sindsdien in de VS gehouden. Sindsdien is de show uitgegroeid tot een internationale franchise met meer dan 54 verschillende versies. Gebaseerd op het boek 1984 van George Orwell, is het uitgangspunt van de show om een ​​groep mensen die bekend staat als “HouseGuests” te isoleren van de buitenwereld en camera’s te gebruiken om alles wat er in huis gebeurt te bekijken en vast te leggen. De uitzondering op deze regel is een noodsituatie of overlijden van een gezinslid. Dit jaar gaat de show in première op 25 juni 2023.

Beste VPN om Big Brother te streamen

Ten eerste wilt u een betrouwbare VPN-service vinden. In dit geval wilt u er een met snelle VPN-servers in de VS. Aangezien dit kanaal alleen in het land beschikbaar is, delen we VPN-providers met grote netwerken. Alle drie de diensten hebben een korting aangeboden. Bespaar op onbeperkte VPN om kanalen te deblokkeren en uw privacy te beschermen.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 CyberGhost $ 2,75 PIA 112 Selectievakje Selectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om BB live feeds te bekijken

We zullen gebruiken ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om de show en live feeds te bekijken. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Mobiele gebruikers kunnen apps downloaden voor iOS en Android. U kunt zelfs uw router aansluiten om elk apparaat in uw netwerk te beveiligen. Het stuurt al uw communicatie via de VPN, die ondersteuning biedt voor apparaten zoals gameconsoles en streamingboxen. Ze hebben zelfs een app voor Amazon Fire TV-apparaten.

  NordVPN Windows-installatiehandleiding

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden. Houd er rekening mee dat we afbeeldingen van Amerikaanse servers gebruiken, aangezien Big Brother geografisch beperkt is tot de Verenigde Staten.

ExpressVPN-serverlocaties

  • Aangezien CBS All Access alleen beschikbaar is in de Verenigde Staten, moet u een server kiezen in de Verenigde Staten. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers verspreid over de hele VS..
  • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
  • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
  • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je op internet surfen of Big Brother bekijken alsof je er zelf bent. Hetzelfde geldt voor elk land, maar u wilt verbinding maken met een server in de VS om de live feeds te bekijken.

  Bekijk NBA Summer League Live Online

Zoals je waarschijnlijk nu wel kunt zien, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Voor gebruik buiten de VS kan de service u helpen populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora te deblokkeren. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse series en films op Netflix te bekijken alsof je er fysiek bent of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Hoogtepunten van Big Brother seizoen 21

Hier is een snelle blik op de Big Brother 21-schema op CBS:

  • Dinsdag 25 juni en woensdag 26 juni – première van 2 nachten om 20.00 uur EDT
  • Zondag om 20:00 EDT
  • Woensdag om 9:00 EDT
  • Donderdag om 9:00 EDT
  • De live feeds starten op woensdag 26 juni om 21:00 uur PDT

Het eerste seizoen van Big Brother US werd uitgezonden op 5 juli 2000 op het CBS Network. In deze versie van de show strijden de HouseGuests om 500k. Je kunt de show op CBS All Access bekijken zolang je een abonnement hebt en je in de VS bent. Als je de show van buiten de VS wilt bekijken, moet je een VPN gebruiken.

Hoewel het uitgangspunt van BB in de loop der jaren hetzelfde is gebleven, is de show zelf veranderd. In een poging de show fris te houden, bedenkt de crew van Big Brother altijd nieuwe wedstrijden en wendingen voor de huisgasten. De show heeft meestal interessante mensen en dit jaar is geen uitzondering. Met het 20-jarig jubileumseizoen verandert het Big Brother House volledig. Je kunt er zeker van zijn dat er dit jaar innovatieve wendingen zullen zijn.

Laten we eens kijken naar de huisgasten voor Big Brother-seizoen 21:

  Hoe 4oD (alle 4) buiten het VK te bekijken
NameAgeFromOccupation
Analyseer Talvera 22 Californië Voetbalster
Christie Murphy 28 New Jersey Boutique eigenaar
Cliff Hogg III 53 Texas Petroleum ingenieur
David Alexander 29 Georgië Fotograaf
Holly Allen 31 Californië Wijn safari gids
Isabella Wang 22 Californië Analist volksgezondheid
Jack Matthews 28 Florida Fitnesstrainer
Jackson Michie 23 Californië Server
Jessica Milagros 30ish Illinois Model
Kathryn Dunn 29 Texas Marketing exec
Kemi Faknule 25 New York Marketingstrateeg
Nick Maccarone 27 New Jersey Therapeut
Nicole Anthony 24 New York Preschool assistent
Ovi Kabir 22 Tennessee Student
Sam Smith 31 Pennsylvania Vrachtwagenchauffeur
Tommy Bracco 28 New York Broadway-danser

Big Brother heeft in het verleden premium livestreaming-feeds gehad waar je de feeds 24/7 kon bekijken en toegang had tot inhoud die volwassener van aard was dan wat normaal op tv wordt getoond. Je kunt ook video’s bekijken van de verschillende gasten op de website BB21 website. Normale afleveringen zijn beschikbaar op CBS.com zodra u zich aanmeldt.

Als u buiten de VS woont en het kanaal wilt bekijken, wordt u zonder VPN geografisch geblokkeerd. Geoblocking is een technologie die wordt gebruikt om toegang buiten hun doelgroep te blokkeren. Met andere woorden, als u zich in een ander land dan de Verenigde Staten zou bevinden, zou u worden geblokkeerd vanwege licentiebeperkingen. Met een VPN-service kunt u deze inhoud bekijken en een coderingslaag aan uw gegevens toevoegen. Als je een geldig abonnement hebt op CBS All Access, zou je kunnen kijken alsof je in de VS bent.

Blijf op de hoogte van de nieuwste wendingen van Big Brother 21 en kijk hoe al het drama zich live voor je ogen afspeelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld van BB21 kunnen genieten met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me