Final Fantasy 14 - FFXIVFinal Fantasy 14, of FFXIV, is de nieuwste van een populaire MMORPG-serie die al heel lang bestaat. Deze game is beschikbaar op Windows, PS4 en PS3. Wanneer u FFXIV en andere online games speelt, kunt u vertraging, DDoS-aanvallen en een trage verbinding ervaren. Om dit probleem op te lossen, zou ik een VPN aanbevelen. Een VPN verandert uw IP-adres in een ander IP-adres dat u kiest. Dit zal helpen voorkomen dat DDoS-aanvallen plaatsvinden. Als u een IP kiest in de buurt van de server waarop u speelt, heeft u minder vertraging en geniet u van een snellere verbinding.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76SelectievakjeSelectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om Final Fantasy XIV te spelen

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om Final Fantasy 14 online te spelen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

 • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Final Fantasy 14 Game Hoogtepunten

Final Fantasy XIV is een spel waarmee je mobs kunt bevechten, evenementen kunt doen, missies kunt voltooien, in het lot kunt spelen, knutselen, kerkers kunt verkennen en kunt werken om met anderen samen te komen op feestjes. Al deze dingen geven je EXP. Voordat je dit echter doet, koop je en krijg je een abonnement om FFXIV te spelen. Je koopt het voor Windows, PS4 of PS3 op plaatsen als Stoom, Amazon en Gamestop. Hierna start je je spel en laat je het door zijn downloads gaan. Daarna logt u in en kunt u een personage naar keuze maken en bewerken. Het personage dat je kiest, kan een van de meerdere races zijn. De lijst bevat:

Elezen: Deze race lijkt het meest op de Elven van FFXI. Was vroeger erg vijandig tegenover de andere rassen, omdat men dacht dat ze de eerste race in het land Eorza waren. De twee stammen die deze race heeft, zijn enorme rivalen.

 • Wildwood
 • Duskwight

Hyur: Deze race is net als de menselijke race van FFXI. Deze race is de meest voorkomende in Eorza omdat de twee stammen zich opsplitsten om overal steden te vormen.

 • Hooglanders
 • Midlanders

Lalfella: Deze race lijkt op de Tarutaru van FFXI. Deze race is de kleinste race. Dit maakt hen niet in het nadeel, omdat ze goed zijn in behendigheid en intelligentie.

 • Plainsfolk
 • Dunesfolk

Roegadyn: Deze race lijkt op de Galka van FFXI, maar er is nu een vrouwelijke versie. Dit is de grootste race. Ze kwamen uit de Noordzee.

 • Sea Wolves
 • Hellgaurd

Miqo’te: Deze race lijkt op de Mithra van FFXI, maar nu is er nu een mannelijke versie. Deze kattenrace zijn jagers die normaal gesproken een eenzame race zijn.

 • Zoekers van de zon
 • Keepers of the Moon

Au Ra: Dit is nog niet beschikbaar, maar dit personage komt binnen met FFXIV Heavensward. Deze race is nog nooit in een andere versie gezien. Het is een reptielenras met schubben, hoorns en staarten. Ze komen uit het land van Othard.

 • Raen Tribe
 • Xaela Stam

Maak je niet zoveel zorgen over de statistieken van het personage als over hun uiterlijk, want de statistieken zijn niet veel beter dan welke race dan ook. Om mee te gaan met de races zijn er steden, je zult buiten steden kunnen vechten. Je kunt ook items in de stad kopen, verkopen en knutselen. Elke stad heeft ook zijn eigen banen om te vechten. Elke taak heeft verschillende hoeveelheden TP, MP en HP terwijl u de taak naar een hoger niveau tilt met EXP. De belangrijkste steden en hun banen zijn onder meer:

UL ‘dah: Deze stad lijkt meer op Sandoria van FFXI in de aspecten die enorm zijn. De stad is groot voor handel. De leider van deze stad is een vrouwelijke Lalfella met een mannelijke Roegadyn als generaal en persoonlijke beschermer van het leger. Crafting omvat goudsmeden, alchemie, mijnbouw en weven. Banen zijn onder meer:

 • Thaumaturge: wanneer u deze spreukopdracht gebruikt, wilt u uw MP bekijken om te bepalen welke spreuk u vervolgens wilt casten. Blijf op afstand tijdens het casten met deze powerhouse spell caster. Gebruikt MP.
 • Pugilist: gevechten van hand tot hand zijn de beste troeven van de Pugilist. Blijf dichtbij en doe enorme hoeveelheden schade aan met deze klus. Gebruikt TP.
 • Gladiator: een echte tank (klus die veel schade oploopt). Met je zwaard en schild vecht je op het slagveld om glorie. Houd je tegenstander dichtbij. Gebruikt TP.

