Hoe de stad Salem te deblokkeren met een VPN

Stad SalemTown of Salem is een populair strategisch online rollenspel. Stad Salem heeft mensen weggestemd op basis van de mening van de stad, doden ‘s nachts, overlijdensberichten, liegen, testamenten, waarheid vertellen, galg en andere interessante dingen die het strategisch maken. Jij en anderen van over de hele wereld spelen op servers die overal ter wereld kunnen zijn. Je kunt geografische beperkingen voor Town of Salem deblokkeren met een VPN. Met alle mensen en servers is er enige vertraging, trage verbinding en een risico op DDoS-aanvallen. Om dit op te lossen zou ik een VPN aanraden. Een VPN verandert uw IP-adres in een ander IP-adres op een locatie naar keuze. Het gewijzigde IP-adres helpt u te beschermen tegen DDoS-aanvallen. Ook omdat u veel van server verandert, wilt u een zeer goed verbindingspunt kiezen, dus ongeacht wie de server host, u zult een goede verbinding hebben. Dit zal je ook helpen om minder vertraging te hebben, wat erg goed is in dit spel waarbij één antwoord een overwinning of verlies kan betekenen.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76SelectievakjeSelectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om Town of Salem te spelen

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om Town of Salem online te spelen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

 • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Stad van Salem Game Highlights

De stad Salem neemt je mee terug in de tijd naar 1692 in Salem, Oregon. De dagen zijn lang en de nachten kort, maar dodelijk. Overdag hang je mensen op die als slecht worden beschouwd en bepleit je je punt. Ze zullen ook stemmen om iedereen op te hangen die volgens de stad slecht is, om hun zaak uit te leggen en om schuldig of onschuldig te stemmen. Als je schuldig wordt gestemd, word je naar de galg gestuurd, of een andere doodsanimatie die je hebt. Als ze denken dat je onschuldig bent, ga je terug en gaat de stemming door. Als de stemtijd is verstreken of als iemand is weggestemd, wordt het nacht. De nacht is wanneer sommige rollen doden, sommigen met doden praten en anderen dingen platbranden.

Elke rol heeft zijn speciale vaardigheden die hen ‘s nachts of overdag beïnvloeden. Ze worden willekeurig gekozen. Net als slots worden sommige rollen eerder aan u gegeven en kunt u scrolls kopen om de kans op het krijgen van deze rollen te vergroten. Rollen worden ook gecategoriseerd door teams. Rollen en teams in het spel zijn onder meer:

