Gloria VictisGloria Victis is een middeleeuwse MMORPG. De game heeft weinig tot geen fantasie-aspecten en de game is zeer realistisch. De game is op pc en kwam uit op Steam op 9 juni 2016. Je gaat vechten, knutselen, gilden vormen en je eigen kasteel of dorp bouwen. Tijdens het spelen van Gloria Victis kun je vertraging en langzame verbindingssnelheden ervaren. Om dit probleem op te lossen, zou ik een VPN aanbevelen. Met een VPN kunt u uw IP-adres wijzigen in een ander IP-adres op de serverlocatie die u kiest. Als u een locatie kiest dicht bij de server waarop u speelt, kunt u de vertraging verminderen en een betere verbinding bereiken. Elite-gamers zullen de extra bescherming tegen DDoS-aanvallen leuk vinden. Met een VPN kun je ook voorbij firewalls en geografische beperkingen komen, zodat je het spel niet op school of op het werk kunt spelen.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76SelectievakjeSelectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om Gloria Victis te spelen

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om Gloria Victis online te spelen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

 • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Hoogtepunten van Gloria Victis Game

Wanneer je Gloria Victis opstart, krijg je de mogelijkheid om lid te worden van een van de vier landen. De hele natie is zeer uniek en heeft een rijk achtergrondverhaal.

De naties en een kort achtergrondverhaal:

 • Empire of Azebia: Het Azebische volk zijn geweldige jagers, verkenners en onverschrokken krijgers. Ze leven in de barre woestijnomgeving waar het land kaal is, en de enige manier waarop ze overleven is op de dieren die ze grootbrengen en de kleine granen en fruit die ze kunnen oogsten. Wat hun militaire praktijken betreft, ze gebruiken lichte bepantsering en dragen gemiddelde contactwapens. Ze zijn ook sterk afhankelijk van cavalerie om ze door moeilijke tijden te loodsen. Hun tactiek is gebaseerd op mobiliteit en ze zijn een geduchte vijand.
 • Midland: Midland is een conglomeraat van federalisme en patriarchaat. De west- en oostkant van het binnenland worden individueel geregeerd door twee koningen, hoewel ze samenwerken om één machtige natie te vormen. De mensen van de Midland staan ​​bekend als Midlanders. Hoewel ze niet meer dan twee meter lang zijn, zijn ze nog steeds behoorlijk sterk. De natie is erg rijk en daarom dragen de meeste mensen in het binnenland tijdens de strijd volledige harnassen als ridders of krijgers. Over het algemeen is de natie de rijkste en zijn ze niet iemand om mee te rotzooien.
 • Nordheim: Nordheim is een plaats waarvan de regering voornamelijk wordt geleid door stammen en hun leiders. De mensen van Nordheim staan ​​bekend als Ismirs. De Ismirs zijn lang en ongelooflijk sterk. Hun levensstijl weerspiegelt hun grootte, omdat ze sterk moeten zijn om te overleven in hun thuisland. Ze wonen in het noorden van de binnenlanders waar het de hele tijd sneeuwt en er niets anders te zien is dan bergen. Wat hun militaire praktijken betreft, ze zijn zeer ervaren met zwaarden en bijlen met twee handen. Ze zijn ook geweldig in het gebruik van enorme schilden. De mensen die vechten voor Nordheim staan ​​bekend als onverschrokken krijgers waar geen rekening mee moet worden gehouden.
 • Sangmar: Sangmar was een heel groot en succesvol rijk in het zuiden tot de Azebs kwamen. Ze waren bijna vernietigd, maar er is nog steeds hoop. Met de twee steden die het land nog heeft, zal het Sangmar-rijk opnieuw proberen op te staan. De Sangmar-bevolking staat bekend als Sangmarians. Ze zijn erg slim en leven niet in zo zware omstandigheden als de Azebs. Het leger is nu erg klein, maar wat er nog van over is, zijn dappere krijgers met zeer dure uitrusting en de edelste rossen. De andere rijken kunnen beter waken omdat de Sangmar weer kan opstaan.

Als je eenmaal je land hebt gekozen en voordat je eropuit trekt om je vijand te verslaan, heb je misschien uitrusting nodig. De uitrusting die je hebt, is aan jou, maar bepaalde wapens en pantsersets helpen bij bepaalde vechtstijlen. De twee soorten uitrusting omvatten harnassen en wapens

Schild:

 • Licht pantser: Het harnas is goedkoper en laat je sneller achter dan je zou zijn in zwaar harnas.
 • Medium harnas: Het pantser kost meer dan een licht pantser en het laat je wat langzamer, maar voegt veel meer bescherming toe.
 • Zwaar pantser: Het pantser is erg duur en het vertraagt ​​je veel, maar je zult een geweldige bescherming en momentum hebben door het enorme gewicht van het pantser.

Wapens:

 • Sluit gevechtswapens: Zwaarden zijn goedkoop in deze categorie. Het is gemakkelijker om personages dicht bij je te bevechten, maar iedereen met een bereik op jou heeft voordeel.
 • Polearms: Wapens die veel meer reikwijdte hebben dan wapens voor close combat, maar niet zoveel als reikwijdte. Een van de meest populaire wapens in deze categorie is een lans.
 • Afstandswapens: Enkele van de meest populaire wapens in deze categorie zijn longbows en crossbows. Deze wapens zijn echt krachtig op afstand en ze kunnen er veel doden voordat ze zelfs in het aanvalsbereik komen, maar als je dichtbij bent, heb je een enorm nadeel.

