Carnoustie golfbaanDe British Open, vaak gewoon “The Open” genoemd, is de derde van vier grote PGA-evenementen gedurende een jaar. Het is ook het oudste en het enige evenement dat buiten de Verenigde Staten wordt gespeeld. Dit jaar wordt het 148e Open gespeeld van 18 juli – 21 juli op de Royal Portrush Gold Club. Enkele jaren geleden eindigde dit spannende evenement in een play-off met vier holes. Dit toernooi is altijd spannend, ongeacht waar het wordt gespeeld. Er zijn verschillende dekkingsopties. Bekijk de British Open overal live, online met een VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje

Hoe de British Open overal te bekijken

Stream live NBC-dekking met Hulu of fuboTV:

 1. Meld je aan voor ExpressVPN (inclusief 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie)
 2. Download en installeer de ExpressVPN-app op uw apparaat
 3. Maak verbinding met een VPN-server in de Verenigde Staten.
 4. Bezoek Hulu of fuboTV en meld je aan voor een gratis proefperiode.
 5. Geniet van live streaming van de British Open.

Highlights van British Open

Hoewel niet zo oud als de oude golfbaan in St. Andrews, heeft Royal Portrush een eigen geschiedenis. Het organiseerde de eerste British Open die plaatsvond buiten het eiland Groot-Brittannië in 1951. Het organiseert de Open in 2019 en in 2040 nog twee keer. The Dunluce Links organiseert de British Open 2019 en staat algemeen bekend als een van de de beste golfbanen ter wereld.

Rory McIlroy, de in Schotland geboren golfer, zal honger hebben naar een overwinning op deze baan omdat het zijn thuisland is. Hij is op dit moment zonder twijfel een van de beste golfers ter wereld. McIlroy heeft alle vier de grote toernooien gewonnen en is een kracht waarmee rekening moet worden gehouden, met een carrière grand slam (het winnen van alle 4 grote toernooien). Hoewel deze cursus in linkstijl hem een ​​voordeel kan geven, zijn er andere golfers die hem zeker een run voor zijn geld zullen bezorgen.

Jason Day uit Australië is een 30-jarige golfer. Hij staat momenteel hoog aangeschreven in de wereldranglijst. Het is duidelijk dat deze Aussie McIlroy een vlucht voor zijn geld zal geven. Net als vele anderen is Day professioneel sinds hij 18 werd. Als veteraan van de sport heeft hij misschien een voordeel ten opzichte van andere golfers die al jaren niet meer spelen.

Rickie Fowler zal de Open benaderen in de hoop zijn persoonlijk record in het toernooi te verslaan. Deze rookie van het jaar 2010 hoopt zijn eerste major te winnen en een lange carrière van overwinningen te beginnen, net als andere golfers. De 29-jarige uit Californië zal zijn best doen, maar hij zal het moeten opnemen tegen de andere golfers.

Dit jaar zijn Sky Sports en NBC de twee belangrijkste bronnen van dekking voor dit toernooi. Voor de Britse dekking:

 • 18 JULI – Eerste ronde 06.30 – 20.00 uur – Sky Sports 1&4 HD
 • 19 JULI – Tweede ronde 9.00 – 20.00 uur – Sky Sports 1&4 HD
 • 20 JULI – Derde ronde 8:00 – 19:45 uur – Luchtsporten 1&4 HD
 • 21 JULI – Finaleronde 7.30 – 19.00 uur – Sky Sports 1&4 HD

Hier is het schema voor Amerikaanse kijkers.

 • 18 JULI – Eerste ronde 04.00 – 15.00 uur – NBC Sports
 • 19 JULI – Tweede ronde 04.00 – 15.00 uur – NBC Sports
 • 20 JULI – Derde ronde 07.00 – 15.00 uur – NBC Sports
 • 21 JULI – Finaleronde 6.00 – 15.00 uur – NBC Sports

Natuurlijk kunnen deze tijden veranderen. Zoals u kunt zien, is de dekking voor de VS aan de gang NBC Sports. Als je van plan bent om dit toernooi met Amerikaanse dekking te bekijken, moet je een betaald abonnement hebben op een kabel- of satellietdienst. Geweldig, maar wat als u zich buiten de VS bevindt of niet over een van die abonnementen beschikt? Dat is wanneer een goede VPN-service in het spel zou komen.

Het gebruik van een VPN heeft twee voordelen. Als u er verbinding mee maakt, worden uw gegevens versleuteld. Het geeft je ook toegang tot kanalen die worden geblokkeerd vanwege geografische beperkingen. Geo-restrictie is een technologie die wordt gebruikt om te identificeren waar een gebruiker zich bevindt en deze te blokkeren op basis van IP-adres. Door een VPN te gebruiken, kun je het toernooi op Sky Sports bekijken als je dat onder andere wilt doen. We hebben enkele geweldige suggesties voor u met betrekking tot welke service u moet kiezen.

Geniet van alle opwinding van het British Open Golf Tournament 2019 en kijk welke golfer de Claret Jug mee naar huis neemt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen genieten van de derde major van het jaar met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me