Dark Souls IIIDe Dark Souls-franchise is een nieuwere serie games die in populariteit is gegroeid. De ontwikkelaars komen nu uit met Dark Souls III. Zoals in de meeste spellen zal dit een intens vechtspel zijn. Het is beschikbaar voor Windows, PS4 en Xbox One. Het bijzondere aan deze versie van Dark Souls is dat het een online multiplayer-modus heeft. Tijdens het online spelen van Dark Souls 3 merk je mogelijk vertraging en trage verbindingen. Om deze problemen op te lossen, zou ik een VPN aanbevelen. Een VPN verandert uw IP-adres naar een andere locatie naar keuze. Als je een VPN-server kiest die dicht bij de server staat waarop je speelt, heb je minder vertraging en snellere verbindingen. Ook de meer ervaren spelers zullen genieten van de extra bescherming tegen DDoS-aanvallen.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76SelectievakjeSelectievakje

Dark Souls III zoals elk ander Dark Souls-spel laat je het uiterlijk van je personage bewerken. Je kunt ook je klas kiezen. Elke klasse heeft verschillende vaardigheden en vechtstijlen.

Hoofdklassen in Dark Souls 3 zijn onder meer:

 • Ridder: Begint met een schild, legging, kaphandschoenen, borstplaat, helm en een ijzeren zwaard.
 • Huurling: Begint met twee zwaarden, een houten schild en een Sellsword-helm, harnas en broek.
 • Krijger: Begint met een bijl, schild en een Norther-helm, harnas, handschoenen en broek.
 • Heraut: Begint met een speer, genezingshulp, een schild, een staartenman en een helm, harnas, handschoenen en broek van een Bode.
 • Dief: Begint met een mes, schild, boog, een diefmasker en deserterpantser en -broek.
 • Sluipmoordenaar: Begint met een estoc, schild, tovenaarsstaf, spook en Assassins kap, harnas, handschoenen en broek.
 • Tovenaar: Begint met een postbreker, tovenaarsstaf, schild, jonge drakenring, zielpijl, zware zielpijl en tovenaarskap, kamerjas, handschoenen en broek.
 • Pyromancer: Begint met een bijl, schild, Pyromancy-vlam, grote moerasring, vuurbal en Pyromancer-kroon, gewaad, wikkel en broek.
 • Geestelijke: Begin met een foelie, Cleric’s heilige bel, schild, genezing, kracht en Cleric’s blauwe kamerjas, handschoenen en broek.
 • Beroofd: Begint met een knots, plankschild en een lendendoek.

Dark Souls III is een moeilijk strategisch vechtspel. Dit betekent dat u bij het nivelleren moet bedenken welke uitrusting u nodig heeft terwijl u verder gaat. Je zult ook moeten bepalen wanneer je je vaardigheden en magie moet gebruiken, afhankelijk van de situatie.

De game heeft moeilijke bazen en wat hardere mobs. De items die van bazen en andere mobs vallen, kunnen worden gebruikt om naar de online modi te gaan. De online modi zijn alleen op bepaalde manieren toegankelijk.

Online modi omvatten:

 • Co-op: Je moet het item White Sign Soapstone gebruiken en dan kun je met maximaal twee anderen tegelijk spelen.
 • PvP: U gebruikt de Red Eye Orb of de Cracked Red Eye Orb. Vervolgens word je naar de wereld van een andere speler gestuurd en kun je hem in die wereld bevechten. Je zou een indringer zijn terwijl ze een gastheer zouden zijn. Maximaal twee personen tegelijk kunnen één speler binnenvallen, maar u kunt verschillende tekens gebruiken om dat aantal te wijzigen.

Nogmaals, ik raad aan om een ​​VPN te gebruiken om Dark Souls 3 te spelen. Een VPN geeft je een IP-adres vanaf de serverlocatie die je kiest. Het verbetert ook de prestaties door uw ping te verlagen en u te beschermen tegen DDoS-aanvallen. Het helpt u om geografische beperkingen en firewalls op school of werk te omzeilen.

Hoe een VPN te gebruiken om Dark Souls 3 (pc) te spelen

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om Dark Souls 3 online te spelen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

 • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Hoe een VPN te gebruiken om Dark Souls 3 (Xbox One en PS4) te spelen

Nogmaals, ik gebruik ExpressVPN als voorbeeld van hoe je een VPN-service gebruikt om Dark Souls 3 op je gameconsole te spelen. Ze zijn mijn favoriete VPN voor gaming omdat ExpressVPN een zeer groot netwerk beheert, waardoor de service een uitstekende keuze is voor gamers.

De eerste stap om aan de slag te gaan met ExpressVPN is normaal gesproken om de clientsoftware voor uw systeem te downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android. Dat werkt duidelijk niet voor PS4, Xbox One of Nintendo, omdat de gameconsoles de native ondersteuning voor VPN niet hebben. Gelukkig is er nog steeds een manier om je spelverkeer te versleutelen en via een VPN te verzenden. Het antwoord is om de VPN via je router te laten lopen. Opmerking: als u geen codering nodig heeft, kunt u de ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) -functie gebruiken zonder dat u uw router hoeft te configureren. Het ondersteunt een breed scala aan spelconsoles.

ExpressVPN-router-app

Afhankelijk van welk merk en model router u gebruikt, ondersteunt het mogelijk VPN-services van derden. Zo ja, dan kunt u de benodigde informatie opvragen bij uw VPN-provider om een ​​verbinding via uw router tot stand te brengen. Anders raad ik ten zeerste aan FlashRouters. Het FlashRouters-team neemt populaire merknaam-routers en flitst ze met DD-WRT of Tomato-firmware. Hierdoor hebben de apparaten veel meer functies dan wanneer de fabrieksfirmware is geïnstalleerd. Alle FlashRouters zijn vooraf geconfigureerd met ondersteuning voor VPN.

Geniet van alle opwinding terwijl je Dark Souls III online speelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen gamen met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me