AgarioAgar.io is een erg populair online spel. De gameplay is simpel, maar heeft ook complexe aspecten. De game is gemaakt voor pc en Mac, maar is ook overgegaan op Android en iOS. Agario wordt online gespeeld. De populariteit van de game heeft de ontwikkelaars uitgedaagd om nieuwe en creatieve manieren te vinden om met bots en lag om te gaan. Hoewel een VPN niet helpt bij bots, kan het zeker helpen bij vertraging. Fans van Agario weten alles van de problemen die vertraging in het spel kan veroorzaken. Om het probleem op te lossen, voegt het Agario-team meer bandbreedte en servers toe. Dat is een goed begin, maar een VPN helpt je ook bij het probleem. Met een VPN kunt u een server kiezen die u een IP geeft op basis van de locatie van de server. Als je een locatie kiest dicht bij de server waarop je speelt, kun je vertraging verminderen en de gameplay versnellen. Omdat uw openbare IP-adres wordt vervangen, beschermt het u ook tegen DDoS-aanvallen. Omdat het spel zo populair is, blokkeren veel scholen en werkplekken Agar.io door middel van firewallbeperkingen. Een goede VPN helpt je voorbij de firewall en andere geografische beperkingen te komen.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 Privé-internettoegang $ 2,85 PIA 49 Selectievakje Selectievakje
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 Selectievakje Selectievakje
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 Selectievakje Selectievakje

Gameplay in agar.io is eenvoudig, maar op de een of andere manier complex. Je begint als een cirkel die andere kleinere cirkels eet. Naarmate je groeit, wordt je langzamer en kun je meer zien. Je concurreert om de grootste cirkel op de server te zijn. Het complexe deel zit in de vaardigheden die je krijgt. Je kunt de spatiebalk gebruiken om jezelf in twee even grote cirkels te splitsen. Hierdoor kun je mensen vangen en consumeren omdat je dat deel van je eruit schiet, maar het brengt je in gevaar omdat je een tijdje in die vorm blijft. Je kunt in meer dan twee cirkels splitsen, afhankelijk van je massa. De Q-sleutel wordt ook strategisch gebruikt. Hiermee kun je andere tegenstanders met een deel van je massa voeden en het kan effectief zijn als je in teams speelt. Het laatste erg moeilijke deel van het spel zijn de groene stationaire veilige plekken. Als je klein genoeg bent om in te passen, ben je beschermd tegen grotere spelers. Als je te groot bent om te passen, verlies je veel massa als je het aanraakt.

  Installatiehandleiding voor StrongVPN Mac

Er zijn verschillende spelmodi die kunnen worden gespeeld. De ontwikkelaars voegen constant spelmodi toe en ze zijn allemaal leuk.

De originele spelmodi omvatten:

  • Gratis voor iedereen: die heeft u versus iedereen. Skins zijn toegestaan
  • Team: waarin je in een team vecht tegen andere kleuren. Skins zijn niet toegestaan.
  • Experimenteel: Er wordt met verschillende modi geëxperimenteerd. Skins zijn toegestaan.

Agar.io laat je beginnen met het benoemen van je personage. Je kunt het bijna alles noemen. Bepaalde namen geven je echter speciale skins. Sommige van deze namen zijn onder meer:

  • 2ch.hk, 4chan, 8ch, 9gag, Argentinië, Australië, Oostenrijk, ayy Imao, Bait, Bangladesh, België, Berlusconi, Blatter, Bosnië, Boris, Botswana, Brazilië, Bulgarije, Bush, Byzantium, Cambodja, Cameron, Canada, Chavez , Chili, China, cia, Clinton, Confederate, Kroatië, Cuba, Denemarken, Dilma, Doge, ea, Aarde, Estland, Europese Unie, Facebook, Facepunch, Finland, Frankrijk, Franse Rijk, Duitse Rijk, Duitsland, Griekenland, Hillary, Hollande, Hong Kong, Hongarije, Keizerlijk Japan, India, Indonesië, Iran, Irak, Ierland, IRS, Italië, Jamaica, Japan, Kim Jong-Un, Letland, Litouwen, Luxemburg, Maldivas, Mars, Merkel, Mexico, Maan, NASA Nederland, Nigeria, Noord-Korea, Noorwegen, Obama, Herkomst, Pakistan, Palin, Peru, Pewdiepie, Piccolo, Pokerface, Polen, Portugal, Prodota, Pruisen, Putin, Qing-dynastie, Quebec, Koningin, Reddit, Roemenië, Rusland, Sanik , Schotland, Sealand, Sir, Steam, Stussy, Zweden, Zwitserland, Taiwan, Texas, Thailand, Trump, Tsipras, Tumbler, Turkije, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, VS, USSR, Venezuela, Wijnsaus, Wojak, Yaranaika

Er zijn meer skins, maar je moet ze kopen of verzamelen in de spelvaluta om ze te krijgen.

U kunt genieten van Agar.io op uw pc, Mac, iOS of Android-apparaat. Het is gratis om te spelen. Je bent een cirkel die andere cirkels eet om uiteindelijk de meeste massa te hebben. Er zijn ook gratis en betaalde skins waarmee u uw cirkel kunt aanpassen. Over het algemeen is agar.io een leuk spel waarvan ik zeker weet dat jij en je vrienden zullen genieten van werk, school of thuis.

  IPVanish Windows-installatiehandleiding

Nogmaals, ik raad aan om een ​​VPN-service te gebruiken om Agar.io te spelen. Een VPN geeft u een IP-adres vanaf de serverlocatie die u kiest. Het zal ook de prestaties verbeteren door uw pingtijd te verkorten. Een VPN beschermt je tegen DDoS-aanvallen. Het laat je ook voorbij geografische beperkingen en de firewalls op school of werk.

Hoe een VPN te gebruiken om Agar.io te spelen

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om Agar.io online te spelen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

  • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
  • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
  • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
  • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.
  NordVPN Windows-installatiehandleiding

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Geniet van alle opwinding terwijl je Agar.io online speelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld van Agar.io kunnen genieten met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me