Hoe speel je No Man’s Sky met een VPN

No Man's SkyNo Man’s Sky is een nieuwe online multiplayer-game. Het wordt naar verwachting uitgebracht op 9 augustus 2016. No Man’s Sky is een open wereld-verkenningsspel. Het is voor PS4 en pc. Volgens het ontwikkelteam komen er ongeveer 18 triljoen planeten, wat dit spel uniek maakt. Je kunt alleen spelen of met vrienden. Omdat No Man’s Sky een erg populaire game is, kun je wat vertraging, trage verbindingen en misschien zelfs firewalls ervaren waardoor je niet kunt spelen. Om deze problemen op te lossen, raad ik een VPN aan.


Met een VPN kunt u uw IP-adres wijzigen naar een andere locatie vanaf de server die u selecteert. Als je een locatie kiest dicht bij de spelserver waarop je speelt, heb je minder vertraging en snellere verbindingstijden. Ook omdat het niet uw openbare IP is, kunt u eventuele firewalls omzeilen die u ervan weerhouden om No Man’s Sky te spelen vanaf uw werk of school. Meer competitieve spelers zullen ook de extra DDoS-bescherming waarderen.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76SelectievakjeSelectievakje

Bij No Man’s Sky begin je op een willekeurige planeet en de kans dat iemand anders op dezelfde planeet spawnt, is klein. Je moet verkennen om een ​​schip te vinden, een schip te stelen of je op de planeet te vestigen. Deze planeet waar je op terecht komt, zal waarschijnlijk onvruchtbaar zijn, maar als er dieren en planten zijn, moet je voorzichtig zijn. Sommige dieren zijn vijandig, terwijl sommige planten giftig zijn. De belangrijkste reden om deze dingen te vermijden, zijn de Sentinels. Ze zijn de politie van de ruimte. De Sentinels zijn niet overal, maar ze zijn erg vasthoudend. Als je met de dieren, planten of hulpbronnen op de planeet knoeit, ben je een gezochte man. Je wordt niet achtervolgd als je maar een beetje met de planeet knoeit, maar hoe meer je doet, hoe meer je wordt opgejaagd. Als je wordt gezocht, ben je de hele tijd op de vlucht voor de politie en kun je zelfs als ruimtepiraat worden beschouwd.

Als je niet achtervolgd wilt worden, mag je niets illegaals doen. En als je bedenkt hoe denk je geld te verdienen zonder deel te nemen aan piraterij, dan heb je niets te vrezen. Je kunt een premiejager worden en de premies verzamelen voor andere spelers en botshoofden.

Een andere optie om geld (eenheden) te verdienen is door wapens, schepen en middelen op de markt te verkopen. Je kunt ook met mensen handelen. Bots gebruiken handelsroutes, dus als je er een kunt vinden, kun je misschien veel geld verdienen door hun schepen te plunderen. Om items te ruilen, moet je ze maken. Je zult ook je middelen moeten gebruiken om je schip en vaardigheden te upgraden om de mogelijkheid te krijgen om betere en waardevollere items te maken.

In No Man’s Sky is het belangrijkste je schip. Je hebt je schip nodig om tegenstanders aan te vallen, jezelf te verdedigen en door het universum te reizen. Om te reizen moet je brandstof hebben en het goed genoeg beheren, zodat je niet kunt stranden. Je moet voor je schip zorgen en het upgraden om te overleven. Je kunt maar één schip tegelijk hebben, dus elke keer dat je een nieuw schip koopt, verlies je je oude.

In No Man’s Sky zal de manier waarop je speelt invloed op je hebben. Als je je kaarten goed speelt, kun je een factie van het universum krijgen om je te ondersteunen en te helpen bij je avonturen. Deze facties kunnen je echt helpen als je in een mum van tijd zit en back-up nodig hebt.

