NBANatuurlijk verandert de sportwereld in 2020. Dat komt door het ongekende Novel Coronavirus, ook wel bekend als Covid-19. Daarom organiseert de NBA haar eerste “HORSE” -toernooi in de geschiedenis. HORSE is een basketbalwedstrijd die wordt gehouden tussen spelers. Het wordt gehouden in de loop van meerdere dagen, beginnend op zondag 12 april om 19.00 uur tot 21.00 uur en wordt opnieuw afgespeeld van 21.00 uur tot 21.00 uur EST. De kampioenswedstrijd eindigt op donderdag 16 april en eindigt om 23.00 uur. Het toernooi wordt gehouden op ESPN. Als u zich in de VS bevindt, heeft u er toegang toe. Als u zich echter buiten het land bevindt, moet u verbinding maken met een VPN om het toernooi te bekijken.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje

Zoals we al zeiden, is 2020 om vele redenen een vreemd jaar. Vanwege het virus zijn vrijwel alle sporten stopgezet. Dit toernooi is voor een goed doel waarbij State Farm (de sponsor) namens de deelnemers meer dan 200.000 doneert aan goede doelen die zich richten op coronavirusreacties. Er zijn 8 mensen die meedoen aan dit toernooi, die elk op hun eigen terrein spelen. Sommige zijn NBA, terwijl andere WNBA zijn. Hier is een blik op groep 1.

 • Chauncey Billups
 • Tamika Catchings
 • Mike Conley Jr.
 • Trae Young

Hier is een blik op de deelnemers van groep 2.

 • Zach LaVine
 • Chris Paul
 • Paul Pierce
 • Allie Quigley

In dit toernooi is dunking verboden. Spelers moeten elke schotpoging beschrijven, met vermelding van het type score dat ze willen maken voordat ze een schot nemen. De eerste speler in elk spel die de letters “H-O-R-S-E” verzamelt (je krijgt een brief voor elke gemiste opname) nadat hij er niet in geslaagd is vijf shots te matchen, wordt geëlimineerd. Nogmaals, je kunt dit alleen bekijken als je toegang hebt tot ESPN.

Hoe 2020 NBA HORSE-toernooi overal te bekijken

Als u de inloggegevens van ESPN heeft, volgt u gewoon de onderstaande instructies.

 1. Meld je aan voor ExpressVPN (inclusief 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie).
 2. Download en installeer de ExpressVPN-app op uw apparaat
 3. Maak verbinding met een VPN-server in de VS, zodat je verslag kunt doen van het toernooi.
 4. U kunt inloggen op de ESPN Go-app of -website op voorwaarde dat u inloggegevens heeft.
 5. Geniet van het toernooi.

Hoe een VPN te gebruiken om 2020 NBA HORSE-toernooi te bekijken

We gebruiken ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om het 2020 NBA HORSE-toernooi te streamen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nadat u de software hebt gedownload en geïnstalleerd, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We helpen u stap voor stap door hun Windows-client te gebruiken.

 • Selecteer een serverlocatie. U wilt verbinding maken met een VPN-server in de Verenigde Staten. Zoals we al zeiden, komt dat omdat je buiten de regio geografisch geblokkeerd zou zijn. Daarom hebben we gekozen voor een server in de VS..
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS voor zover iemand online kan zien. Hierdoor kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in een andere regio.

Dat is alles. Nu u een IP-adres van de ExpressVPN-server in de Verenigde Staten heeft, kunt u op internet surfen alsof u er zelf bent. Hetzelfde geldt voor elk land. Maak verbinding met een server in het Verenigd Koninkrijk om Sky Sports of anderen te bekijken, afhankelijk van waar je wilt kijken.

Goede VPN-providers bieden toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Geniet van het innaugurele HORSE-toernooi van 2020 en kijk welke speler zal winnen. Zullen de WNBA-spelers de NBA-spelers kunnen verslaan? Stem af om erachter te komen. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen genieten van het 2020 HORSE-toernooi met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste deals, gidsen en nieuws.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me