Hoe Clash of Clans & Clash Royale te spelen met een VPN

Clash of Clans en Clash Royale zijn twee van de grootste mobiele games tot nu toe. Beide games worden wereldwijd gespeeld door meer dan 100 miljoen mensen op Android- en iOS-apparaten. Met de enorme spelersbasis van de games zijn ze over de hele wereld bekend. Dit heeft ertoe geleid dat veel scholen en werkplekken firewalls hebben opgezet die mensen de toegang tot de spellen verhinderen. Om het probleem op te lossen, raad ik een VPN aan. Met een VPN kunt u uw IP-adres wijzigen in een van de opgegeven serverlocaties. De nieuwe IP-locatie en de gecodeerde verbinding helpen u om eventuele firewallbeperkingen te omzeilen. Als u naar een land reist waar Clash of Clans of Clash Royale is geblokkeerd, kunt u ook een VPN gebruiken om eventuele regionale beperkingen te omzeilen.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76SelectievakjeSelectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om Clash of Clans te spelen & Clash Royale

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om Clash of Clans of Clash Royale te spelen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun iOS-app leiden. Het proces is hetzelfde voor Android-gebruikers.

ExpressVPN iOS-verbinding

 • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook IPSec. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Selecteer een serverlocatie en tik op verbinden. Na een paar seconden ziet u uw nieuwe locatie op de kaart. Er verschijnt ook een bericht in de linkerbovenhoek van uw iOS-apparaat om u te laten weten dat de VPN is ingeschakeld.
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals u waarschijnlijk al zult zien, zal een goede VPN uw online game-ervaring verbeteren en toegang tot inhoud over de hele wereld openen. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Clash of Clans

Clash of ClansClash of Clans bestaat uit twee fasen. De eerste fase is verdediging. Je moet je basis opbouwen door materialen te upgraden en te verzamelen. Voor verdediging heb je goud nodig. Goud wordt gebruikt om bijna alles te upgraden met betrekking tot het verdedigen van je basis. Je moet je stadhuis strategisch upgraden om meer wapens te krijgen. Zodra je de juiste muren hebt, kun je, samen met goed geplaatste wapens, gemakkelijk de aanvallen van anderen afweren.

De andere fase is aanvallen. Hiervoor heb je elixer nodig. Je moet eenheden en drankjes krijgen om op de lange termijn effectief te winnen. Je moet ook je eenheden upgraden om ze krachtiger te maken. Om te winnen, moet je je eenheden strategisch kiezen en zien hoe je je tegenstander het beste kunt uitschakelen. Bij een aanval kun je het elixer en de goudvoorraad van je tegenstander stelen. Daarom wilt u er zeker van zijn dat uw voorraden zwaar worden bewaakt, zoals uw gemeentehuis, de meest waardevolle locatie.

Een ander onderdeel van het spel waarop je je moet concentreren, is het clan-aspect. Jij en een groep vrienden werken samen om het op te nemen tegen andere clans in evenementen en competities. Je krijgt beloningen voor het feit dat je in een clan zit en dat je veiliger bent.

Clash of Clans is een uitstekend mobiel spel. Het is een erg leuk en strategisch spel dat je zal blijven investeren. Je kunt alleen spelen of met vrienden via het clansysteem. Ik weet zeker dat dit een spel is dat je vrienden leuk zullen vinden om te spelen.

Clash Royale

Clash RoyaleClash Royale is een tactisch arena-gevechtsspel. Je speelt in een van de vele arena’s die je ontgrendelt door trofeeën te winnen en te winnen. Trofeeën worden verdiend door 2v2- en reguliere 1v1-wedstrijden te winnen. Door te spelen krijg je goud en kisten. Door te winnen kun je een kroon krijgen die wordt gebruikt om een ​​superieure kroonkist te openen. Je kunt ook extra beloningen verdienen door missies te voltooien en deel te nemen aan evenementen zoals uitdagingen en toernooien.

Elke arena heeft verschillende kaarten die kunnen worden ontgrendeld. Kisten verdiend in de arena’s bevatten zowel kaarten als goud. Kaarten zijn de eenheden die worden gebruikt in veldslagen. Je kunt er acht bij je hebben voor de strijd. Elke kaart is anders en heeft zijn eigen sterke en zwakke punten. De hoeveelheid elixer op de kaarten geeft de kosten van de eenheid aan. Je gebruikt het elixer dat je tijdens het spel wint om eenheden te spelen. Kaarten kunnen worden opgewaardeerd met het goud.

Er zijn drie soorten: troepen, magie en gebouwen. Troepen zijn eenheden die bewegen en een eigen mening hebben. Magische kaarten hebben verschillende effecten, waaronder polijsten, debuffen en schade. Gebouwen brengen troepen voort of vallen vijandelijke eenheden of kastelen aan in hun gebied van effect. Om een ​​wedstrijd te winnen moet je ofwel het hoofdkasteel van de vijand verslaan voordat de tijd om is, of meer kastelen verslaan dan je tegenstander. Als je overuren maakt en niemand het kasteelvoordeel heeft, eindigt het in een gelijkspel.

Net als in Clash of Clans heeft Clash Royale een clansysteem. Je kunt samenwerken met vrienden om te strijden tegen andere clans. Je kunt speciale beloningen verdienen, afhankelijk van hoe je clan presteert en van de evenementen waaraan hij deelneemt. Word competitief en help je clan van vrienden naar de top te klimmen in Clash Royale.

Geniet van alle actie terwijl je Clash of Clans en Clash Royale online speelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen genieten van de games met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map