Speel Elder Scrolls Online (ESO) met een VPN

Elder Scrolls OnlineThe Elder Scrolls Online (ESO) is een gratis MMORPG. De game plaatst je in een middeleeuws rijk vol magie en allerlei monsters. In ESO vecht je tegen vijanden en voltooi je speurtochten. ESO is enorm met een zeer uitgebreide gameplay die een uitdaging kan zijn. Omdat het spel online is, kan er vertraging en langzame verbindingstijd zijn. Met behulp van een VPN kunt u uw IP-adres wijzigen door een IP-server uit te kiezen op de gewenste locatie. Als u een VPN-server dicht bij de spelserver kiest, ervaart u mogelijk minder vertraging en snellere verbindingssnelheden. Een VPN geeft ook de toegevoegde bonus van bescherming tegen DDoS-aanvallen.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76SelectievakjeSelectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om Elder Scrolls Online (pc) te spelen

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om ESO online te spelen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

 • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Hoe een VPN te gebruiken om Elder Scrolls Online te spelen (Xbox One en PS4)

Nogmaals, ik gebruik ExpressVPN als voorbeeld van hoe je een VPN-service gebruikt om ESO op je gameconsole te spelen. Ze zijn mijn favoriete VPN voor gaming omdat ExpressVPN een zeer groot netwerk beheert, waardoor de service een uitstekende keuze is voor gamers.

De eerste stap om aan de slag te gaan met ExpressVPN is normaal gesproken om de clientsoftware voor uw systeem te downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android. Dat werkt duidelijk niet voor PS4, Xbox One of Nintendo, omdat de gameconsoles de native ondersteuning voor VPN niet hebben. Gelukkig is er nog steeds een manier om je spelverkeer te versleutelen en via een VPN te verzenden. Het antwoord is om de VPN via je router te laten lopen. Opmerking: als u geen codering nodig heeft, kunt u de ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) -functie gebruiken zonder dat u uw router hoeft te configureren. Het ondersteunt een breed scala aan spelconsoles.

ExpressVPN-router-app

Afhankelijk van welk merk en model router u gebruikt, ondersteunt het mogelijk VPN-services van derden. Zo ja, dan kunt u de benodigde informatie opvragen bij uw VPN-provider om een ​​verbinding via uw router tot stand te brengen. Anders raad ik ten zeerste aan FlashRouters. Het FlashRouters-team neemt populaire merknaam-routers en flitst ze met DD-WRT of Tomato-firmware. Hierdoor hebben de apparaten veel meer functies dan wanneer de fabrieksfirmware is geïnstalleerd. Alle FlashRouters zijn vooraf geconfigureerd met ondersteuning voor VPN.

ESO Game Highlights

Elder Scrolls Online is een uitgebreid spel met veel kaarten, races, items en wapens. Elke race in het spel maakt deel uit van zijn eigen domein en elk domein heeft meerdere kaarten, inclusief de geboortestad van de races. Elk domein heeft verschillende kaarten of zones die elk zijn bedoeld voor verschillende personageniveaus in het spel. Merk op dat u op een laag niveau naar gebieden met een hoger niveau kunt gaan, dus u moet voorzichtig zijn. Mijn gezelschap heeft ooit een zoektocht ondernomen, dat we destijds geen idee hadden hoe we moesten stoppen bij het starten van het spel. De zoektocht was veel te hoog van niveau. Het bracht ons in het midden van een gebied van niveau twintig toen iedereen niveau vijf was. Gelukkig waren we in staat om een ​​van de zones op een lager niveau te bereiken en terug naar het domein waar we ons zouden bevinden. Je zult voorzichtig moeten zijn met waar je heen gaat, dus het is goed om de domeinen en zones te kennen. Domeinen en hun zones zijn onder meer:

 • Opmerking: niveaus worden geschat en je krijgt exp voor alles wat 5 niveaus onder je ligt. Ze zullen variëren op basis van vaardigheid, ras en aantal spelers bij je. Solo-spelers willen het een beetje veiliger spelen.

Het Daggerfall Covenant:

 • Stros M’Kai-niveaus (1-5)
 • Betnikh-niveaus (5-7)
 • Stormhaven-niveaus (15-24)
 • Rivenspire-niveaus (24-31)
 • Alik’r woestijnniveaus (32-40)
 • Bangkorai-niveaus (41-50)

Ebonheart-pakket:

 • Bleakrock Isle-niveaus (1-3)
 • Bal Foyen-niveaus (3-6)
 • Stonefalls-niveaus (1-15)
 • Deshaan-niveaus (16-24)
 • Shadowfen-niveaus (25-34)
 • Eastmarch-niveaus (35-40)
 • The Rift Levels (41-50)

Aldemeri Dominion:

 • Khenarthi ‘Roost Levels (1-5)
 • Auridon-niveaus (1-15)
 • Grahtwood-niveaus (16-23)
 • Greenshade-niveaus (25-33)
 • Malabal Tor-niveaus (34-42)
 • Mars van Reaper (43-50)

Een ander ding dat u misschien wilt doen voordat u ESO binnengaat, is meer weten over de races of facties. De races hebben elk hun eigen voor- en nadelen. Elke race behoort ook tot een stad. Deze steden zijn veilige havens en hebben speurtochten die je kunt voltooien. De races en hun steden omvatten:

Het Daggerfall Covenant:

 • Orks: Zeer sterke karakters met veel gezondheid en zijn goed met zware bepantsering. Ze wonen in Orsinium.
 • Redguards: Snelle tegenstanders die het beste werken met zwaarden en schilden. Ze wonen in Hammerfell.
 • Bretons: Ze zijn een magische caster die niet zo goed is in gevechten. Ze wonen in High Rock.