Gridania: Deze stad lijkt op Windurst van FFXI vanwege het meer buitengevoel. Naar mijn mening is deze stad erg moeilijk te navigeren totdat je leert waar alles is. De leiders van deze stad zijn een familie-Miqo’te. Een van hen heeft meer macht dan de andere 2 omdat ze ook een militaire leider is. Het handwerk in de stad omvat timmerwerk, leerbewerking en botanici. Banen zijn onder meer:

 • Boogschutters: met deze pijl en boog kun je mobs van grote afstanden schieten en doden. Zorg ervoor dat u afstand houdt, want dit werk is geen hand-to-hand-jager. Gebruikt TP.
 • Lancers: Als je met je Lance vecht, moet je dapper zijn, want er is geen veiligheid met deze gevechtsvliegtuig. Je zult ook dichtbij willen blijven, want zodra ze wegkomen om te schieten, kun je ze niet meer aanvallen. Gebruikt TP
 • Goochelaars: u moet deze taak snel kunnen gebruiken. Je kunt misschien niet zoveel schade aanrichten, maar je kunt wel anderen en jezelf genezen. Deze baan is ook een spell-caster, dus houd afstand. Gebruikt MP.

Limsa Lominsa: Deze stad lijkt het meest op Bastok van FFXI in het geval dat het een stad is die voornamelijk voor een haven is gemaakt en vrij klein is. Deze stad bestaat uit piraten. De leider van de stad, een lange vrouwelijke Elezen, is ook de militaire leider. Crafting hier omvat het maken van harnassen, smeden, eten maken als een culinaire en vissen. Banen zijn onder meer:

 • Marauders: Je draagt ​​je bijl naar het slagveld. Met deze bijl ben je in staat om de tegenstander te beschadigen met enorme hoeveelheden schade en kun je hem ook nemen. Dit is een baan van dichtbij, dus houd de tegenstander dichtbij. Gebruikt TP.
 • Arcanisten: Je zult vechten en genezen met je spreukenboek en je beest dat je oproept. Deze baan is zowel geordend als hand in hand. Met een opgeroepen beest kun je hand in hand gaan, maar daarnaast hou je afstand. Gebruikt MP.
 • Rouge: Je moet mysterieus zijn als de nacht, zo stil als een blad dat op de grond valt, en zo snel als een cheetah om dit werk te doen. Je bent als de dief van FFXI. Je bent een met je twee dolken die van hand tot hand zullen vechten. Met dit gezegd, wil je dicht bij de tegenstander blijven. Gebruikt TP.

Andere banen zijn onder andere Black Mage, Paladin, White Mage, Monk, Warrior, Dragoon, Bard, Summoner, Scholar en Ninja. Deze banen zijn echter speciaal omdat ze bepaalde banen nodig hebben om ze te krijgen. De ene baan moet 15 jaar zijn en de andere 30 jaar om de gewenste baan te krijgen. De baan van niveau 30 deelt statistieken en niveaus met de nieuwe baan, wat betekent dat als u één baan levelt, u de andere ook levelt.

Er zijn ook drie nieuwe banen en nieuwe gebieden die binnenkort uitkomen die de omvang van FFXIV zullen verdubbelen. Momenteel kun je alleen doorrijden en vechten met Chocobo. Met de nieuwe uitbreiding kun je ook de wereld rond vliegen.

Final Fantasy 14 is een populaire MMORPG. Er komt een nieuwe uitbreiding uit die het nog beter zal maken. De banen zijn cool om mee te spelen. Over het algemeen is FFXIV een leuk online spel waar jij en je vrienden dol op zullen zijn.

Nogmaals, ik raad aan om een ​​VPN-service te gebruiken om FFXIV online te spelen. Een VPN geeft u een IP-adres vanaf de serverlocatie die u kiest. Het zal de prestaties verbeteren en de vertraging verminderen. Elite-gamers zullen ook de extra bescherming tegen DDoS-aanvallen waarderen.

Geniet van alle spanning terwijl je Final Fantasy 14 online speelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen genieten van FFXIV met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me