Nadat je naar je uitrusting hebt gekeken, ga je waarschijnlijk uit en vecht je voor de glorie van je land. Voordat u dit doet, wilt u misschien weten hoe de vechtmechanica werkt in Gloria Victis. Vaardigheid is een belangrijk onderdeel van dit spel. Je moet leren hoe je kunt aanvallen, waar je kunt aanvallen en hoe je moet instellen, zodat je de dodelijke klap kunt krijgen. In Gloria Victis is er geen richtsysteem, dus je kunt niet eenvoudig op de tegenstander klikken en vervolgens achterover leunen en kijken wat er gebeurt. Je moet constant betrokken blijven bij de wedstrijd.

Daarnaast zijn er veel technieken die je kunt gebruiken om te winnen. Terwijl je ontwijkt, met je wapen zwaait, met je pijl schiet en rent, wil je misschien naar de uithoudingsvermogenbalk kijken. Het wordt gebruikt om het spel realistischer te houden. Je moet je uithoudingsvermogen onder controle houden. Als je te veel uithoudingsvermogen gebruikt, ben je misschien weerloos omdat je zo moe bent. Je kunt ook meer problemen hebben door het verlies van uithoudingsvermogen. Er zullen uiteindelijk steekspelen, enkele gevechten, jacht en rijk versus rijk vechten. Er zijn wedstrijden en andere dingen die kunnen worden gespeeld om de vaardigheden van spelers te testen.

Competities / belegeringen:

 • Belegeringen: Het maakt niet uit of het een kasteel, stad, hoofdstad of een stad is, hiervoor is een leger nodig. De wedstrijd zal honderden doden en harde gevechten vergen om te winnen.
 • Toernooien: Test je vaardigheden in toernooien tegen anderen.
 • PvP Arena: Dit is als een Romeinse gladiatorengevecht, behalve dat je hierin een gekozen wapen kunt gebruiken. Je kunt maar beter op je best zijn om dit type wedstrijd te winnen.

Van al deze belegeringen, PvP’s, toernooien en free roaming vind je valuta en items. De valuta kan je materialen, uitrusting en andere dingen kopen. Met de materialen die je krijgt, kun je benodigdheden verzamelen om te knutselen. De resultaten kunnen worden gebruikt of zelfs met winst worden verkocht.

De verschillende soorten knutselen zijn onder meer:

 • Veeteelt en culinaire kunsten: eten koken
 • Maatwerk en leerbewerking: Je kunt de vacht die je krijgt gebruiken om voorwerpen te maken
 • Armorsmithing: Maak geweldige pantsers
 • Wapen smeden: Maak geweldige wapens
 • Houtbewerking: Maak meubels en strikken
 • Jagen en bosbouw: Koop bont en hout om te verkopen aan mensen die er gebruik van zullen maken
 • Kruidenkunde en Alchemie: Leer hoe u planten gebruikt voor gif en medicijnen
 • Mijnbouw en metallurgie: Verkrijg grondstoffen zoals kostbaar erts
 • Kunstmatig: Maak accessoires zoals sieraden
 • Engineering: Creëer dodelijke afweermechanismen en aanstootgevende tools

Een van de belangrijkste onderdelen van het spel is de weercyclus. Ik weet dat je dit misschien belachelijk vindt, maar het is waar. Het weer heeft invloed op de speler. Afhankelijk van het tijdstip van de dag, het weer en het seizoen kom je verschillende NPC’s tegen. De vijanden zullen ook anders reageren. Seizoenen veranderen het weer, wat de speler op verschillende manieren beïnvloedt. In de hitte van de zomer zou het bijvoorbeeld moeilijk zijn om met zware bepantsering te vechten en de game zal daar rekenschap van geven. Als je iemand stiekem moet aanvallen, wacht je misschien op mistig weer om je te helpen door je een perfecte dekking te bieden voor een stiekeme aanval. De positie van de maan zal ook de getijden beïnvloeden, samen met unieke monsters waardoor ze spawnen.

Gloria Victis is een MMORPG met veel gameplay-opties. Je kunt proberen rivalen te veroveren en te vechten voor de trots van je land. Speel de vechtstijl met hoge intensiteit waardoor je gefocust blijft op het spel. Je kunt items maken en alle seizoenen ervaren. Bouw gilden met je vrienden en klim naar de top voor je land. Gloria Victis is een uitdagend spel waarvan ik zeker weet dat jij en je vrienden zullen genieten.

Ik raad nogmaals aan om een ​​VPN-service te gebruiken om Gloria Victis online te spelen. Een VPN geeft u een IP-adres vanaf de serverlocatie die u kiest. Het zal de prestaties verbeteren en de vertraging verminderen. Elite-gamers zullen ook de extra bescherming tegen DDoS-aanvallen waarderen.

Geniet van alle actie terwijl je Gloria Victis online speelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen gamen met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me