BrawlhallaBrawlhalla is een vechtspel voor meerdere spelers. Het werd geproduceerd door Blue Mammoth Games. Brawlhalla is een erg leuk spel dat behoorlijk competitief kan zijn. Het kan offline worden gespeeld, maar de belangrijkste gameplay komt uit online modi. Je kunt met vrienden of alleen spelen, zowel online als offline. Speel gratis op Windows, Mac en PS4. Omdat de belangrijkste kenmerken van Brawlhalla online zijn, zult u waarschijnlijk enige vertraging en trage verbindingen ervaren. Om deze problemen op te lossen, raad ik een VPN aan. Met een VPN kunt u uw IP-adres wijzigen in een ander IP-adres op de locatie van de VPN-server die u kiest. Als je een locatie dicht bij de server waarop je speelt selecteert, heb je minder vertraging en verbeterde prestaties. Professionele spelers zullen ook de bescherming waarderen tegen DDoS-aanvallen die een VPN biedt.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 Privé-internettoegang $ 2,85 PIA 49 Selectievakje Selectievakje
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 Selectievakje Selectievakje
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 Selectievakje Selectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om Brawlhalla (pc) te spelen

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om Brawlhalla online te spelen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

 • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Hoe een VPN te gebruiken om Brawlhalla (PS4) te spelen

Nogmaals, ik zal ExpressVPN gebruiken voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om Brawlhalla op je gameconsole te spelen. Ze zijn mijn favoriete VPN voor gaming omdat ExpressVPN een zeer groot netwerk beheert, waardoor de service een uitstekende keuze is voor gamers.

  Hoe speel je Counter Strike: Global Offensive met een VPN

De eerste stap om aan de slag te gaan met ExpressVPN is normaal gesproken om de clientsoftware voor uw systeem te downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android. Dat werkt duidelijk niet voor PS4, Xbox One of Nintendo, omdat de gameconsoles de native ondersteuning voor VPN niet hebben. Gelukkig is er nog steeds een manier om je spelverkeer te versleutelen en via een VPN te verzenden. Het antwoord is om de VPN via je router te laten lopen. Opmerking: als u geen codering nodig heeft, kunt u de ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) -functie gebruiken zonder dat u uw router hoeft te configureren. Het ondersteunt een breed scala aan spelconsoles.

ExpressVPN-router-app

Afhankelijk van welk merk en model router u gebruikt, ondersteunt het mogelijk VPN-services van derden. Zo ja, dan kunt u de benodigde informatie opvragen bij uw VPN-provider om een ​​verbinding via uw router tot stand te brengen. Anders raad ik ten zeerste aan FlashRouters. Het FlashRouters-team neemt populaire merknaam-routers en flitst ze met DD-WRT of Tomato-firmware. Hierdoor hebben de apparaten veel meer functies dan wanneer de fabrieksfirmware is geïnstalleerd. Alle FlashRouters zijn vooraf geconfigureerd met ondersteuning voor VPN.

Brawlhalla Game Hoogtepunten

Brawlhalla is een vechtspel met veel verschillende manieren om te vechten en te manoeuvreren op de kaart. Het doel is om je tegenstander van het scherm te slaan en ze te KO. Je hebt drie sprongen in de lucht die worden gereset elke keer dat een speler de grond of muur raakt. Je hebt ook zijaanvallen en luchtaanvallen om je te helpen herstellen van een knock-out. Personages hebben verschillende statistieken die hen helpen op het scherm te blijven. De statistieken vallen onder vier categorieën. Waaronder:

 • Snelheid: Dit verhoogt de snelheid waarmee je personage kan bewegen.
 • Verdediging: Hierdoor kan je personage meer hits maken voordat hij van het scherm wordt geslagen.
 • Vaardigheid: Dit verhoogt de aanvalssnelheid van de personages.
 • Sterkte: Dit verhoogt de schade-output en maakt het gemakkelijker om een ​​tegenstander van het scherm te slaan.

Brawlhalla heeft veel wapens die de personages gebruiken. Je personage begint met alleen hun vuisten. Na een tijdje zul je bommen, landmijnen en spijkerballen kunnen oppakken. Om de belangrijkste wapens te krijgen, moet je het zwaard als een lichtobject oppakken. Je kunt ook een hoorn oppakken en vragen om een ​​wapen dat naar je wordt vervoerd. Elk personage heeft een aangepaste zet voor elk van zijn twee wapens. Deze wapens zijn onder meer:

 • Bijl: Dit is een krachtig wapen op middellange afstand.
 • Blasters: Het zijn dubbele pistolen die een aanval met een korter bereik hebben.
 • Boog: Dit is een afstandswapen met een groot bereik.
 • Kanon: Dit is een langzaam maar krachtig afstandswapen.
 • Handschoenen: Dit is een korte afstand slagwapen dat geweldig is om een ​​tegenstander aan te vallen.
 • Hamer: Dit is een lang wapen dat normaal gesproken tegenstanders dichterbij kan slepen.
 • Rocket Lance: Het is een lang wapen dat een personage in verschillende richtingen kan lanceren.
 • Katar: Dubbele bladen met een hoog schadevermogen, maar met een korter bereik.
 • Zeis: Langeafstandswapen dat bij correct gebruik zeer dodelijk kan zijn.
 • Speer: Lang wapen dat goed is om afstand te houden.
 • Zwaard: Dit is een allround melee-wapen met middellange afstand.

