China VPN Ban Workaround: VPN’s die nog steeds werken in China

Chinese firewallDe Chinese internetfirewall is legendarisch. Zozeer zelfs dat Geremie Barmé, een Australische sinoloog, in 1997 de term Great Firewall of China (afgekort GFW) bedacht. Het vertegenwoordigt een van de meest restrictieve internetbeleid ter wereld. Globalisering maakt het moeilijk voor de Chinese regering om haar burgers stevig vast te houden. Een manier waarop mensen die beperkingen begonnen te omzeilen, was door een VPN te gebruiken. Chinese bedrijven gebruiken VPN’s om zaken te doen in het buitenland, dus ze zijn cruciaal voor de economie.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje

In plaats van de controle te verliezen, heeft de regering besloten opnieuw te kraken. Ze hebben vanaf april 2018 alle ongeautoriseerde VPN-services geblokkeerd. Helaas nemen ze de handhaving serieus. De Chinezen zijn ook niet bang om geld uit te geven om die wetten te handhaven. Als ze u betrappen wanneer u het internationale netwerk privé gebruikt of door ‘illegale kanalen’ of aanverwante diensten zonder toestemming te gebruiken, zullen ze u een boete opleggen van maximaal 15.000 yuan ($ 2.178 dollar). Degenen die dat doen en er winst mee maken, krijgen een boete en hun winsten worden dienovereenkomstig in beslag genomen.

Gelukkig zijn er enkele bekende VPN-providers die je zullen helpen het verbod te omzeilen. Ze bestaan ​​al een aantal jaren en hebben hun systemen verbeterd om te voldoen aan de behoeften van VPN-gebruikers in China. We zullen zo meteen meer over ze praten. Vergeet niet dat u het risico loopt dat de regering u betrapt. Er kunnen extra gevolgen zijn die we niet hebben vermeld, dus wees voorzichtig. Laten we nu eens kijken naar de beste opties.

1. Beste VPN voor het Chinese verbod: ExpressVPN

ExpressVPN

Met ExpressVPN werken snelle VPN-toegang en MediaStreamer als een slimme DNS-service om de toegang tot gecensureerde inhoud te deblokkeren. De service helpt je verbinding te versleutelen en helpt je de Grote Firewall van China te omzeilen.

LandenLocatiesServersProtocolsSoftwareMaand15 maanden Terugbetaling
941603000OpenVPN, SSTP, L2TP, PPTPVPN-software$ 12,95$ 99,9530 dagen

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien, beheert ExpressVPN een zeer groot VPN-netwerk. Het ExpressVPN-netwerk beschikt over honderden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. Dat omvat locaties zoals Hong Kong (aangezien het het dichtst in de regio is). U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en te genieten van de inhoud die u gewend bent te zien. Er zijn geen specifieke instellingen die u extra moet instellen.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren. Aangezien u het verbod in China probeert te omzeilen, kunt u het beste een server in Hong Kong gebruiken. De servers daar zullen u waarschijnlijk de beste snelheden bieden van het vasteland van China. Om er een te kiezen, moet je het tabblad “Alle” selecteren, Azië-Pacific openen en vervolgens Hong Kong openen. U kunt ook op het tabblad “Alle” klikken en de woorden “Hong Kong” in het zoekvak typen. Zoals je kunt zien, hebben we een server in Hong Kong getest en kwam de snelheid uit op 57,33 Mbps.

ExpressVPN Beijing snelheidstest

Hoewel ExpressVPN een hogere prijs heeft dan sommige van de andere servers in de lijst, zullen ze je zeker om het VPN-verbod heen helpen. Wanneer je dat combineert met de andere functies die ze aanbieden en hun grote netwerk, heeft de service een hoge waarde. U kunt een computer, handheld-apparaat, router en gameconsole (SmartDNS) voor slechts één VPN-account verbinden $ 6,67 per maand met 30 dagen garantie.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor het Chinese verbod: NordVPN

NordVPN

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is omdat het servers over de hele wereld heeft. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk over de hele wereld voor een zeer goede prijs.

LandenLocatiesServersProtocolsSoftwareMaandelijksJaarlijksTerugbetaling
59703300OpenVPN, PPTP, L2TPramen$ 11,95$ 69,0030 dagen

U zult merken dat NordVPN een van de beste mixen van services heeft voor de prijs. Het doel is natuurlijk om u te helpen het VPN-verbod in China te omzeilen. Voor de beste prijzen wil je je abonneren op een langere account. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN heeft een aantal servers in Hong Kong. De eenvoudigste manier om een ​​specifiek servernummer te selecteren, is door het tabblad ‘Servers’ in de app te selecteren en vervolgens de resultaten in alfabetische volgorde te sorteren. U kunt vervolgens naar beneden scrollen en een van de servers selecteren die ze hebben vermeld. U kunt het laadtijdpercentage en de afstand tot elke server zien. We hebben de Hong Kong-server getest en de prestaties waren 34,51 Mbps.

