BB&T CenterDe NHL-inzending is de manier waarop de National Hockey League nieuwe spelers binnenhaalt. In 2018 wordt het concept gehouden in het huis van de Dallas Stars, het American Airlines Center in Dallas, Texas. De dekking van de eerste ronde begint op vrijdag 22 juni om 19.30 uur EST, en rondes 2-7 beginnen om 11.00 uur EST op zaterdag 23 juni. Hoewel er in de VS en Canada verschillende kanalen zijn die het concept behandelen, kun je overal met een VPN zien hoe de prospects één voor één worden opgeslokt in het NHL-concept.

Beste VPN voor het NHL Entry Draft

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje

De inzending voor de NHL begon in 1962, maar werd pas in 1980 openbaar. Dat was slechts vier maanden na de schokkende overwinning van de VS op de USSR om de gouden medaille in ijshockey op de Olympische Spelen van 1980 te winnen. Het is niet verrassend dat de sport na die overwinning meer belangstelling en aandacht trok. Sindsdien hebben we enkele van de grootste hockeyspelers uit de geschiedenis door de gelederen van de NHL zien komen. We zouden kunnen kijken naar de volgende Gretzky, Lemieux, Howe of zelfs Jagr die wordt uitgekozen om te spelen.

Vorig jaar deed de NHL iets ongewoons in hun ontwerp. Meestal zijn de teams die het slechtste doen degene die de loterij winnen. De loterij bepaalt in welke volgorde een team kiest. In 2015 heeft de NHL de gewichten gewijzigd om de kans te verkleinen dat de onderste vier teams de beste spelers krijgen en de kansen van de andere niet-playoff-teams te vergroten om de beste keuzes te maken..

Natuurlijk was er dit jaar het normale gedrang rond en positionering vanwege transacties en aanvullende keuzes. Hier is een blik op de conceptvolgorde voor de eerste twee ronden.

PickRound 1PickRound 2
1Buffalo32Buffalo
2Carolina33Detroit
3Montreal34Florida
4Ottawa35Montreal
5Arizona36Detroit
6Detroit37Vancouver
7Vancouver38Montreal
8Chicago39NY Rangers
9NY Rangers40Edmonton
10Edmonton41NY Islanders
11NY Islanders42Carolina
12NY Islanders43NY Islanders
13Dallas44Dallas
14Philadelphia45St. Louis
15Florida46Washington
16Colorado47Colorado
17New Jersey48NY Rangers
18Columbus49Columbus
19Philadelphia50Philadelphia
20Los Angeles51Los Angeles
21San Jose52Toronto
22Ottawa53Pittsburgh
23Anaheim54Anaheim
24Minnesota55Arizona
25Toronto56Montreal
26NY Rangers57Boston
27Chicago58Colorado
28NY Rangers59Tampa Bay
29St. Louis60Winnipeg
30Detroit61Las Vegas
31Washington62Montreal

Momenteel zijn er elke dag twee kanalen die de conceptdekking zullen tonen. In de VS dekt NBC Sports Network de eerste ronde op de 22e en op de 23e krijgt het NHL-netwerk dekking. In Canada begint de dekking met Sportsnet op de eerste dag en Sportsnet 1 op de tweede dag. Als je dit evenement buiten de VS of Canada gaat bekijken, heb je een betaald abonnement nodig met daarin inbegrepen NBCSN of Sportsnet en een goede VPN-service.

Waarom zou je een VPN gebruiken? Omdat de diepgang geografisch wordt geblokkeerd. Dat betekent dat de site waar u naartoe gaat uw IP-adres detecteert en als deze zich buiten de VS of Canada bevindt, wordt u geblokkeerd op basis van geografische beperkingen. Er zijn veel keuzes waaruit je kunt kiezen voor een VPN. Hier zijn enkele goede aanbevelingen die we hebben om verbinding te maken net zo eenvoudig als het selecteren van een land en het indrukken van een knop.

Hoe een VPN te gebruiken om het NHL Entry Draft te bekijken

We zullen gebruiken ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om het NHL-concept te bekijken. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Mobiele gebruikers kunnen apps downloaden voor iOS en Android. U kunt zelfs de ExpressVPN-router-app gebruiken om elk apparaat op uw netwerk te beveiligen. Het stuurt al uw communicatie via de VPN, die ondersteuning biedt voor apparaten zoals gameconsoles en streamingboxen. Ze hebben zelfs een app voor Amazon Fire TV-apparaten.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden. Houd er rekening mee dat we afbeeldingen van Amerikaanse servers gebruiken, aangezien Big Brother geografisch beperkt is tot de Verenigde Staten.

ExpressVPN-serverlocaties

  • Aangezien NBCSN en NHL Network beschikbaar zijn in de VS, moet u een server kiezen in de Verenigde Staten. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers verspreid over de hele VS..
  • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
  • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
  • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je op internet surfen of het NHL Entry Draft bekijken alsof je er zelf bij was. Hetzelfde geldt voor elk land, maar u wilt verbinding maken met een server in de VS om de live feeds te bekijken.

Zoals je waarschijnlijk nu wel kunt zien, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Voor gebruik buiten de VS kan de service u helpen populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora te deblokkeren. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse series en films op Netflix te bekijken alsof je er fysiek bent of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Geniet van alle opwinding tijdens het NHL Entry Draft 2018. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen genieten van de spanning met een VPN. Volg ons zeker @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me