Hoe For Honor te spelen met een VPN

Voor eerFor Honor is een spel voor meerdere spelers. Deze game plaatst enkele van de meest felle jagers in de geschiedenis tegen elkaar. Ridders, samoerais en vikingen worden op de proef gesteld om te zien wie de overwinning behaalt en meer eer krijgt. For Honor heeft online gameplay, dus het heeft ongetwijfeld vertraging en trage connectiviteit. Een VPN kan je bij deze problemen helpen. Met een VPN kunt u uw IP-adres wijzigen in een ander IP-adres op een serverlocatie naar keuze. Als je een serverlocatie kiest dicht bij de gameserver waarop je speelt, zou je minder vertraging en snellere connectiviteit moeten hebben. Elite-gamers zullen genieten van de extra bescherming tegen DDoS-aanvallen die een VPN biedt.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76SelectievakjeSelectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om For Honor (pc) te spelen

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om For Honor online te spelen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

 • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Hoe een VPN te gebruiken om voor eer te spelen (Xbox One en PS4)

Nogmaals, ik gebruik ExpressVPN als voorbeeld van hoe je een VPN-service gebruikt om For Honor op je gameconsole te spelen. Ze zijn mijn favoriete VPN voor gaming omdat ExpressVPN een zeer groot netwerk beheert, waardoor de service een uitstekende keuze is voor gamers.

De eerste stap om aan de slag te gaan met ExpressVPN is normaal gesproken om de clientsoftware voor uw systeem te downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android. Dat werkt duidelijk niet voor PS4, Xbox One of Nintendo, omdat de gameconsoles de native ondersteuning voor VPN niet hebben. Gelukkig is er nog steeds een manier om je spelverkeer te versleutelen en via een VPN te verzenden. Het antwoord is om de VPN via je router te laten lopen. Opmerking: als u geen codering nodig heeft, kunt u de ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) -functie gebruiken zonder dat u uw router hoeft te configureren. Het ondersteunt een breed scala aan spelconsoles.

ExpressVPN-router-app

Afhankelijk van welk merk en model router u gebruikt, ondersteunt het mogelijk VPN-services van derden. Zo ja, dan kunt u de benodigde informatie opvragen bij uw VPN-provider om een ​​verbinding via uw router tot stand te brengen. Anders raad ik ten zeerste aan FlashRouters. Het FlashRouters-team neemt populaire merknaam-routers en flitst ze met DD-WRT of Tomato-firmware. Hierdoor hebben de apparaten veel meer functies dan wanneer de fabrieksfirmware is geïnstalleerd. Alle FlashRouters zijn vooraf geconfigureerd met ondersteuning voor VPN.

For Honor Game Hoogtepunten

For Honor is een uitgebreid spel met veel modi, heldenaanpassing en kaarten. De gameplay wordt goed gebruikt in de modi. Het spel is grotendeels online, maar er is ook een offline campagne voor één speler. De spelmodi omvatten:

Singleplayer / co-op offline

 • Verhaal modus: In de verhaalmodus speel je als een van de facties. Deze modus is offline en kan alleen of met één andere speler worden gespeeld.
  • De Orochi: In deze spelmodus speel je als een huurmoordenaar in de samurai-factie.
  • De Raider: In deze spelmodus speel je als een raider die probeert de Viking-factie te herenigen.
  • De directeur: In deze spelmodus speel je als een opkomende ridder.
 • Multiplayer online
  • Brawl: Je gaat de strijd aan als een team van twee tegen een ander team van twee in een wedstrijd van de beste van de vijf.
  • Heerschappij: In deze modus speel je in een 4v4-wedstrijd. Je zult het moreel van de andere teams moeten doorbreken door gebieden te veroveren en ze te doden. Zodra je 1000 punten hebt, kan het vijandige team niet opnieuw spawnen tenzij ze een van jullie doden of een gebied terugwinnen. Als je op dat moment hun hele team doodt, win je.
  • Duel: Je staat één op één tegenover een speler in een beste van de vijf wedstrijden.
  • Eliminatie: Je gaat de strijd aan als een team van twee tegen een ander team van twee in een wedstrijd van de beste van de vijf.
  • Schermutseling: Dit is een grotere heerschappij. Het belangrijkste verschil is dat het doden van andere spelers de enige manier is om punten te scoren.

For Honor heeft drie hoofdfracties. Deze facties zijn de belangrijkste allianties waar de helden onder vallen. De facties gebruikten om niet te vechten en waren sterk, maar sinds een enorme catastrofe werd elke factie bijna uitgeroeid. Nu vechten ze al millennia om hun oude landen op te bouwen, maar de gevechten tussen de facties zijn hevig. Ze hebben ook hun eigen kaarten die daarop zijn gebaseerd. Elke held is anders vanwege de factie waar hun vechtstijl op is gebaseerd. Facties en helden zijn onder meer:

 • De ridders: Deze factie is de thuisbasis van Ashfeld. Knights of Ashfeld beschermen hun land tegen de andere facties terwijl ze het weer opbouwen. De samoerai en vikingen vallen Ashfeld beide aan ter ere van hun voorouders. De oorlog is niet gestopt. De kaarten die ze bezitten zijn Citadel Gate en Cathedral.
  • De veroveraars: Deze ridders zijn zwaar gepantserd. Het wapen dat ze gebruiken is een Footman’s Flail. Hij heeft ook een schild. Over het algemeen is deze held gebouwd voor een meer defensieve rol.
  • De Lawbringer: Deze ridders zijn erg goed in het bedwelmen en bestrijden van vijanden. Ze gebruiken een poleaxe. Tegenaanvallen is wat je wilt doen terwijl je speelt als deze held.
  • De vredeshandhavers: Deze ridders zijn erg snel en dodelijk. Ze gebruiken een zwaard en een dolk. dit houdt hun gevechten op korte afstand. Met dit personage wil je instappen, snel een tegenaanval uitvoeren en dan uitstappen.
  • The Wardens: Deze ridders gebruiken een langzwaard. Het extra bereik van het slagzwaard en zijn zowel defensieve als aanvallende capaciteiten maken deze ridder tot een allround goede held.
 • De samoerai: Deze factie is al eeuwen in beweging. Sinds hun oorspronkelijke thuisland werd ingenomen door de zee, hebben ze ze millennia geleden meegenomen naar hun huis. Het ligt dicht bij het thuisland van viking en ridder. Ze zijn nog steeds in oorlog voor hun nieuwe thuisland. De kaarten die ze bezitten zijn Overwatch en Forest.
  • De Kensei: Deze samurai gebruiken een nodachi. Dit maakt ze goed in verdediging en een groter bereik voor aanvallen. Over het algemeen is deze held goed in zowel verdediging als aanval.
  • De Nobushi: Deze samurai gebruiken een naginata. Ze zijn geweldig op lange afstand omdat ze het langste bereik hebben. Ze zijn handig om het team te helpen.
  • De Orochi: Deze samurai gebruiken een katana. Ze zijn snel en goed in tegenaanvallen, maar dit gaat ten koste van de verdediging. het is moeilijker te verdedigen. Als dit personage wil je snel binnenkomen om een ​​tegenaanval uit te voeren en dan weggaan.
  • De Shugoki: Deze samurais zijn grote slagmensen. Ze zijn traag, maar erg krachtig. Ze gebruiken een kanabo. Over het algemeen wordt dit personage het best gespeeld als een tank omdat ze veel schade aanrichten, terwijl ze er nog steeds een deel van nemen.
 • De Vikingen: Deze factie is daar lang geleden vertrokken. Ze verlieten hun land nadat ze door de ramp waren verpletterd. Eeuwen geleden kwamen ze terug om hun land terug te winnen. Ze hebben het meeste, maar de ridders hebben een deel van hun oude land opgeëist. Het helpt ook niet dat de vele clans binnen de Viking-factie burgeroorlogen hebben. De kaarten die ze bezitten zijn River Fort en Canyon.
  • De Berserkers: Deze vikingen gebruiken twee vikinghandbijlen. Dit geeft ze een kort bereik, maar ze maken hun snelle aanvallen goed. Dit personage kan goed in de strijd blijven en veel aanvallen afslaan.
  • The Raiders: Deze vikingen gebruiken een lange bijl. Dit geeft ze een groot bereik en een grote schade-output. Over het algemeen zijn deze helden goed om een ​​tegenstander te onderbreken vanwege hun lange afstand.
  • De Walkure: Deze vikingen gebruiken een speer en een schild. Deze held houdt zijn tegenstanders op hun sleep. Dit omdat ze zowel op lange als op korte afstand kunnen vechten. Ze gebruiken het schild om een ​​tegenstander van dichtbij te raken en de speer wordt gebruikt voor een groter bereik.
  • De krijgsheren: Ze gebruiken een gladius en schild. Deze vikingen gebruiken sterke aanvallen en effectieve tellers. Ze zijn misschien traag, maar ze compenseren het bij schade, verdediging en tegenaanvallen.

Terwijl je als deze helden speelt, zul je ontdekken wat voor jou beter werkt. Elke held is gebouwd om een ​​ander type speler te ondersteunen. Elke held heeft ook zijn eigen zwakke punten die je moet leren om te werken. Zodra je je favoriete held hebt gekozen, zul je dol zijn op de aanpassing die je aan de held kunt toevoegen. Het uiterlijk van verschillende secties van bepantsering en geslacht zijn momenteel aanpasbare functies.

For Honor is een online multiplayer-game waarin je vecht voor eer. Het spel plaatst ridders, vikingen en samoerais tegen elkaar. Deze facties hebben helden onder zich en elke held heeft speciale vaardigheden en veel aanpassingsfuncties. De spelmodi die je kunt spelen zijn divers en geweldig voor het vechtstijlspel dat For Honor is. Over het algemeen denk ik dat For Honor een geweldig spel gaat worden dat jij en je vrienden leuk zullen vinden om te spelen.

Nogmaals, ik raad aan om een ​​VPN-service te gebruiken om For Honor te spelen. Een VPN geeft u een IP-adres vanaf de serverlocatie die u kiest. Het verbetert ook de prestaties door uw ping te verbeteren en u te beschermen tegen DDoS-aanvallen. Het helpt u ook om geografische beperkingen en firewalls op school of werk te omzeilen.

Geniet van alle spanning terwijl je For Honor 2 online speelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen gamen met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map