NordVPN Shenzhen snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 2,99 per maand met 30 dagen garantie.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor het Chinese verbod: IPVanish

IPVanish

Vanwege de onduidelijke verkeersfunctie van IPVanish, zou u hun service moeten kunnen gebruiken om u te helpen het VPN-verbod te omzeilen. Om de beste snelheden voor het land te krijgen, raden we aan verbinding te maken met een server in Hong Kong (aangezien dit de dichtstbijzijnde grote stad is in China). Als je dat doet, zul je merken dat de verbindingen in de stad snel zijn en prima zouden moeten werken voor wat je wilt doen. Die functie maakt IPVanish een goede keuze om in China te gebruiken.

LandenLocatiesServersProtocolsSoftwareMaand12 maanden terugbetaling
60891.200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPVPN-software$ 7,50$ 58,497 dag

Samen met een aantal servers in Azië, host IPVanish servers op elk continent behalve Antarctica. Het netwerk doet het goed als we servers in Azië kiezen voor onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen over de hele regio. U kunt een specifieke locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish host 19 servers in Hong Kong (de dichtstbijzijnde server in de regio) en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. Vreemd genoeg vermelden ze servers in Hong Kong op 2 verschillende manieren. Hoewel je ze kunt vinden door China en vervolgens Hong Kong te selecteren, kun je ook een andere set vinden als je Hong Kong als land kiest. We hebben een IPVanish-server in Hong Kong getest, hkg-c18, en vonden een snelheid van 35,70 Mbps.

IPVanish Chengdu snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt gewoon goed uit $ 4,87 per maand over het jaarplan. Leden worden gedekt door een geld-terug-garantie van 7 dagen.

Bezoek IPVanish

4. Beste VPN voor het Chinese verbod: VyprVPN

VyprVPN

Het VyprVPN-team is gevestigd in Austin, Texas en heeft een lange geschiedenis van vechten voor de privacy van internetgebruikers. Ze hebben een aantal jaren een jaarlijks privacypanel gehost bij SXSW en hebben zelfs tijd doorgebracht in Washington, DC om te lobbyen voor privacyhervormingen. U zult merken dat de VPN-service in overeenstemming is met hun waarden.

LandenLocatiesServersProtocolsSoftwareMaandelijksJaarlijksTerugbetaling
4757700OpenVPN, PPTP, L2TPramen$ 14,99$ 74,9930 dagen

U zult enkele toegevoegde functies opmerken met VyprVPN, afhankelijk van het account dat u kiest. Het VyprVPN Premium-abonnement omvat 5 gelijktijdige verbindingen, VyprVPN Cloud en Chameleon-protocol. Met hun Cloud-functie kunt u uw eigen VPN-server in de cloud beheren, terwijl het Chameleon-protocol u zal helpen het Chinese VPN-verbod te omzeilen.

De VyprVPN-client biedt u niet de mogelijkheid om een ​​specifieke server te selecteren terwijl u verbinding maakt met een server in Hong Kong. In plaats daarvan wilt u de locatie wijzigen naar Hong Kong. Vanaf daar. de client verbindt u automatisch met de beste VPN-server in Hong Kong. Omdat u het specifieke protocol kunt kiezen, raden ze aan hun eigen protocol te gebruiken dat ze Chameleon noemen. We konden een downloadsnelheid van 19,68 Mbps bereiken na verbinding te hebben gemaakt met een server in Hong Kong.

VyprVPN Wuhan snelheidstest

VyprVPN is vriendelijk geweest om onze bezoekers 25% korting te bieden. De coupon wordt gestapeld bovenop hun normale kortingen. Je kunt genieten van onbeperkte VPN en VyprVPN Cloud voor slechts $ 12,95 per maand of $ 60 per jaar. De jaarrekening komt uit op rechtvaardig $ 5,00 per maand. Nieuwe gebruikers hebben een geld-terug-garantie van 3 dagen.

Bezoek VyprVPN

En daar heb je de beste opties om je te helpen het VPN-verbod in China te omzeilen. Al deze keuzes zouden voor uw doeleinden moeten werken. Zorg er wel voor dat je voorzichtig bent wanneer je er een in het land gebruikt vanwege het VPN-verbod.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map