Opmerking: No Man’s Sky is een online multiplayer, maar aangezien de omvang van het universum zo groot is, vind je het misschien moeilijk om andere spelers online te vinden. Wat betreft het ontmoeten van vrienden, je zult geluk moeten hebben. Vanaf nu zullen jullie allebei dezelfde planeet moeten vinden en er vervolgens naar toe trekken. Eenmaal samen kun je elkaar helpen en proberen je vijanden te verslaan met teamwork.

No Man’s Sky is een online multiplayer met ongeveer 18 biljoen planeten. Je zult moeten overleven met je verstand. Je kunt samenwerken met facties en andere mensen om vijanden te verslaan. Je vliegt door het universum op een zoektocht om zoveel mogelijk planeten te ontdekken. Wanneer je je vrienden en team samen vindt, heb je een enorm voordeel. Met dat voordeel ben je een nog efficiëntere piraat, premiejager of wat je ook maar wilt zijn. Over het algemeen wordt No Man’s Sky een erg leuke en interessante game waarvan ik zeker weet dat jij en je vrienden zullen genieten.

Ik raad nogmaals aan om een ​​VPN te gebruiken om No Man’s Sky te spelen. Een VPN geeft u een IP-adres vanaf de serverlocatie die u kiest. Het verbetert ook de prestaties door uw ping te verlagen en vertraging te verminderen. Een VPN beschermt je ook tegen DDoS-aanvallen. Het helpt u om geografische beperkingen en firewalls op school of werk te omzeilen.

Hoe een VPN te gebruiken om No Man’s Sky te spelen

Ik gebruik IPVanish voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om No Man’s Sky online te spelen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. IPVanish biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de IPVanish-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

IPVanish Amerikaanse servers

 • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. IPVanish heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
 • We raden u aan IKEv2 of OpenVPN (UDP) te selecteren. Voor het streamen van voetbalwedstrijden of video’s van sites als Netflix gebruiken we OpenVPN (UDP). Ze ondersteunen ook PPTP en L2TP. De IKEv2- en OpenVPN-protocollen bieden een mooie mix van hoge snelheden en privacybescherming.
 • Klik op verbinden. Na een paar seconden zie je dat de knop rechtsboven groen wordt. Dat betekent dat u nu een IP-adres uit de VS heeft. U zult ook merken dat de serverlocatie en het IP-adres bovenaan de client verschijnen.
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een IPVanish-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Hoe een VPN te gebruiken om No Man’s Sky PS4 te spelen

Nogmaals, ik zal IPVanish gebruiken als voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om No Man’s Sky op je gameconsole te spelen. Ze zijn mijn favoriete VPN voor gaming omdat IPVanish een zeer snel netwerk beheert, waardoor de service een uitstekende keuze is voor gamers.

De eerste stap om IPVanish in te stellen, is normaal gesproken om de clientsoftware voor uw systeem te downloaden. IPVanish biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android. Dat werkt duidelijk niet voor PS4, Xbox One of Nintendo, omdat de gameconsoles de native ondersteuning voor VPN niet hebben. Gelukkig is er nog steeds een manier om je spelverkeer te versleutelen en via een VPN te verzenden. Het antwoord is om de VPN via je router te laten lopen.

FlashRouters IPVanish-verbinding

Afhankelijk van welk merk en model router u gebruikt, ondersteunt het mogelijk VPN-services van derden. Zo ja, dan kunt u de benodigde informatie opvragen bij uw VPN-provider om een ​​verbinding via uw router tot stand te brengen. Anders raad ik ten zeerste aan FlashRouters. Het FlashRouters-team neemt populaire merknaam-routers en flitst ze met DD-WRT of Tomato-firmware. Hierdoor hebben de apparaten veel meer functies dan wanneer de fabrieksfirmware is geïnstalleerd. Alle FlashRouters zijn vooraf geconfigureerd met ondersteuning voor VPN.

Geniet van alle spanning terwijl je online No Man’s Sky speelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen gamen met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map