Hoe Paladins te spelen met een VPN

PaladinPaladins Champions of the Realm is de nieuwe online shooter gemaakt door Hi-Rez Studios. De game heeft veel positieve recensies gekregen. Paladins heeft een grote cast van kampioenen met diverse movesets. Dit leidt tot het competitieve spel dat Hi-Rez Studios heeft opgezet. Omdat de game zoveel nieuwe spelers heeft gekregen, is er ongetwijfeld vertraging, trage verbindingstijden en als je competitief speelt, heb je mogelijk DDoS-aanvallen. Om deze problemen te helpen verminderen, raad ik een VPN aan. Een VPN verandert uw IP-adres in een ander IP-adres in het gebied dat u selecteert. Als je een IP-adres kiest in de buurt van de server waarop je speelt, heb je minder vertraging en snellere verbindingstijden. Omdat het niet uw IP is, zal een VPN u beschermen tegen DDoS-aanvallen. Een VPN heeft ook de toegevoegde bonus dat het voorbij geografische beperkingen gaat.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76SelectievakjeSelectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om Paladins (pc) te spelen

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om Paladins online te spelen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

 • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Hoe een VPN te gebruiken om Paladins te spelen (Xbox One en PS4)

Nogmaals, ik zal ExpressVPN gebruiken als voorbeeld voor het gebruik van een VPN-service om Paladins op je gameconsole te spelen. Ze zijn mijn favoriete VPN voor gaming omdat ExpressVPN een zeer groot netwerk beheert, waardoor de service een uitstekende keuze is voor gamers.

De eerste stap om aan de slag te gaan met ExpressVPN is normaal gesproken om de clientsoftware voor uw systeem te downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android. Dat werkt duidelijk niet voor PS4, Xbox One of Nintendo, omdat de gameconsoles de native ondersteuning voor VPN niet hebben. Gelukkig is er nog steeds een manier om je spelverkeer te versleutelen en via een VPN te verzenden. Het antwoord is om de VPN via je router te laten lopen. Opmerking: als u geen codering nodig heeft, kunt u de ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) -functie gebruiken zonder dat u uw router hoeft te configureren. Het ondersteunt een breed scala aan spelconsoles.

ExpressVPN-router-app

Afhankelijk van welk merk en model router u gebruikt, ondersteunt het mogelijk VPN-services van derden. Zo ja, dan kunt u de benodigde informatie opvragen bij uw VPN-provider om een ​​verbinding via uw router tot stand te brengen. Anders raad ik ten zeerste aan FlashRouters. Het FlashRouters-team neemt populaire merknaam-routers en flitst ze met DD-WRT of Tomato-firmware. Hierdoor hebben de apparaten veel meer functies dan wanneer de fabrieksfirmware is geïnstalleerd. Alle FlashRouters zijn vooraf geconfigureerd met ondersteuning voor VPN.

Hoogtepunten van Paladins Game

Paladins is een online shooter. Paladins heeft twee grote spelmodi. Het zijn Siege en Payload. Siege is waar teams strijden om het middelpunt te veroveren, de lading in de basis van het vijandelijke team te krijgen of te voorkomen dat het andere team de lading naar je basis haalt. Payload is waar een team verdedigt tegen een team dat de payload naar de basis brengt, terwijl het aanvallende team probeert de payload naar de basis van de vijand te krijgen. Paladin heeft ook concurrerende vormen van elke modus. Paladin heeft nog meer spelmodi in ontwikkeling. Elke spelmodus heeft verschillende kaarten. Deze kaarten omvatten:

Belegering:

 • Frog Isle, Jaguar Falls, Serpent Beach, Fish Market, Timber Mill, Frozen Guard, Ice Mines

Laadvermogen:

 • Buitenpost, Hidden Temple, Frostbite Caverns

Andere:

 • Solo trainen: Schietbaan
 • Schermutseling Arena: Voor nieuwe spelmodus

De game heeft veel kampioenen. Elke kampioen heeft zijn eigen speciale bewegingen. Er worden constant kampioenen toegevoegd, wat betekent dat de manier waarop je speelt altijd in ontwikkeling is. Een paar Paladin-personages zijn:

 • Sha Lin, Mal’Damba, Viktor, Bomb King, Drogoz, Ying, Androxus, Kinessa, Grover, Buck, Evie, Skye, Barik, Fernando, Grohk, Ruckus, Cassie, Pip

Je kunt kaarten krijgen voor kampioenen om hun vaardigheden te vergroten, cosmetica te veranderen en wapens aan te zetten. Er zijn vier verschillende soorten kaarten, waaronder gewone, zeldzame, epische en legendarische. Elk personage heeft zijn eigen set kaarten. Items zijn een ander type kaart, dat slechts een beperkt aantal keren kan worden gebruikt. Deze kaarten geven je een tijdelijke boost en er zijn vier soorten, waaronder:

 • Aanval: Bulldozer, Cauterize, Wrecker, Agressie, Deft Hands
 • Verdediging: Verlichten, Veerkracht, Blast Shields, Haven
 • Genezing: Kill to Heal, Rejuvenate, Veteran, Life Rip
 • Gereedschap: Master Riding, Morale Boost, Nimble, Chronos

Paladins Champions of the Realm is een Esport. De game is erg nieuw voor Esports en concurrenten verbeteren hun vaardigheden nog steeds. Zo nieuw als het spel is, iedereen heeft een kans om het pro te raken.

Paladins is een online shooter. De game heeft veel kampioenen met verschillende vaardigheden. Er zit veel strategie achter het spel. Kaarten en items helpen je te winnen door je buffs te geven. Er zijn meerdere kaarten voor leuke spelmodi. Over het algemeen is Paladins Champions of the Realm een ​​populair spel waarvan ik denk dat jij en je vrienden zullen genieten.

Nogmaals, ik raad aan om een ​​VPN te gebruiken om Paladins te spelen. Een VPN geeft u een IP-adres vanaf de serverlocatie die u kiest. Het verbetert ook de prestaties door uw ping te verlagen en u te beschermen tegen DDoS-aanvallen. Het helpt u om geografische beperkingen en firewalls op school of werk te omzeilen.

Geniet van alle opwinding terwijl je Paladins online speelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen gamen met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map