Hoe World of Tanks te spelen met een VPN

Wereld van tanksWereld van tanks is een populair online teamtankspel. De game heeft wereldwijd miljoenen spelers. Omdat deze game alleen online wordt gespeeld, heb je mogelijk meer vertraging, trage verbinding en DDoS-aanvallen. Om dit op te lossen zou ik een VPN aanraden. Een VPN verandert uw IP-adres in een ander IP-adres naar keuze. Dit helpt DDoS-aanvallen te voorkomen. Als u een IP kiest dicht bij de server waarop u speelt, heeft u een snellere verbinding en minder vertraging.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76SelectievakjeSelectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om World of Tanks te spelen

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om World pf Tanks online te spelen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

 • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals u waarschijnlijk al zult zien, zal een goede VPN uw online game-ervaring verbeteren en toegang tot inhoud over de hele wereld openen. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Hoogtepunten van World of Tanks Game

World of Tanks is een spel dat je in teams speelt tegen andere teams. Dit gezegd hebbende, kun je ook met je vrienden meedoen om andere teams te verslaan. De game kan worden gespeeld op Xbox 360, Windows, Mac, een app voor Android-apparaten en een app op IOS-apparaten. Voor het Android- en IOS-apparaat heet het spel World of Tanks Blitz en het is gratis. De Xbox 360 is een betaalde versie van de game. Windows en Mac zijn gratis. Windows-, Mac-, Android-apparaten en IOS-apparaten hebben allemaal een lidmaatschap nodig dat ook gratis is.

Zodra je dat gedaan hebt, heb je de mogelijkheid om een ​​tank te kiezen voor een van de starttanks uit de beschikbare landen. U.S.S.R., Duitsland, VS, Franse, Britse, Chinese en Japanse tanks zijn beschikbaar op Mac en Windows. Andere versies hebben niet alle tanks die de pc-versie heeft, maar ze komen er bijna aan. De tank die je krijgt, verdient EXP door ermee te spelen. Nadat het genoeg punten heeft verdiend, kan het worden geüpgraded. Zodra je genoeg EXP-punten hebt gekregen om nog een tank te verdienen met upgrades, kun je deze krijgen met munten en EXP.

Het aantal tanks dat je kunt bezitten is beperkt, dus misschien wil je tanks verkopen die je niet leuk vindt. Bij het verkopen van tanks realiseer je je dat je er maar twee per dag kunt verkopen. Het kan je ook opvallen bij het verkopen van tanks dat er verschillende klassen tanks zijn. Deze klassen omvatten lichtgewicht, zwaargewicht, artilleries, tankvernietigers en middelzware tanks, afhankelijk van de tanks van het land die je traint. Elke tank in de klassen heeft een rang. Rangen zijn: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 en 10. Rangen 1, 2 en 3 gaan de strijd aan, 3 en 4 af en toe vechten, 4, 5, 6 strijd. af en toe 6 en 7, en last but not least 7, 8, 9 en 10 gevechten.

Tanks kunnen ook verschillende munitie, statistieken, snelheid, vuurkracht en grootte hebben. Met upgraden kun je de tanks op elke gewenste manier verbeteren. Je wilt misschien meer explosiviteit en minder doordringende kracht in je schoten, en door de geweren of munitie van de tanks te veranderen, kun je dat doen. Je kunt ook uitrusting krijgen die net zo lang op de tank blijft zitten als je die hebt. Uitrusting omvat camouflagenet, gereedschapskist, medium-spall-voering, verrekijker-telescoop, gecoate optiek, verbeterde torsiestaven 3 t-klasse, extra broeken, “Were” -muntrots, verbeterde ventilatie, medium-kaliber TankGun-stamper en een verbeterde Gun Laying Drive. Deze zijn niet allemaal beschikbaar of hebben dezelfde prijs voor elke tank, omdat de items per tankland en rang veranderen. De items voegen ook gewicht toe aan de tank, waardoor deze langzamer wordt, maar het heeft een groot voordeel.

Verbruiksartikelen zijn items die je bij elk gevecht koopt, maar ze voegen geen gewicht toe en ze kunnen echt helpen. Verbruiksartikelen, zoals de apparatuur, zijn beschikbaar voor bepaalde tanks en kosten verschillende hoeveelheden, afhankelijk van de tankregio en rang. Sommige hiervan zijn handmatige brandblusser, EHBO-kit, reparatieset, Engine Boost, multifunctioneel restauratiepakket, chocolade, adrenaline, geval van ColaExtra Combat Rantsoenen en pudding en thee.

World of Tanks is een game waarin jij en je vrienden tanks in teams bevechten. De tanks hebben allemaal verschillende upgrades. Ze hebben ook verschillende landen, klassen en rangen. U kunt de tanks naar wens aanpassen. Over het algemeen is World of Tanks een erg leuk, gratis te spelen online spel waarvan ik zeker weet dat je het geweldig zult vinden.

Nogmaals, ik raad aan om een ​​VPN-service te gebruiken om WoT online te spelen. Een VPN geeft u een IP-adres vanaf de serverlocatie die u kiest. Het zal de prestaties verbeteren en de vertraging verminderen. Elite-gamers zullen ook de extra bescherming tegen DDoS-aanvallen waarderen.

Geniet van alle actie terwijl je World of Tanks online speelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld van WoT kunnen genieten met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map