US Amateur Golf ChampionshipDit jaar markeert het 119e Amerikaanse amateurkampioenschap terwijl golfers van over de hele wereld strijden in het Pinehurst Resort in Pinehurst, North Carolina. Het evenement loopt van 12 tot 18 augustus. Je kunt verwachten dat de actie dit weekend echt opwarmt, want een nieuwe kampioen wordt zondag gekroond. Dit is een geweldig pad voor amateur-golfers die zich een weg banen naar de PGA Tour. U zult gegarandeerd enkele toekomstige sterren in de maak zien. Gezien de jonge leeftijd van PGA-supersterren zoals Jordan Spieth en het succes van Tiger Woods, is het niet moeilijk te zien hoe de amateurs van vandaag binnenkort zeer succesvol kunnen zijn op de tour. Bekijk alle actie van het US Amateur Golf Championship met een VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje

Het Amerikaanse amateurgolfkampioenschap 2019 wordt op televisie uitgezonden, te beginnen met de ronde van 64 wedstrijden op woensdag en eindigend met de kampioenswedstrijd op zondag. Hier is een volledig overzicht van de uitgezonden kanalen en tijden. U zult merken dat de USGA van plan is om op donderdag en zondag wat bonusdekking te streamen.

DateChannelTimeCoverage
woensdagFox Sports15-18 uur EDTRonde van 64
donderdagUSGA.org11-13 uur EDTBonusdekking
donderdagFox Sports15-18 uur EDTRonde van 32 & 16
vrijdagFox Sports15-18 uur EDTKwartfinales
zaterdagVos15-18 uur EDTHalve finales
zondagUSGA.org11: 15-1: 15 uur EDTBonusdekking
zondagVos15-18 uur EDTKampioenschap

Omdat de belangrijkste uitzendkanalen voor het Amerikaanse amateurgolfkampioenschap Fox en Fox Sports zijn, heb je een kabel- of satellietabonnement nodig om de meeste actie te bekijken. USGA.org heeft echter enige bonusdekking op donderdag en zondag. Als je in de Verenigde Staten bent en een geldige login hebt, is het eenvoudig om naar het toernooi te kijken. Het probleem komt als u tijdens het evenement buiten de VS reist. In dit geval zou je verbinding willen maken met een VPN-server in de Verenigde Staten om geografische beperkingen te voorkomen die je anders zouden beletten het evenement live te bekijken. Hetzelfde geldt voor andere populaire streaming-sites zoals Amazon, Hulu, Sling TV (ESPN) en nog veel meer kanalen.

Het winnen van het US Amateur Golf Championship betekent een automatische uitnodiging voor het Master’s Tournament, US Open en The Open Championship (ook bekend als British Open). De tweedeprijswinnaar krijgt een uitnodiging om ook te spelen op de Master’s en US Open. Onnodig te zeggen dat de beste amateur-golfers er alles aan zullen doen om te strijden om het recht om te spelen op de master in Augusta in april te verdienen. Van daaruit, wie weet wat de toekomst brengt. Misschien vinden we de volgende Jordan Spieth of Tiger Woods in het toernooi van dit jaar. Beroemde golfers, waaronder Bobby Jones en Tiger Woods, wonnen meerdere keren het Amerikaanse amateurkampioenschap voordat ze verschillende majors wonnen in de PGA-tour.

Golf is niet langer dezelfde sport als het ooit was. We kunnen verschillende golfers bedanken voor de verandering in houding. Velen realiseren zich niet hoeveel Tiger Woods het golfspel heeft veranderd. Tegenwoordig zijn golfers atletischer. Het is nu gebruikelijk om te horen dat spelers naar de sportschool gaan voor krachttraining of cardiovasculair werk. De sport is echt voor iedereen toegankelijker geworden. Je kunt spelers van alle leeftijden en van verschillende rangen en standen verwachten.

Hoe een VPN te gebruiken om het Amerikaanse amateurgolfkampioenschap te bekijken

We zullen gebruiken ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om het Amerikaanse amateurgolfkampioenschap te bekijken. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Mobiele gebruikers kunnen apps downloaden voor iOS en Android. U kunt zelfs de ExpressVPN-router-app gebruiken om elk apparaat op uw netwerk te beveiligen. Het stuurt al uw communicatie via de VPN, die ondersteuning biedt voor apparaten zoals gameconsoles en streamingboxen. Ze hebben zelfs een app voor Amazon Fire TV-apparaten.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden. Je kunt ook kijken op je favoriete mobiele apparaat of streamingapparaat.

ExpressVPN-serverlocaties

  • ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld. Selecteer een land waarin u de dekking wilt bekijken. Enkele populaire keuzes zijn onder meer de VS, het VK en Duitsland.
  • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
  • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
  • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je op internet surfen of naar het Amerikaanse amateurgolfkampioenschap kijken alsof je er zelf bent. Hetzelfde geldt voor elk land, dus maak verbinding met het VK voor BBC-verslaggeving van evenementen.

Zoals je waarschijnlijk nu wel kunt zien, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Voor gebruik buiten de VS kan de service u helpen populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora te deblokkeren. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse series en films op Netflix te bekijken alsof je er fysiek bent of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Geniet van alle spanning tijdens het Amerikaanse Amateur Championship 2018. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen genieten van alle actie met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me