straatvechterStreet Fighter V is het nieuwste deel van Capcom’s Street Fighter-serie. Met deze nieuwe versie gepland voor 16 februari 2016 voor pc Stoom en voor PS4. De serie zal zijn 29e jaar in de branche hebben bereikt. Street Fighter V is een vechtspel waarmee je online of solo kunt spelen. Street Fighter V is ook toegevoegd aan de Capcom Pro Tour. De tour heeft de meest bekwame spelers die strijden om een ​​geldprijs. Met het online aspect van het spel zal er waarschijnlijk wat vertraging en trage verbindingen zijn. Professionele spelers zijn ook vatbaar voor DDoS-aanvallen. Om deze problemen op te lossen, raad ik een VPN aan. Een VPN verandert je IP naar elke locatie naar keuze. Als u een IP kiest dicht bij de server waarop u speelt, kunt u vertraging verminderen en uw spelervaring versnellen. Aangezien een VPN uw gegevens versleutelt, kan het u meer bescherming bieden tegen DDoS. Ook als de game door een firewall wordt geblokkeerd voor werk of op school, kan een VPN je helpen er voorbij te komen.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 Privé-internettoegang $ 2,85 PIA 49 Selectievakje Selectievakje
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 Selectievakje Selectievakje
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 Selectievakje Selectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om Street Fighter V (pc) te spelen

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om Street Fighter V online te spelen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

 • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.
  Hoe serververtraging voor Agar.io te verminderen

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Hoe een VPN te gebruiken om Street Fighter V (PS4) te spelen

Nogmaals, ik gebruik ExpressVPN als voorbeeld van hoe je een VPN-service kunt gebruiken om Street Fighter V op je gameconsole te spelen. Ze zijn mijn favoriete VPN voor gaming omdat ExpressVPN een zeer groot netwerk beheert, waardoor de service een uitstekende keuze is voor gamers.

De eerste stap om aan de slag te gaan met ExpressVPN is normaal gesproken om de clientsoftware voor uw systeem te downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android. Dat werkt duidelijk niet voor PS4, Xbox One of Nintendo, omdat de gameconsoles de native ondersteuning voor VPN niet hebben. Gelukkig is er nog steeds een manier om je spelverkeer te versleutelen en via een VPN te verzenden. Het antwoord is om de VPN via je router te laten lopen. Opmerking: als u geen codering nodig heeft, kunt u de ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) -functie gebruiken zonder dat u uw router hoeft te configureren. Het ondersteunt een breed scala aan spelconsoles.

  IPVanish Android-installatiehandleiding

ExpressVPN-router-app

Afhankelijk van welk merk en model router u gebruikt, ondersteunt het mogelijk VPN-services van derden. Zo ja, dan kunt u de benodigde informatie opvragen bij uw VPN-provider om een ​​verbinding via uw router tot stand te brengen. Anders raad ik ten zeerste aan FlashRouters. Het FlashRouters-team neemt populaire merknaam-routers en flitst ze met DD-WRT of Tomato-firmware. Hierdoor hebben de apparaten veel meer functies dan wanneer de fabrieksfirmware is geïnstalleerd. Alle FlashRouters zijn vooraf geconfigureerd met ondersteuning voor VPN.

Hoogtepunten van Street Fighter V Game

Street Fighter V is een vechtspel waarin je tegen je tegenstander vecht in een één-op-één wedstrijd. De personages zijn allemaal goed, maar ze hebben elk hun voor- en nadelen. In Street Fighter V zijn de personages gebaseerd op 5 statistieken: kracht, gezondheid, mobiliteit, techniek en bereik. Kracht is hoe hard het personage toeslaat, gezondheid is hoeveel HP ze hebben, mobiliteit is hoe snel ze zijn, techniek is onbekend en bereik is hoe ver een aanvaller kan gaan. Het maximale aantal voor elke stat is 5 en de laagste is een 1. De statistieken van personages veranderen afhankelijk van hoe de game-ontwikkelaars de jager moeten aanpassen. De personages die worden gebruikt, zijn allemaal nieuw of uit eerdere versies van het spel. De vechters en hun tot nu toe bekende statistieken zijn onder meer:

