ATP Cup-logoDe ATP Cup is een jaarlijks tennistoernooi dat wordt gehouden op 3 locaties in Brisbane, Perth en Sydney in Australië. 2020 markeert de eerste editie van het toernooi en de eerste keer dat er sinds 2012 een ATP-teamtoernooi is. Dit jaar wordt het gehouden op de locaties van Pat Rafter Arena, Perth Arena en Ken Rosewall Arena vanaf vrijdag januari 3 t / m zondag 12 januari. Er zijn een paar verschillende manieren waarop je dit toernooi kunt bekijken, afhankelijk van waar je je bevindt, inclusief het Tenniskanaal in de VS. Als je toegang hebt tot het netwerk, ben je helemaal klaar. Als u zich niet in de VS bevindt of specifieke dekking wilt bekijken, kunt u deze online bekijken op voorwaarde dat u verbinding maakt met een VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje

Hoe 2020 ATP Cup overal te bekijken

Er zijn verschillende manieren om dit toernooi te bekijken, waaronder Tennistv.com, natuurlijk The Tennis Channel in de VS..

  1. Meld je aan voor ExpressVPN (inclusief 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie).
  2. Download en installeer de ExpressVPN-app op uw apparaat
  3. Maak verbinding met een VPN-server in de VS, zodat je zeker dekking kunt krijgen op Tennis TV.
  4. Log in op Tennistv.com website als u inloggegevens heeft of als u zich buiten de VS bevindt, kunt u zich aanmelden voor een externe streamingdienst die Tennis TV aanbiedt.
  5. Geniet van de live streaming-toegang van de ATP Cup 2020.

De ATP Cup heeft de best beoordeelde tennissers van over de hele wereld. De echte vraag is, wie zal dit innaugurele toernooi winnen? Wordt het een bekende naam of zien we een verrassing? Je zult moeten afstemmen om erachter te komen. Nogmaals, als u geen toegang heeft tot een van de verschillende opties, moet u verbinding maken met een VPN. We raden u aan verbinding te maken met een VPN in de VS of het land waarin u de dekking voor de ATP Cup 2020 wilt bekijken. Anders wordt u waarschijnlijk geografisch beperkt.

Hoe een VPN te gebruiken om ATP Cup 2020 te bekijken

We gebruiken ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om de ATP Cup 2020 te streamen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nadat u de software hebt gedownload en geïnstalleerd, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We helpen u stap voor stap door hun Windows-client te gebruiken.

ExpressVPN Australia-servers

  • Selecteer een serverlocatie. We raden u aan een server in Australië te gebruiken. Zoals we al zeiden, komt dat omdat je buiten de regio geografisch geblokkeerd zou zijn. Daarom kozen we voor een server in Melbourne.
  • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
  • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
  • Je hebt nu een IP-adres in Australië of waar je favoriete dekking zich ook bevindt, voor zover iedereen online kan zien. Hierdoor kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in een andere regio.

Dat is alles. Nu je een IP-adres hebt van de ExpressVPN-server in Australië, kun je op internet surfen alsof je er zelf bent. Hetzelfde geldt voor elk land. Maak verbinding met een server in het Verenigd Koninkrijk om Sky Sports of de VS te bekijken als je andere evenementen wilt zien dan alleen de ATP Cup.

Goede VPN-providers bieden toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Geniet van alle opwinding van de ATP Cup 2020 en kijk welke tennisster de allereerste ATP Cup wint. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen genieten van dit inaugurele tennistoernooi met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste deals, gidsen en nieuws.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me