Ebonheart-pakket:

 • Argoniërs: Reptielen met een grote weerstand tegen gif en ziekte, goede snelheid en goede magie. Ze wonen in Black Marsh.
 • Nords: Het zijn goede melee-aanvallers met een grote weerstand tegen vorst. Ze wonen in Skyrim.
 • Dunmer: Ze zijn bedreven in magie en vechten, waardoor ze een race zijn die dat ook kan. Ze wonen in Morrowind.

Aldemeri Dominion:

 • Altmer: Deze race maakt geweldige tovenaars. Ze wonen op Summerset Isles.
 • Bosmar: Deze race maakt geweldige dieven en boogschutters. Ze wonen in Valenwood.
 • Khajiit: Een kattenwezen dat weinig magische vaardigheden bezit, maar het stealth en behendigheid verzint. Ze wonen in Elsweyr.

Andere:

 • Imperials: Deze DLC-race is goed in melee-aanvallen en krijgt meer gezondheid terwijl hij vecht. Ze wonen in Imperial City.

Elk personage kan elk wapen gebruiken. Wapens zijn onderverdeeld in categorieën. Elke categorie die je kunt verbeteren door het wapen te gebruiken dat het instrueert. Door de categorieën op een hoger niveau te brengen, kun je passieve en actieve vaardigheden / vaardigheden ontgrendelen. Actieve vaardigheden die je moet activeren om te gebruiken, terwijl passieve vaardigheden altijd actief zijn en niet hoeven te worden ingeschakeld. Actieve vaardigheden nemen ook toe in kracht als je het uithoudingsvermogen / magika verhoogt op basis van de categorie. De wapencategorieën omvatten:

 • Tweehandig: Hiervoor gebruik je wapens met twee handen, zoals bijlen en zwaarden. Als je het leuk vindt om een ​​aanvallende tank te zijn, dan is dit meer iets voor jou. In dit geval een aanvallende tank is het een persoon die wat schade kan oplopen, maar het slaat als een krachtpatser. * Opmerking: zware bepantsering werkt goed.
 • Enerzijds en schild: Dit is een tankklasse die een eenhandig wapen gebruikt zoals een mes, zwaard of bijl en een schild. Voor deze categorie kun je wat schade oplopen en wat schade aanrichten, maar niet zoveel als de twee handen kunnen. De belangrijkste reden waarom dit als een tank wordt beschouwd, is vanwege de vaardigheden die deel uitmaken van de categorie.
 • Dubbel gebruik: In deze categorie rust je twee eenhandige wapens uit. Als je het leuk vindt om dief te zijn, dan zul je deze categorie leuk vinden. Deze klasse doet veel kleine stakingen die niet veel schade toebrengen, maar de stakingen zijn zo vaak dat de kleine aanvallen tot enorme schade leiden. * Opmerking: deze categorie is gebaseerd op stealth.
 • Boog: Hiervoor gebruik je een pijl en boog. In tegenstelling tot andere games zijn de pijlen oneindig en hoeven ze niet te worden gekocht.
 • Vernietigingspersoneel: Dit gebruikt vernietigingsstaven om aan te vallen. Deze categorie zou in andere spellen als een zwarte magiër worden beschouwd. Dit kan ook worden gebruikt door gebruikers van het herstelpersoneel, aangezien beide klassen magie gebruiken.
 • Restauratiepersoneel: Dit gebruikt een restauratiestaf om tegenstanders te genezen en aan te vallen. In andere spellen zou deze categorie worden beschouwd als een witte magiër. Dit kan ook worden gebruikt door gebruikers van Destruction-medewerkers, omdat beide klassen magie gebruiken.

Je gebruikt deze wapens om vijanden te bestrijden die je tegenkomt tijdens het verkennen. In het spel kun je vrij vechten tegen vijanden of missies doen. Sommige quests kunnen als team worden gedaan en nee, dit zal de beloningen niet verdelen. Als beloning krijg je harnassen, wapens, goud en andere items. Met goud kun je items kopen. Je kunt ook items maken. De items die je maakt, zullen in kwaliteit toenemen naarmate je hoger komt in het handwerk dat je kiest. Je hebt middelen nodig om te kunnen knutselen. Om dat te doen kun je vissen, mijnen delven, hout hakken, vijanden doden, verschillende dingen verkennen en doorzoeken. De verschillende knutselactiviteiten omvatten:

 • Alchimie: Maak drankjes en gif.
 • Smeden: Maak bepantsering, metalen schilden en wapens.
 • Kleiner: Maak lichte en middelzware bepantsering.
 • Betoverend: Maak items die op harnassen en wapens kunnen worden geplaatst om ze speciale vaardigheden te geven.
 • Voorzieningen: Bereid eten en drinken.
 • Houtbewerking: Maak houten schilden, staven, bogen en andere houten wapens.

ESO is een gratis MMORPG voor Xbox One, PS4 en pc. Deze game is erg technisch en gaat erg diep. Er kan zoveel worden gedaan. Je kunt bijna alles doen, van held van het land tot moordenaar en rebel van de wet. Elder Scrolls Online is een erg leuk spel waarvan ik denk dat jij en je vrienden zullen genieten.

Ik raad nogmaals aan om een ​​VPN-service te gebruiken om ESO online te spelen. Een VPN geeft u een IP-adres vanaf de serverlocatie die u kiest. Het zal de prestaties verbeteren en de vertraging verminderen. Elite-gamers zullen ook de extra bescherming tegen DDoS-aanvallen waarderen.

Geniet van alle opwinding terwijl je Elder Scrolls Online speelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen gamen met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map