Bekijk Citizenfour met een VPN

De acties van Edward Snowden werden gisteravond gevierd toen de Citizenfour documentaire won een Academy Award. De Oscar ging naar Laura Poitras, een van de sleutelfiguren in het documenteren van de acties van Snowden. Laura ontmoette Snowden in Hong Kong samen met Glen Greenwald. Ze filmden terwijl ze de informatie bespraken die Snowden aan de wereld bekendmaakte. Bekijk Citizenfour op Channel 4 in het VK met een VPN.


Citizenfour

Hoewel Citizenfour de Oscar won, is deze slechts in beperkte oplage vertoond. Ik heb de documentaire nog niet gezien, maar ik kijk er naar uit. Citizenfour zal vanavond om 21:00 uur EST op HBO worden vertoond en op woensdagavond in Channel 4 in het VK. Ik heb niet gehoord wanneer HBO de documentaire aan hun HBO Go-service zal toevoegen. Ik zou aanraden om een VPN of Slimme DNS om Citizenfour op Channel 4 te bekijken.

Hoe een VPN te gebruiken om geoblokken te vermijden

Als we het hebben over het kijken naar Citizenfour op HBO Go, Channel 4 of elders, moet je rekening houden met geoblokken. Contentproviders zoals HBO, Channel 4, Netflix en Hulu worden door contenteigenaren gedwongen gebruikers buiten een geografische regio te blokkeren. Dat betekent dat u tijdens het reizen in het buitenland niet kunt genieten van uw favoriete Netflix US-shows. In ieder geval niet zonder een VPN. Wanneer u verbinding maakt met een VPN-server in het land van uw keuze, wijst de provider u een lokaal IP-adres toe. Dat stelt u in staat om inhoud in dat land vrij te bekijken. Voor sommige kanalen zoals HBO en Netflix is ​​nog steeds een abonnement vereist. Terwijl anderen, waaronder Channel 4 en 4oD, dat niet doen.

Citizenfour verhaallijn

Hier is een fragment over de verhaallijn van de film uit IMDB:

In januari 2013 ontving Laura Poitras anonieme, versleutelde e-mails van “CITIZENFOUR”, die beweerde bewijs te hebben van illegale geheime bewakingsprogramma’s die door de NSA werden uitgevoerd in samenwerking met andere inlichtingendiensten over de hele wereld. Vijf maanden later vlogen zij en verslaggevers Glenn Greenwald en Ewen MacAskill naar Hong Kong voor de eerste van vele ontmoetingen met de man die Edward Snowden bleek te zijn. Ze nam haar camera mee. De resulterende film is geschiedenis die zich voor onze ogen ontvouwt.

Beste VPN om Citizenfour te streamen

Eerst wilt u een betrouwbare VPN-service vinden. In dit geval wilt u er een met snelle VPN-servers in het Verenigd Koninkrijk. Er zijn verschillende VPN’s om uit te kiezen. Hier zijn enkele van onze favorieten.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om Citizenfour te bekijken

Ik gebruik IPVanish voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om de Citizenfour-documentaire te bekijken. Eerst wil je hun klant downloaden. IPVanish biedt gratis software voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de IPVanish-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

IPVanish Windows-client v2.0

 • Selecteer een serverlocatie. Ik raad je aan om Londen, Manchester of Nottingham te kiezen.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP). Ze ondersteunen ook PPTP en L2TP. We raden OpenVPN nog steeds aan voor de beste privacybescherming.
 • Klik op verbinden. Na een paar seconden zie je dat de knop bovenaan groen wordt en ‘Verbinding verbreken’ toont. U zult ook merken dat de serverlocatie en het IP-adres bovenaan de client verschijnen.
 • Zodra u verbinding heeft gemaakt, bevindt u zich in het VK voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunnen we elke locatie bereiken alsof we in Londen zitten. Hetzelfde zou waar zijn als we verbinding zouden maken met een server in de VS of ergens anders in de wereld.

Dat is alles. Nu je een IP-adres hebt van de IPVanish-server in het VK, kun je op internet surfen alsof je er zelf bent. Als u verbinding maakt met een server in de Verenigde Staten, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Amazon Instant. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar met de VPN kun je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit.

Bekijk de Citizenfour-documentaire en leer deze woensdagavond meer over Edward Snowden op Channel 4. Deel dit bericht met je vrienden, zodat ze ook de documentaire kunnen bekijken. Volg ons @VPNFan voor de nieuwste VPN-beoordelingen en promoties van toonaangevende providers.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map