 • Ryu: Power 4, Health 3, Mobility 3, Technique 3 en Range 2
 • Chun-Li: Power 2, Health 2, Mobility 5, Technique 5 en Range 4
 • Nash: Power 3, Health 2, Mobility 3, Technique 4 en Range 2
 • M. Bison: Power 4, Health 3, Mobility 4, Technique 3 en Range 3
 • Cammy: Power 3, Health 2, Mobility 5, Technique 2 en Range 3
 • Vogeltje: Power 5, Health 5, Mobility 1, Technique 3 en Range 4
 • Ken: Power 4, Health 3, Mobility 4, Technique 4 en Range 2
 • Necalli: Power 5, Health 2, Mobility 3, Technique 4 en Range 2
 • Vega: Power 3, Health 2, Mobility 5, Technique 3 en Range 3
 • R. Mika: Power 3, Health 3, Mobility 2, Technique 3 en Range 1
 • Rashid: Power 2, Health 3, Mobility 4, Technique 3 en Range 2
 • Karin: Power 3, Health 2 Mobility 3, Technique 5 en Range 2
 • Zangief: Power 5, Health 5, Mobility 1, Technique 2 en Range 3
 • Laura: Power 3, Health 3, Mobility 4, Technique 3, Range 1
 • Dhalsim: Power 3, Health 2, Mobility 1, Technique 3, Range 5
 • HOEKTAND: Power 2, Health 3, Mobility 1, Technique 3, Range 5
  Hoe speel je Counter Strike: Global Offensive met een VPN

De bedieningselementen van de game zijn allemaal verschillend, afhankelijk van het personage dat je kiest. Elk personage heeft verschillende bewegingssets en van alle verschillende bedieningselementen zijn alleen trappen en stoten echt hetzelfde, van karakter tot karakter. Elk personage heeft minimaal één van de zeven soorten aanvallen. Dit zijn normale worpen, V-Skills, V-Triggers, V-Reversals, unieke aanvallen, speciale aanvallen en speciale bewegingen.

Street Fighter V zal zijn HP-meter bovenaan hebben, samen met de afbeelding en namen van de jagers. In de benedenhoek heeft het twee dingen. Een daarvan is de V-Trigger-meter en wanneer deze de hele weg is opgeladen, kunt u tegelijkertijd een harde trap en een harde stoot gebruiken. Dit zal een V-Trigger-zet van een personage loslaten, wat tot een heel ander resultaat kan leiden. De andere is een EX-meter. Bij het vullen van deze meter kunt u speciale bewegingen gebruiken. Elke speciale beweging haalt minstens één balk uit de hele meter. Deze aanvallen kunnen erg krachtig zijn en kunnen u helpen.

Street Fighter V is Capcom’s nieuwste aflevering in de serie. Capcom en Sony werken samen om het spel te maken. De graphics zijn geweldig, de game ziet er geweldig uit en is beschikbaar voor Windows via Steam en PS4. De personages van de game zijn allemaal uniek en hun movesets zijn zeer geavanceerd. De EX-meter, V-Trigger-meter en het karakter verschillende statistieken zorgen voor een game met veel variatie in gameplay. Over het algemeen is Street Fighter V een geweldig online spel waar jij en je vrienden zeker van zullen genieten.

Nogmaals, ik zou een VPN aanraden om Street Fighter V Online te spelen. Een VPN helpt vertraging te verminderen, de connectiviteit te vergroten en geografische beperkingen te omzeilen. professionele gamers zullen ook genieten van de extra bescherming tegen DDoS-aanvallen.

Geniet van alle spanning terwijl je Street Fighter V online speelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen gamen met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me