Team Fortress 2Het spel, Team Fortress 2 of kortweg TF2, is een populair online spel voor iOS, Mac, Windows, Linux en Android. De game is beschikbaar op Stoom en is beschikbaar in specifieke landen. Dit betekent dat als u van plan bent buiten de ondersteunde regio’s te reizen en u dit spel online wilt spelen, u de toegang wordt geweigerd. Ik zou een VPN aanraden om TF2 via Steam te spelen. Met een VPN kun je het IP-adres dat je hebt wisselen met elke andere IP-locatie die je selecteert. Een goede VPN helpt vertraging te verminderen en leidt tot snellere gameplay.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76SelectievakjeSelectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om Team Fortress 2 (TF2) te spelen

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om TF2 online te spelen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

 • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Team Fortress 2 Game Hoogtepunten

Team Fortress 2 is een gratis game op Steam en betaald op PS3 en Xbox 360. TF2 is een online teamshooter die Mac, Windows en Linux op Steam ondersteunt. De online shooter heeft meerdere speltypen en kaarten voor meerdere spelers. De online multiplayer-spelmodi omvatten:

 • Verover de vlag: Jij en je team proberen de koffer van de tegenstander van hun basis te pakken en terug te brengen naar de jouwe, terwijl je je koffer nog steeds verdedigt.
 • Controle punten: U, uw team heeft 2 controlepunten zoals de vijand. Beide teams hebben één neutrale plek. Het eerste team dat alle punten controleert, door erop te blijven staan ​​totdat ze de kleur van je team veranderen, wint.
 • Aanval en verdediging: Hetzelfde als controlepunt, behalve dat slechts één team alle controlepunten heeft om te beginnen en het andere team probeert ze allemaal weg te halen voor een overwinning.
 • koning van de Heuvel: Het is exact hetzelfde als het controlepunt, behalve dat het één punt heeft dat uw team gedurende een bepaalde tijd moet controleren.
 • Laadvermogen: jij en je team zullen ofwel een bomvormig object op een spoorlijn naar de vijandenbasis duwen voor een overwinning of je verdedigt je basis gedurende een bepaalde tijd voor de overwinning.
 • Payload Race: Het is hetzelfde als Payload, behalve dat elk team zijn object verder moet duwen dan het andere team of het sneller naar de basis van de andere teams moet brengen om te winnen.
 • Speciale bezorging: Het is een combinatie van Capture the Flag en King of the Hill. Je concurreert eerst met het andere team om de intelligentie van een verre afstand op te pikken. Vervolgens breng je het naar een platform achter een grote raket en blijf je op het platform totdat het de top bereikt. Je zult ook inkomende vijanden moeten ontwijken en vijanden op het platform moeten doden. Je weet dat je team heeft gewonnen zodra het platform de top bereikt en de raket afvuurt.
 • Trainingsmodus: Het is een offline modus waarmee je kunt trainen.

Voor al deze leuke spelmodi heeft de schutter 9 klassen. Elke klasse heeft zijn voor- en nadelen. De lessen zijn:

 • De zware: Hij is een hele grote Rus die bokst, een jachtgeweer schiet, veel sandwiches eet en zijn favoriete machinegeweer heeft dat hij Sasha noemt. Voordelen: heeft veel gezondheid, regenereert de gezondheid, zeer sterk, veel verdediging en heeft veel munitie. Nadelen: zeer trage, zeer onnauwkeurige schutter en hij is een groter doelwit om te raken.
 • The Medic: Een gekke Duitse dokter zonder echte moraal jegens zijn patiënten die duiven als huisdier houdt en mensen geneest. Voordelen: Geneest mensen met een dokterspistool, heeft een Ubercharge die de dokter en de persoon die hij een tijdje geneest immuniteit geeft, en het naaldpistool vuurt snel af. Nadelen: de Ubercharge duurt lang om op te laden, de immuniteit duurt niet lang, de dokter is behoorlijk zwak en het naaldpistool is niet erg krachtig.
 • De Demoman: Is een ooglapje dat een zwaar drinkende Scot draagt. Voordelen: Hij is het enige personage met bommen, heeft kleverige bommen die ziek zijn van dingen en de creaties van de ingenieur kunnen exploderen. Nadelen: hij heeft niets dan bommen met tijd- en bereiklimieten, zijn kleverige bommen exploderen wanneer hij sterft en de bommen kunnen hem pijn doen.
 • De verkenner: Hij is een zelfverzekerde en snel sprekende man uit Boston, Massachusetts. Voordelen: Hij heeft snelle schiet- / slagwapens, snelste teamlid door een afstandsschot, niet gemakkelijk te raken tijdens het bewegen en heeft een dubbele sprong. Nadelen: lage gezondheid, lage verdediging en niet erg sterk.
 • De Pyro: Het is een fysiologisch onstabiel persoon wiens gezicht nog nooit is gezien. Voordelen: Zet alles in vuur en vlam behalve teamgenoten met vlammenwerper. Nadelen: Heeft alleen dichtbij gelegen wapens.
 • De sluipschutter: Een op jagers gebaseerd personage uit Nieuw-Zeeland. Voordelen: Kan dingen van grote afstand fotograferen in scoopmodus. Nadelen: heel gemakkelijk gedood in de scoopmodus omdat je je omgeving niet kunt zien.
 • De spion: Een Franse spion met veel vermommingen. Voordelen: Kan onzichtbaar verhullen, zich kleden als andere leden van de vijand om te proberen ze te infiltreren, en kan de constructies van de Engineer vernietigen. Nadelen: kan vrij gemakkelijk worden gedetecteerd, onzichtbare mantel duurt een korte tijd en hij is behoorlijk zwak.         
 • De soldaat: Een duurzame, maar langzamere Amerikaanse soldaat. Voordelen: Hij heeft een raketsprong, kan raketten afschieten en heeft een semi-beefy karakter. Nadelen: de raketsprong doet pijn en het is een langzamer karakter. 
 • De monteur: Hij is een goede oude jongen uit Texas die erg muzikaal en slim is. Voordelen: hij kan wachtposten bouwen om mensen neer te schieten, dispensers om de gezondheid te herstellen, kladjes en munitie, kan teleports maken om hem en zijn teamplaatsen te teleporteren, en hij kan zijn creaties verplaatsen en vernietigen. Nadelen: alle dingen die hij bouwt en upgrades kost tijd, het kost ook veel tijd en kan gemakkelijk worden vernietigd door andere personages.

Al deze karakters kunnen worden aangepast. Je hebt ooit een item voor dat personage gekregen door met anderen te handelen, het item in de winkel te kopen of het spel te spelen totdat dat item uiteindelijk aan jou wordt gegeven. De items die je krijgt, kunnen hoeden, wapens voor een bepaalde klasse zijn, of kratten die sleutels nodig hebben om te ontgrendelen.

Team Fortress 2 is een online game met veel inhoud die gratis is op Steam. Steam is beschikbaar in geselecteerde landen over de hele wereld. Over het algemeen is Team Fortress 2 een erg leuk spel dat ik ten zeerste aanbeveel.

Nogmaals, ik raad aan om een ​​VPN-service te gebruiken om TF2 te spelen. Een VPN geeft je een IP-adres vanaf de serverlocatie die je kiest. Het verbetert ook de prestaties door uw ping te verbeteren en u te beschermen tegen DDoS-aanvallen.

Geniet van alle opwinding terwijl je TF2 online speelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen genieten van Team Fortress 2 met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me