Swiss Indoors Tennis TournamentDe Swiss Indoors is een jaarlijks tennistoernooi in Basel, Zwitserland. Dit toernooi was oorspronkelijk alleen voor Zwitserse spelers en begon in 1970. Dit jaar wordt het gehouden van zaterdag 19 oktober tot en met zaterdag 27 oktober in de St. Jakobshalle. Er zijn een paar verschillende netwerken waarop je het kunt bekijken, waaronder ESPN in de VS. Als je toegang hebt tot het netwerk, ben je helemaal klaar. Als u zich niet in de VS bevindt of specifieke dekking wilt bekijken, kunt u deze online bekijken op voorwaarde dat u verbinding maakt met een VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje

Hoe u het Zwitserse indoor-tennistoernooi 2019 overal kunt bekijken

Er zijn verschillende manieren om dit toernooi te bekijken, waaronder Tennis.com, natuurlijk ESPN in de VS..

  1. Meld je aan voor ExpressVPN (inclusief 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie)
  2. Download en installeer de ExpressVPN-app op uw apparaat
  3. Maak verbinding met een VPN-server in de VS, zodat je zeker dekking kunt krijgen.
  4. Log in op de ESPN-website als u inloggegevens heeft of als u zich buiten de VS bevindt, kunt u zich aanmelden voor een externe streamingdienst zoals Sling TV.
  5. Geniet van de live streamingtoegang van het Swiss Indoors Tennis Tournament 2019.

Omdat dit in open formaat is, zijn de concurrenten niet ingesteld. Je kunt echter de best beoordeelde tennissers van over de hele wereld verwachten. De vraag is, kan de geboren Roger Federer zijn 10e titel behalen en voor het 3e jaar op rij winnen? Je zult moeten afstemmen om erachter te komen. Nogmaals, als u zich buiten het weergavegebied bevindt, moet u verbinding maken met een VPN. We raden je aan verbinding te maken met een VPN in de VS of het land waar je de dekking van het 2019 Swiss Indoors Tennis Tournament wilt bekijken. Anders kunt en wordt u geografisch geblokkeerd.

Hoe een VPN te gebruiken om het Swiss Indoors Tennis Tournament 2019 te bekijken

We gebruiken ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om het Swiss Indoors Tennis Tournament 2019 te streamen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

  • Selecteer een serverlocatie. We raden u aan een server in Australië te gebruiken. Zoals we al zeiden, komt dat omdat je buiten de regio geografisch geblokkeerd zou zijn. Daarom kun je zien dat we een server in Melbourne hebben gekozen.
  • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
  • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
  • Je hebt nu een IP-adres in de VS of waar je favoriete dekking zich ook bevindt, voor zover iedereen online kan zien. Hierdoor kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in een andere regio.

Dat is alles. Nu u een IP-adres van de ExpressVPN-server in de Verenigde Staten heeft, kunt u op internet surfen alsof u er zelf bent. Hetzelfde geldt voor elk land. Maak verbinding met een server in het Verenigd Koninkrijk om Sky Sports of de VS te bekijken als je andere evenementen op ESPN wilt bekijken.

Goede VPN-providers bieden toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Geniet van alle opwinding van het Swiss Indoors Tennis Tournament 2019 en kijk of Roger Federer de eerste in de geschiedenis van het toernooi kan worden die 1/5 van het totale aantal winnaars wordt in de 50 jaar dat het wordt gehouden. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen genieten van dit geweldige tennistoernooi met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste deals, gidsen en nieuws.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me