Netflix staat op het punt hun populaire streamingdienst in Australië te introduceren.  Netflix Australië wordt gelanceerd op 24 maart. Hoewel de officiële prijs en het kanaal nog niet bekend zijn gemaakt, lijken ze te zijn uitgelekt Imgur en Reddit eerder op de dag. Als de lekken correct zijn, kunnen Australiërs verwachten dat de service beschikbaar is voor $ 9,99 tot $ 14,99 per maand. Het is duidelijk dat de inhoudsbibliotheek beperkt is. Dat zal ervoor zorgen dat veel gebruikers meer willen. Gelukkig kun je Netflix US vanuit Australië bekijken. Geniet van meer moves en tv-shows van buiten de VS..

Australië

Hier is een snelle blik op de gelekte prijzen. Als de werkelijke prijs of functies verschillen, zullen we het bericht dienovereenkomstig bijwerken. Alle prijzen zijn weergegeven in Australische dollars.

  • Standaarddefinitie op 1 scherm tegelijk – $ 9,99
  • High definition (HD) op 2 schermen tegelijk – $ 11,99
  • Ultra high definition (4K) op 4 schermen tegelijk – $ 14,99

De zwakte van Netflix Australia is het aantal beschikbare titels. Van wat we tot nu toe hebben gelezen, is het verwachte aantal titels bij de lancering ongeveer 1.600. Dat is vergelijkbaar met een aantal dichter bij 10.000 titels voor kijkers in de Verenigde Staten. Het antwoord op toegang tot meer inhoud is het gebruik van een VPN. Door verbinding te maken met een VPN-server kunt u Amerikaanse Netflix-inhoud bekijken in Australië of waar ook ter wereld.

Netflix biedt meer dan 15.000 titels om te streamen tussen de regio’s die ze ondersteunen. De truc is om op elk gewenst moment tussen regio’s te kunnen schakelen. Door een VPN te gebruiken, kunt u een VPN-server selecteren in het land waarin de film of show beschikbaar is. Site like moreflicks.com helpt u bij het vinden van inhoud in elke regio. Hiermee kunt u zoeken naar inhoud in verschillende landen, waaronder Argentinië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, Columbia, Denemarken, Finland, Duitsland, Ierland, Luxemburg, Mexico, Nederland, Noorwegen, Zweden, Zwitserland, het VK en de VS. Ik weet zeker dat ze Australië en Nieuw-Zeeland aan de lijst zullen toevoegen.

  Installatiehandleiding voor CyberGhost Android

Beste VPN voor het streamen van Amerikaanse Netflix

Eerst wilt u een betrouwbare VPN-service vinden. In dit geval wil je er een met snelle VPN-servers in de VS en andere Netflix-regio’s om films en shows in verschillende landen te bekijken. Dat verkleint de opties behoorlijk. Gelukkig zijn er enkele bekende VPN’s met grote netwerken en goede prestaties.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 Privé-internettoegang $ 2,85 PIA 49 Selectievakje Selectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om US Netflix te bekijken

Ik gebruik IPVanish voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om Netflix US en andere regio’s te bekijken. Eerst wil je de VPN-client downloaden. IPVanish biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de IPVanish-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

IPVanish Windows-client v2.0

  • Selecteer een serverlocatie. We kozen voor Atlanta, maar IPVanish heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
  • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP). Ze ondersteunen ook PPTP en L2TP. We raden OpenVPN nog steeds aan voor de beste privacybescherming.
  • Klik op verbinden. Na een paar seconden zie je dat de knop bovenaan groen wordt en ‘Verbinding verbreken’ toont. U zult ook merken dat de serverlocatie en het IP-adres bovenaan de client verschijnen.
  • We bevinden ons nu in de Verenigde Staten, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunnen we elke locatie bereiken alsof we in Atlanta zitten. Hetzelfde zou waar zijn als we verbinding zouden maken met een server in Canada of ergens anders in de wereld.
  IPVanish Windows-installatiehandleiding

Dat is alles. Nu u een IP-adres van de IPVanish-server in de Verenigde Staten heeft, kunt u op internet surfen alsof u er zelf bent. Hetzelfde geldt voor elk land. Maak verbinding met een server in het Verenigd Koninkrijk om BBC iPlayer te kijken of een ander land om die regio’s van Netflix te bekijken.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Geniet van het kijken naar US Netflix uit Australië. Zorg ervoor dat u ook andere regio’s bekijkt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze met een VPN kunnen genieten van de volledige Netflix-catalogus met films en originele shows van overal ter wereld. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me