Bekijk Sherlock Outside the UK met een VPN

Het wachten is bijna voorbij. Sherlock: “The Abominable Bride” wordt morgenavond om 21:00 uur GMT uitgezonden op BBC One. Fans in het VK zullen ongetwijfeld enthousiast zijn om naar het grote evenement te kijken. Hoe zit het met degenen die toevallig buiten het Verenigd Koninkrijk reizen? Zoals je misschien al weet, is BBC iPlayer beperkt tot die in het VK. De BBC gebruikt geoblockingtechnologie om ervoor te zorgen dat alleen IP-adressen in het land toegang krijgen tot inhoud. Gelukkig is er nog steeds een manier om BBC iPlayer van buiten het VK te bekijken. Het antwoord gebruikt een VPN.  U kunt verbinding maken met een VPN-server in Londen, Manchester, Liverpool of elders in het VK om Sherlock: The Abominable Bride overal ter wereld te bekijken. Elk van de VPN’s in ons bericht zal BBC iPlayer deblokkeren.


Sherlock

Voor degenen die de eerste drie seizoenen van de populaire show niet hebben genoten, is Sherlock een moderne Sherlock Holmes. De Verschrikkelijke Bruid is anders. Holmes en Watson zullen terug zijn in Baker Street in een tijd waarin stoomtreinen en hoge hoeden de rage waren. De special neemt de tijd terug met het mysterie van 1895. We geven geen spoilers weg. Dat zou de show gewoon verpesten. Hier is een intro om de show op te zetten. Thomas Ricoletti is meer dan verbaasd om zijn vrouw uren na het plegen van zelfmoord in haar bruidsjurk te vinden. Mevrouw Ricoletti is echter nog niet klaar, want haar geest begint wraak te nemen op de gemeenschap. Holmes, Watson en vrienden moeten de waarheid ontdekken over de gruwelijke bruid.

Sherlock: The Abominable Bride wordt op nieuwjaarsdag om 21:00 uur GMT op BBC One vertoond. Je kunt verwachten dat het snel daarna beschikbaar zal zijn op BBC iPlayer. Vergeet niet om verbinding te maken met een VPN-server in het VK om te voorkomen dat de “BBC iPlayer TV-programma’s alleen in het VK kunnen worden afgespeeld”. foutmelding. De BBC wordt steeds beter in het blokkeren van VPN’s, dus je zult merken dat sommige services niet werken. We hebben alle drie de providers in dit bericht getest en ze deblokkeren allemaal zonder problemen BBC iPlayer.

Beste VPN om Sherlock te streamen

Eerst wilt u een betrouwbare VPN-service vinden. In dit geval wilt u er een met snelle VPN-servers in het Verenigd Koninkrijk. Aangezien u uit verschillende kanalen kunt kiezen, delen we VPN-providers met grote, betrouwbare netwerken in het VK. We willen alle drie de VPN-services bedanken voor het aanbieden van een grote korting aan onze bezoekers. Bespaar tot 60% op onbeperkte VPN om kanalen te deblokkeren en uw privacy te beschermen.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om BBC iPlayer te bekijken

Ik gebruik IPVanish voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om Sherlock te bekijken. Eerst wil je de VPN-client downloaden. IPVanish biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de IPVanish-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

IPVanish Londen

 • Selecteer een serverlocatie. We kozen voor Londen, maar IPVanish heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP). Ze ondersteunen ook PPTP en L2TP. We raden OpenVPN nog steeds aan voor de beste privacybescherming.
 • Klik op verbinden. Na een paar seconden zie je dat de knop bovenaan groen wordt en ‘Verbinding verbreken’ toont. U zult ook merken dat de serverlocatie en het IP-adres bovenaan de client verschijnen.
 • We bevinden ons nu in het VK voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunnen we elke locatie bereiken alsof we in Londen zitten. Hetzelfde zou waar zijn als we verbinding zouden maken met een server in de VS of ergens anders in de wereld.

Dat is alles. Nu je een IP-adres hebt van de IPVanish-server in het Verenigd Koninkrijk, kun je op internet surfen en streamen vanaf BBC iPlayer alsof je er zelf bent. Hetzelfde geldt voor elk land. Maak verbinding met een server in de Verenigde Staten om populaire streamingdiensten daar te bekijken.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Geniet van het nieuwe Sherlock: The Abominable Bride-mysterie. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen genieten van BBC iPlayer met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map