Artistieke gymnastiekDe Wereldkampioenschappen Artistieke Gymnastiek vallen onder de Fédération Internationale de Gymnastique (FIG). De 2019-versie start op 4 oktober 2019 en eindigt op 13 oktober 2019 in Stuttgart, Duitsland en omvat 572 deelnemers uit 93 landen. Zoals je zou kunnen raden, zijn er een aantal verschillende manieren waarop je deze kampioenschappen op verschillende manieren kunt bekijken. Als je in de VS bent, moet je het bekijken op het Olympisch Kanaal of NBCSN. Als u zich in een land bevindt dat dekking biedt, bent u klaar. Als je specifieke dekking wilt bekijken of buiten je normale gebied reist, kun je de kampioenschappen overal met een VPN bekijken.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje

Hoe je de wereldkampioenschappen turnen 2019 overal kunt bekijken

Volg deze stappen voor Amerikaanse dekking.

 1. Meld je aan voor ExpressVPN (inclusief 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie)
 2. Download en installeer de ExpressVPN-app op uw apparaat
 3. Maak verbinding met een VPN-server in de VS voor NBCSN of de dekking van Olympic Channel.
 4. Geniet van live streaming-toegang van de kampioenschappen.

Wereldkampioenschappen turnen 2019, kalender 2019

Zoals we al zeiden, worden de Wereldkampioenschappen turnen 2019 in Stuttgart, Duitsland, gehouden. Laten we eens kijken naar de wedstrijdtijden. We beginnen op de 8e met de finale. Alle tijden zijn EST.

 • 8 oktober, 8.30 uur EST – Finale dameselftal – NBCSN (live)
 • 9 oktober, 7:45 uur EST – Finale herenploeg – Olympisch kanaal (live)
 • 9 oktober, 15.00 uur EST – Finale herenploeg – NBCSN (vertraagd)
 • 10 oktober, 10.00 uur EST – Finale allround vrouwen – NBCSN (live)
 • 11 oktober, 10.00 uur EST – Finale allround heren – Olympisch kanaal (live)
 • 11 oktober, 21.30 uur EST – Allroundfinale heren – NBCSN (vertraagd)
 • 12 oktober, 10.00 uur EST – Event Finals Dag 1 – Olympic Channel (live)
 • 12 oktober, 15.00 uur EST – Event Finals Dag 1 – NBCSN (vertraagd)
 • 13 oktober, 12.00 uur EST – Event Finals Dag 2 – Olympic Channel (vertraagd)
 • 13 oktober, 23.00 uur EST – Event Finals Day 2 – NBCSN (vertraagd)

Als je van artistieke gymnastiek houdt, dan zijn deze kampioenschappen niet iets dat je wilt missen. Als u zich momenteel buiten een land bevindt dat dekking biedt, wilt u mogelijk verbinding maken met een server in de Verenigde Staten om toegang te krijgen NBCSN. U kunt beschikbare jaarlijkse en maandelijkse abonnementen vinden. U moet echter nog steeds verbinding maken met een VPN in de VS om de dekking van de Wereldkampioenschappen turnen 2019 op deze kanalen te bekijken. Anders kom je geoblokken tegen.

Naast het kijken naar Wereldkampioenschappen turnen 2019 op NBCSN, kun je ook genieten van een aantal andere sportevenementen. Of u nu verbinding wilt maken met de VS voor NBCSN of een van de andere landen (bekijk lijsten voor uw voorkeursdekking), zij staan ​​voor u klaar. De kampioenschappen zullen zeker spannend zijn en je zult een geweldige competitie vinden. Dit is er een die je niet wilt missen.

Hoe een VPN te gebruiken om de wereldkampioenschappen turnen 2019 te bekijken

We gebruiken ExpressVPN voor het voorbeeld van hoe u een VPN-service kunt gebruiken om de Wereldkampioenschappen turnen 2019 te streamen voor NBCSN of het Olympische kanaal. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN Windows-client

 • Selecteer een serverlocatie. Voor NBCSN-dekking moet u een server in de Verenigde Staten gebruiken. Zoals we al zeiden, komt dat omdat je buiten de regio geografisch geblokkeerd zou zijn. Daarom kun je zien dat we een server in Atlanta hebben gekozen.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in een andere regio.

Dat is alles. Nu u een IP-adres van de ExpressVPN-server in de Verenigde Staten heeft, kunt u op internet surfen alsof u er daadwerkelijk bent. Hetzelfde geldt voor elk land. Maak verbinding met een server in het Verenigd Koninkrijk om naar verschillende sporten te kijken of naar Australië als je de dekking voor die regio wilt bekijken.

Omdat verbinding maken met een goede VPN-service de toegang tot inhoud opent, waar je ook bent. Voor degenen die buiten de Verenigde Staten wonen, heb je toegang tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora met de juiste provider. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken, net alsof je in de Verenigde Staten zit. Hetzelfde geldt ook voor andere regio’s.

Nu kunt u genieten van alle opwinding van de Wereldkampioenschappen turnen 2019. Welk team / land wint dit toernooi? Je zult moeten afstemmen om erachter te komen. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen genieten van de artistieke gymnastiekkampioenschappen met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de nieuwste deals en gidsen voor uw behoeften.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me