College Football Bowl GamesHet universiteitsvoetbalseizoen loopt ten einde, maar de beste actie staat nog voor de boeg met de college bowl-wedstrijden en de playoff van het kampioenschap. We behandelen het volledige schema van de bowls, van de halve finale op 28 december tot de kampioenswedstrijd die op maandag 13 januari om 8:30 EST op ESPN van start gaat. Bekijk alle actie met een VPN.

College Football Bowl Games hebben een lange traditie in de VS, die teruggaat tot de eerste Rose Bowl die in 1902 werd gespeeld. Vanaf dat begin zijn er nu 40 verschillende college football bowl-wedstrijden die in het naseizoen worden gespeeld. Dat omvat niet de nationale kampioenswedstrijd, gespeeld nadat de top 2-teams hun normale bowl-wedstrijden hebben.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje

De historische timing van de bowl-games komt voort uit de factoren klimaat en gemak om naar de locatie te komen. Zelfs vandaag worden bowlspellen meestal gespeeld op warme locaties. Van de 40 gespeelde bowl-spellen bevinden er 35 zich op of onder de 36 graden noorderbreedte. Veel American footballfans kijken uit naar het einde van het jaar, want er zijn zoveel bowlspellen op. Een populaire traditie is om komwedstrijden te kijken tijdens de Thanksgiving-vakantie, die valt op de 4e donderdag in november.

Bent u van plan deze feestdagen buiten de Verenigde Staten te reizen? Als dat zo is, zult u er misschien versteld van staan ​​dat grote Amerikaanse televisienetwerken en onlinediensten geografische beperkingen opleggen. Als je van plan bent om tijdens het reizen de college bowl-games te bekijken, raden we je aan een VPN te gebruiken. Een goede VPN helpt je om eventuele geografische beperkingen te omzeilen. Laten we eens kijken naar enkele van de beste bowls die worden gespeeld.

College Football Bowl Game Schema

Alle onderstaande tijden worden vermeld in Oostelijke tijdzone.

College Playoffs:

 • Perzik Bowl – Oklahoma vs. LSU – 28 december om 16:00 uur op ESPN
 • Oranje kom – Clemson vs. Ohio State – 28 december om 20:00 uur op ESPN
 • Nationaal kampioenschap – Winnaars van elke game spelen 13 januari om 20:00 uur op ESPN

Meer opvallende matchups van universiteitskommen

 • Oranje kom – Florida vs. Virginia – 30 december
 • Outback Bowl – Minnesota vs. Auburn – 1 januari
 • Cirus Bowl – Michigan vs. Alabama – 1 januari
 • Rose Bowl – Oregon vs. Wisconsin – 1 januari
 • Suiker kom – Georgia vs. Baylor – 1 januari

Waarom heb je een VPN-service nodig??

Als je dit bericht uit de Verenigde Staten leest, heb je geen VPN nodig om de bowl-wedstrijden te bekijken. Als u echter buiten de VS woont of van plan bent te reizen, helpt een VPN u om geografische beperkingen te deblokkeren. Netwerken blokkeren mensen buiten het land. Een VPN geeft je een IP-adres in de Verenigde Staten dat inhoud opent alsof je daar bent.

Hoe een VPN te gebruiken om College Bowl Games te bekijken

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om college bowl-games te bekijken. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

 • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Bekijk alle actie door online verslag te doen van de college bowls van dit jaar die eindigen met de kampioenswedstrijd op 9 januari. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze ook van de actie kunnen genieten. Volg ons @VPNFan voor de nieuwste VPN-deals.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me