Hoe Fallout 76 te spelen met een VPN

Fallout 76Fallout 76 is de nieuwste game van Bethesda. Het wordt de eerste volledig online titel in de serie. De game is op pc, Xbox One en PS4. Door vooraf te bestellen krijgen spelers toegang tot de bèta. Met Fallout 76 groter dan alle andere eerdere titels, zullen er ongetwijfeld problemen zijn met vertraging, trage connectiviteit en het wegvallen van servers. Om deze problemen op te lossen, zou ik een VPN aanbevelen. Met een VPN kunt u uw IP wijzigen in een andere op de aangegeven locaties. Als u een locatie kiest dicht bij de server waarop u speelt, kunt u de vertraging verminderen. De VPN kan ook helpen verbindingsproblemen te minimaliseren door een betere route naar de spelserver te nemen. Een andere toegevoegde bonus van een VPN is bescherming tegen DDoS-aanvallen. Een VPN gebruikt codering om uw privacy te beschermen.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76SelectievakjeSelectievakje

Nu wil ik even stilstaan ​​bij geografische beperkingen. Een VPN helpt je om regionale beperkingen die de game mogelijk heeft, te omzeilen. Je kunt ook overal en altijd spelen, omdat de firewalls op je school of werk kunnen worden omzeild. Als de bèta op verschillende tijdstippen over de hele wereld wordt uitgebracht, kunt u vroeg en laat toegang krijgen tot de game. Het enige wat u hoeft te doen is een serverlocatie in het land kiezen die extra tijd krijgt om langer te spelen. Dit zou ook op dezelfde manier werken als de game vroeg uit zou komen, zoals Fallout 4 deed. U kunt het eenvoudig vroeg kopen en ontvangen door uw locatie te wijzigen.

Hoe een VPN te gebruiken om vertraging in Fallout 76 te verminderen

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om Fallout 76 online te spelen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

 • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Een VPN gebruiken voor Fallout 76 (Xbox One en PS4)

Nogmaals, ik gebruik ExpressVPN als voorbeeld van hoe je een VPN-service gebruikt om Fallout 76 op je gameconsole te spelen. Ze zijn mijn favoriete VPN voor gaming omdat ExpressVPN een zeer groot netwerk beheert, waardoor de service een uitstekende keuze is voor gamers.

De eerste stap om aan de slag te gaan met ExpressVPN is normaal gesproken om de clientsoftware voor uw systeem te downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android. Dat werkt duidelijk niet voor PS4, Xbox One of Nintendo, omdat de gameconsoles de native ondersteuning voor VPN niet hebben. Gelukkig is er nog steeds een manier om je spelverkeer te versleutelen en via een VPN te verzenden. Het antwoord is om de VPN via je router te laten lopen. Opmerking: als u geen codering nodig heeft, kunt u de ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) -functie gebruiken zonder dat u uw router hoeft te configureren. Het ondersteunt een breed scala aan spelconsoles.

ExpressVPN-router-app

Afhankelijk van welk merk en model router u gebruikt, ondersteunt het mogelijk VPN-services van derden. Zo ja, dan kunt u de benodigde informatie opvragen bij uw VPN-provider om een ​​verbinding via uw router tot stand te brengen. Anders raad ik ten zeerste aan FlashRouters. Het FlashRouters-team neemt populaire merknaam-routers en flitst ze met DD-WRT of Tomato-firmware. Hierdoor hebben de apparaten veel meer functies dan wanneer de fabrieksfirmware is geïnstalleerd. Alle FlashRouters zijn vooraf geconfigureerd met ondersteuning voor VPN.

Fallout 76 Game Hoogtepunten

Fallout 76 is een voorloper van alle andere games. Je speelt als een van de eerste mensen die uit de spanning komt. In West Virginia moet je samenwerken om Amerika weer op te bouwen. Het zal niet gemakkelijk zijn zoals met de nucleaire gevolgen, het oude dierenleven is niet zo vriendelijk. Je zult het beest moeten doden en je huis moeten verdedigen. Krijg buit en deel in de ervaring met mensen. Een van de beste strategieën is om samen met anderen te veroveren. Je zult niet de enige mensen zijn met dit idee. Je buren zijn misschien niet zo vriendelijk als je denkt, dus je zult constant op je hoede moeten zijn. Je missie om te herbouwen zal niet gemakkelijk zijn, maar met genoeg teamwerk en doorzettingsvermogen kun je Amerika terug in zijn oude glorie brengen.

In Fallout 76 kun je alleen spelen, maar het wordt moeilijker. Je moet herbouwen, maar jezelf tegelijkertijd verdedigen. Je moet vrienden maken en proberen te voorkomen dat je vijanden maakt. Hoe meer vijanden je hebt, hoe minder veilig je zult zijn. Fallout 76 heeft nucleaire raketten die iedereen die de toegangscode verkrijgt, kan gebruiken. Als gevolg hiervan moet je delen van de code krijgen en verdedigen, of samenwerken met anderen om de kernkop op een rivaliserend feest te lanceren. Wat je ook doet, zorg ervoor dat je niet geraakt wordt.

Vergeet uw S.P.E.C.I.A.L. Kracht stelt je in staat meer mee te nemen en harder te slaan. Perception helpt je zakkenrollers te lokaliseren en kwetsbare delen van het monster te lokaliseren. Met Endurance kun je meer dingen eten, je uithoudingsvermogen vergroten en meer bescherming hebben tegen de elementen. Charisma zorgt voor betere deals en helpt je mensen te charmeren. Met intelligentie kun je betere wapens en gadgets maken. Agility helpt je aanvallen te ontwijken en sneller te schieten. Geluk kan helpen bij kritieke aanvallen, betere items vinden en hulp krijgen van andere, meer mysterieuze figuren. Elke categorie helpt met verschillende dingen en geeft je zijn eigen voordelen. Als gevolg hiervan zijn er veel verschillende manieren waarop je kunt spelen.

Fallout 76 wordt een enorm online rollenspel voor actie. De game heeft een bèta, waarvan de datum nog niet bekend is. De volledige game komt echter uit op 14 november 2018. Het heeft een nieuw gebied met een divers aantal biomen en monsters. Je zult met je vrienden moeten werken om de American Dream of rebuilding te verwezenlijken. Fallout 76 is een spel waarvan ik zeker weet dat je het leuk zult vinden om te spelen.

Ik zou nogmaals een VPN willen aanbevelen. Met een VPN kunt u uw IP-adres wijzigen naar een andere locatie op de geleverde servers. U kunt lag verminderen en de connectiviteit verbeteren door een locatie te kiezen die dicht bij de server ligt. U kunt ook eventuele geografische beperkingen of firewalls omzeilen waardoor u niet overal ter wereld kunt spelen. Een VPN biedt gebruikers ook extra bescherming tegen DDoS-aanvallen.

Geniet van alle spanning terwijl je Fallout 76 online speelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen gamen met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map