Brawlhalla heeft een enorm aantal personages dat groeit. Elk personage is uniek en heeft zijn eigen statistieken en wapens. Ze hebben ook hun eigen speciale aanvallen die verband houden met hun kennis en wapen. Al deze personages kunnen worden ontgrendeld door munten te spelen en te verdienen of ervoor te betalen. Er is ook een karakterrotatie waarmee je gratis als personages kunt spelen. Karakters zijn onder meer:

 • Ada: Ze maakt deel uit van een elitegroep van combat-hackers en is lid van een post-punk opwekkingsband. Ze denkt dat Walhalla een videogamesim is. Ze gebruikt blasters en een speer.
 • Artemis: Ze was een lezer die ontdekte dat ze de kracht heeft om wormgaten te openen. Artemis probeerde er een te openen voor Walhalla, maar kwam per ongeluk in de ruimte terecht. Ze moest hard werken om te overleven en Valhalla te bereiken. Ze gebruikt een Rocket Lance en Scythe.
 • Asuri: Ze was een adellijk dorp wiens oom haar vervloekte om een ​​tijger te zijn. Ze beschermde het dorp in haar staat, maar nadat een grote tyfoon het dorp had verwoest, bleef ze in de war. Nu vecht ze in Walhalla voor het territorium. Ze gebruikt een zwaard en Katar.
 • Azoth: Hij was een grote koning die zwoer dat zijn rijk nooit zou vallen. Hij creëerde zeven zielstenen met donkere magie. Toen deze waren geassembleerd, brachten deze stenen hem weer tot leven en lieten hem het rijk regeren. Wanneer Azoth niet wordt gedagvaard, brengt hij zijn hiernamaals door in Walhalla. Hij gebruikt een boog en bijl.
 • Barraza: Hij werd vijftig jaar geboren in de robotapocalyps. Hij werd in zijn borst geschoten en voor dood achtergelaten, maar hij kon overleven met behulp van een kunstmatig hart. Hij nam wraak en versloeg de robots van de apocalyps. Nu ziet hij Walhalla als zijn volgende bedreiging. Hij gebruikt een bijl en blasters.
 • Brynn: Ze is een kind van Hypernia, een onsterfelijke godin van Asgard. Brynns missie in het toernooi is om meer te leren over stervelingen en te kijken of ze bij hen hoort. Ze gebruikt een bijl en speer.
 • Bödvar: Hij had een Viking-moeder en een berenvader. Hierdoor werd hij gevreesd door de Vikingen. Hij doodde zijn beer van een broer om de mensheid te kiezen en hielp de Vikingen door een allesoverheersende held te worden. Hij was bang dat hij Valhalla niet zou binnenkomen, dus brak hij in. Valhalla is zijn droom. Hij gebruikt een hamer en zwaard.
 • Kaspisch: Hij was de zoon van een gekke koning die hem heeft opgeleid tot dief. Caspian veranderde in de beste dief / acteur die mensen voor hem liet klappen in plaats van de politie te bellen. Hij ziet Valhalla als een geweldig podium. Hij gebruikt handschoenen en een katar.
 • Cassidy: Ze is een veedrijfster die gerechtigheid handhaaft. Sinds haar eerste arrestatie op vijftienjarige leeftijd heeft Cassidy gerechtigheid gehandhaafd. Ze beschouwt Walhalla als de nieuwe grens die ze moet veroveren. Ze gebruikt een hamer en blasters.
 • Kruis: Hij heeft een deal gesloten met een demon om hem te helpen vechten in Italië met het geallieerde leger. De demon beloofde hem te helpen, maar tegen een prijs. Gelukkig hield zijn gevecht nooit op. Hij was een gangster in New York, die Walhalla gebruikt als een maas in de deal met de demon. Hij gebruikt blasters en handschoenen.
 • Dianna: Ze is de commandant van een monsterjachtgroep. Ze verdreef alle vampiers van Europa en doodde de gekke koning drie keer. Eens als mens, tweede als vampier en derde als geest van de vampier. Ze gebruikt een boog en blasters.
 • Sintel: Ze is de enige sterveling die ooit het centrum van het Fangwild-bos heeft gezien. Om bij het centrum te komen, moest ze een groots avontuur beleven dat haar recht op Walhalla heeft opgeleverd. Ze gebruikt een boog en katar.
 • Knarsen: Hij is opgevoed door de jungle zelf. Hij heeft de naam van lange tand verdiend door sabeltanden waarop hij jaagde en is het oudste lid van Walhalla. Hij gebruikt een hamer en speer.
 • Hattori: Ze is een ervaren zwaardvechter die elke uitdager aangaat. Een demon zou haar moeten bevechten, maar op die dag had ze haar kracht om te vechten verloren. Woedend nam de demon haar zussen en Hattori moest ze redden. Ze gebruikt een zwaard en een speer.
 • Jhala: Ze woonde in een hard land dat voortdurend werd bedreigd. Ze moest haar dorp beschermen tegen volledige verbranding door The Lord of Scales en zijn draak te verslaan. Ze gebruikt een bijl en zwaard.
 • Kaya: Ze is een dappere krijger die gigantische Ice Titans vocht waarvan werd gedacht dat het een mythe was. Ze gebruikte haar tactische vaardigheden en geweldige doel om haar dorp te redden. Ze gebruikt een boog en een speer.
 • Koji: Hij was de tweede zoon van zijn familie die wist dat hij hun zwaard of school niet zou erven. Hierdoor probeerde hij zijn eigen techniek onder de knie te krijgen. De vader van Koji en zijn leerlingen moesten sterven en als gevolg daarvan ontving Koji het zwaard. Hij trainde jarenlang en zocht uiteindelijk wraak. Hij gebruikt een zwaard en een boog.
 • Kor: Hij gebruikt handschoenen en een hamer.
 • Lucien: Hij gebruikt een katar en blasters.
 • Luchtspiegeling: Ze gebruikt een zeis en een speer.
 • Mordex: Hij gebruikt een zeis en handschoenen.
 • Koningin Nai: Ze gebruikt een speer en katar.
 • Nix: Ze gebruikt een zeis en blasters.
 • Orion: Hij gebruikt een raketlans en speer.
 • Ragnir: Hij gebruikt een katar en bijl.
 • Sir Roland: Hij gebruikt een raketlans en zwaard.
 • Scharlaken: Ze gebruikt een hamer en een raketlans.
 • Sentinel: Hij gebruikt een hamer en katar.
 • Sidra: Ze gebruikt een kanon en zwaard.
 • Teros: Hij gebruikt een bijl en hamer.
 • Rieten: Hij gebruikt een zwaard en blasters.
 • Ulgrim: Hij gebruikt een bijl en een raketlans.
 • Val: Ze gebruikt handschoenen en een zwaard.
 • Heer Vraxx: Hij gebruikt een raketlans en blasters.
 • Wu Shang: Hij gebruikt handschoenen en een speer.
 • Xull: Hij gebruikt een kanon en bijl.
 • Yumiko: Hij gebruikt een boog en een hamer.
  Anoniem betalen voor VPN met prepaid cadeaukaarten

