ScrewAttackScrewAttack is een zeer populair YouTube-kanaal. Ze hebben zeer populaire video’s zoals de Goku VS Superman Death Battle, Five More Fun Facts – Pokemon en One Minute Melee – Scorpion VS Ghost Rider. Tijdens het bekijken van ScrewAttack-video’s kunt u vertraging, trage verbindingen of zelfs geografisch geblokkeerde video’s ervaren. Om deze problemen op te lossen, zou ik een VPN aanbevelen. Met een VPN kunt u uw IP-adres wijzigen naar een andere locatie. Als u een IP kiest op een plaats waar een betere verbinding is, kunt u de verbindingssnelheid verhogen en lag verminderen. Als u IP kiest waar de video die u wilt bekijken beschikbaar is, kunt u eventuele geografische beperkingen omzeilen.

ScrewAttack heeft meer dan 2.500.000 abonnees en dit komt door hun video’s. Ze hebben vier hoofdvideotypes op het kanaal. Deze vier zijn onder meer Five Fun Facts, Reasons We Love / Hate en Top Tens en Death Battle. Ze hebben ook andere video’s van het theorie-type, de beste games en live stream-gaming.

Five Fun Facts is een videoserie die, zoals de naam al aangeeft, vijf feiten heeft. De serie bevat allerlei soorten video’s zoals Five Fun Facts of Pokemon en Five fun Facts of South Park. Het is meestal op dinsdag elke week in de VS. In andere landen kan de dag heel erg zijn.

Reasons we Love / Hate is een andere serie. Het bijzondere aan deze serie is dat Evil Craig alle haatvideo’s maakt. De liefdesvideo’s zijn gemaakt door andere leden van de ScrewAttack-crew. Deze video’s geven alle redenen waarom ze de games die ze doen haten en ervan houden. Het is meestal op donderdag in de Verenigde Staten. Natuurlijk zal de timing van de video-releases variëren op basis van uw locatie.

Top Tens is een serie waarin ScrewAttack hun top 20, 10 of 5 dingen over verschillende onderwerpen opsomt. De meeste video’s zijn top 10’s en ze zijn goed. Ze hebben meer dan 100 van deze video’s en proberen ze wekelijks te plaatsen. De serie wordt voornamelijk uitgebracht op vrijdag in de Verenigde Staten.

Death Battle is een serie die wordt gehost door Wiz en Boom Stick. In deze serie kijken de twee naar vaardigheden, aanvallen en verdediging van concurrenten om te zien wie er zou winnen. Tijdens het analyseren zullen ze uitleggen wie de personages zijn en waar ze goed in zijn. Aan het einde hiervan zullen ze een video hebben van de twee personages die tot de dood vechten. Na het gevecht leggen ze uit waarom de winnaar heeft gewonnen. Deze serie is op woensdag in de VS, maar zal af en toe een pauze hebben.

Gebaseerd op Death Battle zijn er nog twee andere series die gemaakt zijn door ScrewAttack. Deze twee series zijn One Minute Melees en The Desk of Death Battle. De tweede geeft je interessante feiten over Death Battle-deelnemers die het ScrewAttack-team ontdekte tijdens het maken van de Death Battle-video’s. Deze serie is normaal gesproken op zondag in de Verenigde Staten. Er kan een verschil in timing zijn op basis van de regio waarin je je momenteel bevindt. De eerste serie is exact hetzelfde als Death Battle, behalve dat er geen gegevens worden gegeven. Deze serie heeft geen vaste datum en kan op elk moment verschijnen.

ScrewAttack is een zeer populair YouTube-kanaal. Ze hebben allerlei soorten videogames, stripboeken en anime-gerelateerde video’s. De hoofdseries zijn Five Fun Facts, Reasons we Love / Hate, Top Tens en Death Battle. Over het algemeen is de ScrewAttack een zeer vermakelijk YouTube-kanaal waarvan ik zeker weet dat jij en je vrienden het leuk zullen vinden om te kijken en je op te abonneren.

Ik zou nogmaals een VPN willen aanbevelen om ScrewAttack te bekijken. Met een VPN kunt u uw IP naar een andere door u gekozen locatie schakelen. Als u een IP in de buurt van een gebied met een goede verbinding kiest, heeft u mogelijk minder vertraging en een betere verbinding. Als u een IP kiest in een gebied waar de video die u wilt bekijken zich bevindt, kunt u voorbij de geografische beperking komen.

Hoe een VPN te gebruiken om ScrewAttack te deblokkeren

Ik gebruik IPVanish voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om ScrewAttack op YouTube te bekijken. Eerst wil je de VPN-client downloaden. IPVanish biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de IPVanish-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

IPVanish Windows-client v2.0

  • Selecteer een serverlocatie. We kozen voor Atlanta, maar IPVanish heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
  • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP). Ze ondersteunen ook PPTP en L2TP. We raden OpenVPN nog steeds aan voor de beste privacybescherming.
  • Klik op verbinden. Na een paar seconden zie je dat de knop bovenaan groen wordt en ‘Verbinding verbreken’ toont. U zult ook merken dat de serverlocatie en het IP-adres bovenaan de client verschijnen.
  • We bevinden ons nu in de Verenigde Staten, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunnen we elke locatie bereiken alsof we in Atlanta zitten. Hetzelfde zou waar zijn als we verbinding zouden maken met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Dat is alles. Nu u een IP-adres van de IPVanish-server in de Verenigde Staten heeft, kunt u op internet surfen en online games spelen alsof u er zelf bent. Hetzelfde geldt voor elk land. Maak verbinding met een server in het Verenigd Koninkrijk om BBC iPlayer of een ander land te bekijken om Netflix-inhoud in die regio te bekijken.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Hoe YouTube te deblokkeren (Xbox One, Wii U en PS4)

Nogmaals, ik zal IPVanish gebruiken als voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om ScrewAttack op YouTube te bekijken. Ze zijn mijn favoriete VPN voor gaming omdat IPVanish hun eigen netwerk beheert, waardoor de service sneller en betrouwbaarder is dan bij de meeste providers. U kunt ook onze bekijken Top 10 VPN lijst voor meer opties.

De eerste stap om IPVanish in te stellen, is normaal gesproken om de clientsoftware voor uw systeem te downloaden. IPVanish biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android. Dat werkt duidelijk niet voor PS4, Wii U of Xbox One, omdat de gameconsoles de native ondersteuning voor VPN niet hebben. Gelukkig is er nog steeds een manier om je spelverkeer te versleutelen en via een VPN te verzenden. Het antwoord is om de VPN via je router te laten lopen.

FlashRouters VPN-installatie

Afhankelijk van welk merk en model router u gebruikt, ondersteunt het mogelijk VPN-services van derden. Zo ja, dan kunt u de benodigde informatie krijgen van uw VPN-provider om via uw router een PPTP- of L2TP-verbinding op te zetten. Anders raad ik ten zeerste aan FlashRouters.  Het FlashRouters-team neemt populaire merknaam-routers en flitst ze met DD-WRT of Tomato-firmware. Hierdoor hebben de apparaten veel meer functies dan wanneer de fabrieksfirmware is geïnstalleerd. Alle FlashRouters zijn vooraf geconfigureerd met ondersteuning voor VPN.

Geniet van alle opwinding terwijl je ScrewAttack op YouTube bekijkt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld van YouTube kunnen genieten met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me