Team Town met als doel alle criminelen te lynchen

 • Waakzaam (Vig): De Vig is een rol waarbij je drie kogels hebt. Je mag drie keer ‘s nachts fotograferen, maar niet in dezelfde nacht. Als je een andere stad neerschiet, sterf je uit schuldgevoel.
 • Sheriff: Met de sheriff kun je zien dat iedereen verdacht is, behalve de peetvader die niet verdacht is. Dit betekent dat je in staat zult zijn om te weten wie slecht is en de stad ervan kunt overtuigen om ze te lynchen.
 • Veteraan (dierenarts): Veteraan is een rol waarmee je jezelf drie keer kunt beschermen. je kunt een van deze elke nacht drie nachten gebruiken en iedereen doden die op bezoek komt. Een groot probleem is echter dat als een Towny op bezoek komt, je hem ook zult doden.
 • Bodyguard (BG): Je kunt ‘s nachts iedereen beschermen die je wilt, maar je gaat dood als iemand hen komt aanvallen. De andere persoon zal ook sterven, maar de beschermde persoon zal niet sterven. Zelfs als de persoon immuun is, zul je hem nog steeds doden. Je kunt jezelf ook een keer beschermen, waardoor je immuun wordt.
 • Dokter: U kunt ‘s nachts iedereen genezen die u wilt. Dit voorkomt dat die persoon sterft. Je kunt jezelf ook genezen als je immuun bent.
 • Transporter: U kunt twee mensenposities ruilen, waardoor alle doelen tegen hen worden gewisseld.
 • Spion: Je kunt luisteren naar wat iedereen fluistert en wat de maffia ‘s nachts zegt / doet.
 • Escort: Deze rol geeft je de mogelijkheid om elke avond iemand af te leiden. dit voorkomt dat ze ‘s nachts hun rol kunnen uitoefenen.
 • Onderzoeker: Je kunt de rol van mensen ‘s nachts zien, maar er zijn twee verschillende rollen die worden gegeven. dit betekent dat je een fout kunt maken in welke rol een persoon is.
 • Gevangenbewaarder: Je kunt elke avond iemand meenemen naar de gevangenis om te beslissen of je hem wilt doden of niet. U kiest zelf wie u ‘s ochtends wilt opsluiten en’ s avonds ondervraagt. je kunt maar drie mensen doden, maar alle immuniteiten zijn niet van toepassing.
 • Retributionist (Ret): De Retributionist laat je één persoon ‘s nachts weer tot leven wekken. Je kunt dit maar één keer doen en die persoon zal niet weten dat je het hebt gedaan.
 • Pas op: u ziet wie ‘s nachts een persoon bezoekt, inclusief uzelf.
 • Medium: Praat met de doden en eenmaal met de levenden als je dood bent, maar pas op voor de vloek van het medium. Deze vloek wordt als een grap verspreid en er staat dat wanneer de mensen erachter komen dat je medium bent, ze je de volgende nacht zullen vermoorden.
 • burgemeester: wanneer u zich onthult, telt uw stem als drie stemmen van mensen.

Team Neutraal met zeer doelpunten.

 • Seriemoordenaar (SK): ‘S Nachts immuun. Je kunt ‘s nachts iedereen doden die je wilt, maar als je een rol hebt geblokkeerd, dan zul je de rolblokkering doden. Doel: dood alles wat tegen je is.
 • Amnesiac: Je kunt ieders rol spelen die stierf. Je mag geen unieke rollen aannemen. Doel: finish hun doel
 • Heks: Je kunt iemand ‘s nachts besturen en ze hun rolvaardigheid laten doen aan iedereen die je kiest. Doel: leven om de stad te zien verliezen.
 • Nar: als je wordt opgehangen, kun je een van de schuldigen doden. Je wint met iedereen, maar als je de stad overtuigt om je op te hangen, krijg je een bonus. Doel: opgehangen worden
 • Brandstichter (Arso): je kunt iedereen die je wilt ‘s nachts doven en ze vervolgens in brand steken als je op je naam klikt. Doel: leef om iedereen die tegen je is te verbranden
 • Beul (Ex): Er is niets bijzonders, maar je moet iemand ophangen terwijl je leeft en je wint met iedereen. Doel: laat uw doelwit hangen.
 • Overlevende: Je kunt jezelf drie keer beschermen. Doel: in leven blijven

