Je hebt een CyberGhost-account nodig om de iOS-app te gebruiken. U kunt zich abonneren op de service en genieten van onbeperkte VPN-toegang voor slechts $ 2,75 per maand. Nadat u de iOS-app hebt gedownload en geopend, moet u CyberGhost VPN de toegang geven die nodig is om een ​​VPN-netwerk op uw iOS-apparaat op te zetten. U kunt ook toestaan ​​dat het u op de hoogte stelt wanneer dat nodig is om openbare Wi-Fi-netwerken te beveiligen.

Het verifiëren van uw CyberGhost VPN-account op uw iOS-apparaatWanneer u het scherm voor het maken van een account tegenkomt, selecteert u de link “Al account hebben” om het inlogscherm te openen. Voer de “gebruikersnaam / e-mail” en het “wachtwoord” in die u heeft aangemaakt toen u zich op uw Premium-account aanmeldde. Tik op inloggen om het hoofddashboard van de app te openen. Voordat we zien hoe gemakkelijk het is om de software te gebruiken om verbinding te maken met het CyberGhost VPN-netwerk, moeten we eerst het hoofdmenu bekijken dat ook de app-instellingen bevat.

CyberGhost-menu en app-instellingen voor iOS

Tik op het menupictogram (drie horizontale lijnen) om het app-menu te openen. Het menu toont de volgende items:

 • Gebruikersnaam – van het momenteel ingelogde account.
 • Uitloggen – hiermee kunt u gemakkelijk van account wisselen.
 • Beheer account – link waarmee uw accountpagina op de CyberGhost VPN-website wordt geopend, zodat u uw plan kunt wijzigen of apparaten kunt toevoegen en verwijderen.
  Installatiehandleiding voor CyberGhost Android

CyberGhost VPN-menu en app-instellingen voor iOS

 • Instellingen – is onderverdeeld in account-, Wi-Fi-beveiliging en versie-informatie.
  • Account Informatie – omvat: de gebruikersnaam, planinfo, aantal aangesloten apparaten en het aantal resterende dagen tot verlenging. Het heeft ook een link om je account te beheren.
  • Wi-Fi-bescherming – laat u automatisch Wi-Fi-netwerken beschermen. U kunt wijzigen hoe de software reageert op open, met een wachtwoord beveiligde en bekende netwerken. De opties voor iedereen omvatten: Vragen, Altijd verbinding maken, Verbinding verbreken en Nooit beschermen. We raden u aan deze in te stellen om te vragen of altijd te beschermen om veilig te zijn.
  • Informatie ter ondersteuning – toont informatie over app-versie, TOS-link en een link naar het privacybeleid. Het heeft ook een schakelaar om anonieme gegevens naar het CyberGhost VPN-ondersteuningsteam te sturen om hen te helpen hun netwerk te onderhouden. Eindelijk kunt u uw verbinding vanaf hier analyseren.
 • FAQ – opent de kennisdatabase voor website-ondersteuning en veelgestelde vragen.
 • Feedback – opent een prompt waarmee u app-verbeteringen kunt voorstellen of ondersteuningstickets kunt maken voor een probleem dat u bent tegengekomen.

Verbindingen maken met de CyberGhost VPN iOS-app

Met de CyberGhost-software kunt u op verschillende manieren verbinding maken. U kunt verbindingen maken met specifieke landen of VPN-servers met de lijst Alle servers. Bovendien kunt u toegangsservers voor streaminglijsten gebruiken die zijn geoptimaliseerd voor verschillende stomende mediabronnen zoals Netflix. Eindelijk kunt u een lijst met uw favoriete VPN-verbindingen maken om uw internetverkeer snel te beveiligen met behulp van de CyberGhost VPN-service.

CyberGhost VPN Beste verbinding

De eenvoudigste manier om verbinding te maken met de CyberGhost-service is om deze de beste server voor algemeen surfen voor u te laten selecteren. Dit vereist alleen dat u op de verbindingsknop “Aan” tikt. De software verbindt u vervolgens vanaf uw huidige locatie met de snelste server. Het gebruikt afstand, ping-respons en serverbelastingspercentage om de beste server te vinden.

  IPVanish Android-installatiehandleiding

Verbinding maken met de beste server met CyberGhost VPN iOS-appVerbinding maken per land met de lijst met alle servers

Het kiezen van een specifiek land vereiste slechts een paar tikken op het scherm. Verbreek eerst de verbinding met uw huidige verbinding. Selecteer vervolgens uw laatste verbinding om de Servers-lijsten te openen. Tik ten slotte op de landnaam om verbinding te maken met een VPN-server op die locatie.

Verbinding maken met een specifiek land met de lijst met alle serversDe software kiest automatisch een server voor u. Hier hebben we verbinding gemaakt met een VPN-server in Canada, zoals wordt geïllustreerd zodra we de verbinding verbreken.

VPN-servers selecteren in de CyberGhost VPN All Server-lijst

Selecteer onze laatste verbinding Canada opent opnieuw het selectiescherm Sever. Een andere manier waarop u de lijst met alle servers kunt gebruiken, is door een specifieke server in een gekozen land te kiezen om toegang tot te krijgen. Als u op het pictogram voor serveruitbreiding (drie stippen) rechts van de locatie in Canada tikt, wordt een scherm geopend waarin u een specifieke server uit Canada kunt selecteren.

Verbinding maken met het CyberGhost VPN-netwerk met behulp van de lijst met alle serversJe kunt ook een specifieke VPN-server als Montreal-S01-i07 favoriet maken. Let op de wit ingevulde ster. Je kunt ook zien dat we inderdaad verbinding hebben gemaakt met de gekozen VPN-server, omdat deze nu wordt weergegeven als de server van onze laatste succesvolle verbinding nadat we op de verbinding “Uit” hebben getikt.

Streamen met de CyberGhost iOS-app

Laten we nu verbinding maken met een VPN die is geoptimaliseerd voor streaming in specifieke landen zoals de Verenigde Staten. Tik eerst op het lijstpictogram (pijl omlaag) rechts van onze laatste verbinding. Dit opent de serverlijsten. Tik op de streaminglijst. tik vervolgens op de Verenigde Staten.

  Hoe Minecraft te deblokkeren met een VPN

Een streaming mediaserver selecteren met de iOS CyberGhost-appDit heeft ons verbonden met een VPN-server in Dallas, TX. Bij het verbreken van de verbinding kunt u zien dat dit een server is die is geoptimaliseerd voor streaming in de Verenigde Staten.

Verbinding maken via uw favoriete VPN-serverlijst

De laatste manier waarop u verbinding kunt maken met een VPN-server, is door eerst een lijst met uw favoriete VPN-servers en -locaties te maken. U kunt deze lijsten gebruiken om uw internetverkeer snel te beveiligen met behulp van de CyberGhost VPN-service. Merk op dat de Montreal-server die we als favoriet hebben ingesteld, nu rechtstreeks kan worden verbonden vanuit onze favorietenlijst.

Verbinding maken met uw favoriete CyberGhost VPN-serversJe kunt ook zien dat de Verenigde Staten (streaming) ook beschikbaar is. Als je hiermee verbinding maakt, kun je zien dat het ons deze keer heeft verbonden met een server in New York. Als de verbinding wordt verbroken, blijkt dat dit een andere server in het CyberGhost-netwerk is die is geoptimaliseerd voor streaming in de Verenigde Staten.

Bezoek CyberGhost

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me