NFLDit is onze favoriete tijd van het jaar, aangezien het NFL-seizoen op donderdag 5 september begint. De Packers ontmoeten de Bears in Chicago om het seizoen 2019 van start te laten gaan. Als je zoals de meeste voetbalfans bent, heb je soms geen toegang tot de games die je wilt kijken. Misschien reist u buiten de Verenigde Staten of vindt u gewoon geen goede dekking van uw favoriete team. Weten welke sites samen met een VPN moeten worden gebruikt, kan beide situaties helpen. De juiste VPN helpt u ook om NFL-blackout-beperkingen te vermijden.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje

Er zijn een aantal manieren waarop je het hele seizoen van voetbal kunt genieten. Misschien wel het populairst is het bekijken van de uitzendingen op de grote netwerken zoals CBS, FOX, ESPN en het NFL-netwerk. Laten we eens kijken naar enkele van de andere manieren om de game live online te streamen. Sommige zijn gratis, terwijl andere abonnementskosten vereisen.

Verizon – Dit is misschien wel de beste manier om gratis van de spellen te genieten. Verizon werkt samen met de NFL om de toepasselijke naam aan te bieden NFL-app om gebruikers te helpen bij het bekijken van in-market-dekking, primetime match-ups, play-offspellen en de Super Bowl. Je kunt NFL RedZone toevoegen voor $ 1,99 per maand. Maak verbinding met een Amerikaanse serverlocatie met een VPN om de mobiele NFL-app te downloaden en geniet van games op je telefoon.

Zenuwtrekking – Twitch.tv is een streamingwebsite die normaal gesproken wordt gebruikt om videogames te streamen. In dit geval zendt het bedrijf 11 van de Thursday Night Football-streams gratis uit. Het is beperkt tot de Amerikaanse en Amerikaanse gebieden, dus als u zich buiten het gebied bevindt, moet u daar verbinding maken met een server.

Amazon Prime – Met Amazon Prime kun je alle match-ups van halverwege de week bekijken. Degenen die nog geen Prime-lidmaatschap hebben, kunnen zich aanmelden voor een gratis proefperiode van 30 dagen. Geniet gedurende die tijd gratis van 30 dagen NFL-actie, zolang u zich in de VS bevindt of daar bent verbonden met een VPN-server.

DAZN – Als je al een tijdje in de streaming scene bent, heb je misschien al eerder van DAZN gehoord. Als u zich in de VS bevindt en probeert de site te bekijken, krijgt u eenvoudig informatie over hoe u boksen kunt bekijken. Als u zich echter buiten de VS bevindt of black-outs wilt omzeilen, heeft u toegang tot de Canadese versie. Daar kun je NFL-games en andere sporten bekijken voor $ 20 per maand, waarbij de eerste maand gratis is. Bovendien kun je een heel jaar krijgen voor $ 150. We hebben kunnen verifiëren dat u een niet-ons IP-adres nodig heeft om het te bekijken, dus zorg ervoor dat u eerst verbinding maakt met een VPN-server.

Andere streamingdiensten – Hulu, Youtube TV, Sling TV, DirecTV Now en PlayStation Vue geven je allemaal toegang tot NFL-games. Ze hebben elk minimaal een gratis proefperiode van 7 dagen, zodat je een week lang van de spellen kunt genieten. Houd er rekening mee dat u mogelijk een geldige Amerikaanse postcode (postcode) moet invoeren en daar verbinding moet maken met een VPN-server voordat u zich aanmeldt.

Deblokkeer NFL Blackout Games

Naast het besparen van geld, kunt u black-outs voorkomen door u aan te melden voor een van de hierboven genoemde methoden uit een andere regio. We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Je maakt je klaar om je favoriete team aan te moedigen om erachter te komen dat NFL-blackout-beperkingen van kracht zijn. Dat zal niet gebeuren met de bovenstaande methoden en een VPN. Maak eenvoudig verbinding met een VPN-server op de locaties die we hierboven hebben genoemd.

Hoe een VPN te gebruiken om NFL-games te bekijken

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om je favoriete NFL-teams te bekijken. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

Snelheidstest ExpressVPN Londen

  • Selecteer een serverlocatie. We kozen voor Londen, maar ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
  • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
  • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
  • Je hebt nu een IP-adres in het VK, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou gelden als je verbinding hebt met een server in de VS of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu u een IP-adres van een ExpressVPN-server in de gewenste zone heeft, kunt u op internet surfen alsof u er daadwerkelijk bent. Hetzelfde geldt voor elk land. Maak verbinding met een Amerikaanse server om de Amerikaanse dekking van de NFL te bekijken.

Dat is alles. Nu u een IP-adres van de ExpressVPN-server in de gewenste zone heeft, kunt u op internet surfen alsof u er daadwerkelijk bent. Hetzelfde geldt voor elk land. Maak verbinding met een Amerikaanse server om de Amerikaanse dekking van de NFL te bekijken.

Deel dit bericht met je vrienden zodat ze kunnen genieten van het NFL-seizoen. Veel succes met je favoriete team.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me