Team maffia met als doel iedereen die de maffia koestert te doden

 • Mafioso: Dood wie de Godfather je vertelt of dood wie je wilt zonder Godfather. Je kunt ‘s nachts met andere maffia praten.
 • Godfather (GF): ‘S Nachts immuun. Je kunt iedereen doden die je wilt sterven. Je kunt ‘s nachts met andere maffia praten.
 • Consigliere: Elke avond kun je de exacte rol leren van wie je maar wilt. Je kunt ‘s nachts met andere maffia praten. Wordt maffioso als er geen killing maffia-rollen meer over zijn.
 • Consort: U kunt iedereen die u maar wilt afleiden van hun werk ‘s nachts oftewel: rolblokkering. Je kunt ‘s nachts met andere maffia praten. Wordt maffioso als er geen killing maffia-rollen meer over zijn.
 • Conciërge: Verwijder al het bewijs dat de dode ongeveer drie keer heeft achtergelaten. Je kunt ‘s nachts met andere maffia praten. Wordt maffioso als er geen killing maffia-rollen meer over zijn.
 • Framer: Frame elke avond iemand. Als iemand de rol van de andere persoon probeert te zien wanneer hij wordt ingelijst, wordt hij als maffia weergegeven. Je kunt ‘s nachts met andere maffia praten. Wordt maffioso als er geen killing maffia-rollen meer over zijn.
 • Vermomming: Je zult kunnen veranderen in de dode persoon die die nacht stierf om te lijken dat jij ze bent. Dit zal je in staat stellen om je positie in de hoofden van mensen te veranderen. Je kunt het drie keer doen. Je kunt ‘s nachts met andere maffia praten. Wordt maffioso als er geen killing maffia-rollen meer over zijn.
 • Chanteur: Chanteer iemand ‘s nachts, waardoor hij niet meer kan praten. Je kunt ‘s nachts met andere maffia praten. Wordt maffioso als er geen killing maffia-rollen meer over zijn.
 • Vervalser: Deze rol is nieuw in het spel. Je zult in staat zijn om de wil van iedereen te veranderen. U kunt dit ‘s nachts doen en het is slechts 3 keer beschikbaar. Je kunt ‘s nachts met andere maffia praten. Wordt maffioso als er geen killing maffia-rollen meer over zijn.

Al deze rollen zijn beschikbaar in verschillende spelmodi. Elke spelmodus heeft zijn eigen specialiteit. Elke game heeft ook maximaal 15 spelers. Spelmodi omvatten:

 • Klassiek: er zijn vaste rollen met minder willekeur.
 • Gerangschikt: De rollen zijn ook ingesteld, maar je kunt dit alleen spelen na het spelen van 50 spellen in een andere modus. Dit is voor ervaren spelers en een goede gameplay.
 • Op maat: De rollen worden gekozen door de gastheer en er hoeven niet 15 spelers te beginnen.
 • Snel: Alles is hetzelfde als Klassiek, maar het is sneller
 • Allemaal: Alles is willekeurig.
 • Regenboog: Dit is de nieuwste spelmodus. Rollen worden ingesteld, behalve 1. Wat dit onderscheidt, is dat er meestal slechte en neutrale rollen zijn. Omdat er slechts een gegarandeerde 2 of 3 maffia-leden en 2 of 3 stadsleden zijn, is deze spelmodus opwindend.
 • Waakzaamheid: Er zijn alleen heksen en takken.

Of je nu verliest of wint in een van deze modi, je krijgt nog steeds munten. Met munten kun je het uiterlijk van je personages bewerken, een nieuw huis, doodsanimatie, huisdier, kaart of themapakket krijgen. Je kunt ook naar het personage gaan en deze toepassen die je met munten hebt gekregen of standaard.

Met de stad Salem kun je ook feestjes maken met vrienden. Wanneer je dit doet, mag je het spel niet gooien, met vrienden buiten het spel praten over het spel, spam of godslastering gebruiken. Als je een van deze dingen doet, kun je worden gerapporteerd en verbannen, maar de meeste spelers zijn behoorlijk mild.

Town of Salem is een erg leuk online rollenspel dat je met vrienden kunt spelen. Het heeft meerdere spelmodi en een enorme lijst met rollen. De game is beschikbaar op Stoom of met Blankmedia-spellen. Hoe je ook speelt, Town of Salem is een leuk spel waar je zeker van zult genieten.

Nogmaals, ik raad aan om een ​​VPN-service te gebruiken om Town of Salem online te spelen. Een VPN geeft u een IP-adres vanaf de serverlocatie die u kiest. Het zal de prestaties verbeteren en de vertraging verminderen. Elite-gamers zullen ook de extra bescherming tegen DDoS-aanvallen waarderen.

Geniet van alle actie terwijl je Town of Salem online speelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen genieten van de stad Salem met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map