Je kunt als personages spelen in meerdere modi. Alle modi verschillen van elkaar. De online modi omvatten:

 • Gratis voor iedereen: Het is een online 4 v.s. 4 keer strijd. De speler met de hoogste nettowaarde wint uiteindelijk.
 • Doorhalen 1v1: Dit is een stengelwedstrijd waarin je als drie verschillende personages speelt, waarbij elk personage één stengel neemt.
 • Vriendelijk 2v2: Dit is een teamstalkwedstrijd waarbij elke speler drie stalk krijgt en de teamaanval is uitgeschakeld.
 • Experimenteel 1v1: Het is een test van de nieuwe functies in het spel.
 • Gerangschikt 1v1: Dit is een stalkwedstrijd waarin je wordt gerangschikt en je speelt als één personage.
 • Gerangschikt 2v2: Dit is een teamstalkwedstrijd waarbij elke speler drie stalk krijgt en de teamaanval is begonnen.
 • Aangepaste speelkamer: Je kunt online gaan met je vrienden om in je eigen kamers te spelen.
 • Brawl van de week: Dit zijn speciale wekelijkse evenementen.

Offline modi zijn onder meer:

 • Bank partij: Dit is een aanpasbare ruimte waar je offline op kunt spelen.
 • Opleiding: U kunt dit gebruiken om uw vaardigheden aan te scherpen.
 • Toernooi: Je gaat het tegen de CPU op.
 • Tutorials: Leert je de basis van het spel.

Brawlhalla is een vechtspel met een diverse cast van personages. De kennis achter de personages is diepgaand en elk personage heeft zijn eigen variatie op de belangrijkste wapens. Er zijn veel spelmodi en het is gratis om te spelen. Over het algemeen is Brawlhalla een geweldige game waarvan ik zeker weet dat jij en je vrienden zullen genieten.

Geniet van alle opwinding terwijl je Brawlhalla online speelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen gamen met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

  Installatiehandleiding voor CyberGhost Android
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me