helden van de stormHeroes of the Storm is een MOBA gemaakt door Blizzard. De game ligt dicht bij de harten van veel Blizzard-fans omdat het personages uit al hun populaire franchises bevat. Elk personage is uniek gemaakt om te passen bij zijn andere game-tegenhanger. Door deze unieke movesets correct te gebruiken, kun je de personages volledig tot hun recht laten komen en misschien zelfs competitief spelen. Nu Heroes of the Storm online is, zal er vertraging, trage verbindingstijd en mogelijk enkele DDoS-aanvallen zijn. Om deze problemen op te lossen, raad ik een VPN aan. Met een VPN kunt u uw IP-adres wijzigen in een ander IP in de buurt van de locatie die u kiest. Als je een locatie kiest in de buurt van de server waarop je speelt, heb je minder vertraging en een snellere verbinding. Aangezien dit niet uw IP-adres is, wordt u minder snel door DDoS aangevallen. Aangezien het spel een Blizzard-spel is, is de kans groter dat het wordt geblokkeerd door een firewall. Gelukkig helpt een VPN je voorbij firewalls en geografische beperkingen te komen doordat je je IP-adres kunt wijzigen.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76SelectievakjeSelectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om Heroes of the Storm te spelen

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om Heroes of the Storm online te spelen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

 • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Hoogtepunten van Heroes of the Storm Game

Heroes of the Storm is een spel waarin je verantwoordelijk bent voor het samenwerken met je teamgenoten om de vijand te verslaan. Het spel zelf lijkt misschien eenvoudig genoeg, maar het is veel moeilijker dan het lijkt. Met de complexe strategieën en verschillende spelmodi wordt het spel steeds moeilijker. De spelmodi omvatten:

 • Basiskennis nodig voordat je spelmodi kunt bekijken: Je speelt als een held die samen met anderen werkt om het andere team te verslaan. Er zijn minions die voor elk team spawnen en ze kunnen je helpen te levelen en het andere team over te nemen. Je moet de torens van het andere team verslaan om de basis te bereiken en de hoofdtoren te verslaan (ook bekend als de nexus).
 • Praktijk: Jij met AI versus AI. Basisregels zijn van toepassing.
 • Tegenover AI: Jij en anderen online versus AI. Basisregels zijn van toepassing.
 • Snel spel: Jij en anderen versus andere online concurrenten. Basisregels zijn van toepassing.
 • Heroes Brawl: Elke week andere uitdaging.
 • Aangepaste overeenkomsten: Wat je ook kiest.
 • Gerangschikt:
  • Hero League: Moet solo zijn om binnen te komen. Basisregels zijn van toepassing.
  • Team League: er moet al een team van vijf in je team zitten. Basisregels zijn van toepassing.

Elke spelmodus wordt gespeeld op een kaart. Elke kaart heeft speciale regels die de gameplay beïnvloeden. Dit betekent dat het, afhankelijk van de kaart die u krijgt, mogelijk beter zal zijn. Kaarten omvatten: Tower of Doom, Infernal Shrines, Battlefield of Eternity, Tomb of the Spider Queen, Sky Temple, Garden of Terror, Blackheart’s Bay, Dragon Shire, Haunted Mines, Cursed Hollows, Braxis Holdout, Punisher Arena en Warhead Junction.

Helden zijn wie je speelt. Helden zijn onderverdeeld in vier categorieën: huurmoordenaars vallen aan om te doden, krijgers nemen de krachtigste klappen, ondersteuning helpt het team gedurende de hele wedstrijd en specialisten hebben een unieke moveset die de loop van het spel kan veranderen. Tekens in de categorieën zijn onder meer:

 • Moordenaars: Ragnaros, Varian, Samuro, Alarak, Gul’dan, Chromie, Tracer, Greymane, Lunara, Cho’gall, The Butcher, Kael’thas, Thrall, Jaina, Tychus, Falstad, Illidan, Kerrigan, Nova, Raynor, Valla, en Zeratul.
 • Krijgers: Varian, Zarya, Dehaka, Cho’gall, Artanis, Rexxar, Leoric, Johanna, Anub’Arak, Chen, Arthas, Diablo, E.T.C., Muradin, Sonya, Stitches en Tyrael.
 • Ondersteunt: Auriel, LT. Morales, Kharazim, Rehgar, Brightwing, Li Li, Malfurion, Tassadar, Tyrande en Uther.
 • Specialisten: Medivh, Xul, Sylvanas, The Lost Vikings, Azmodan, Zagara, Murky, Abathur, Gazlowe, Nadeebo en SGT. Hamer.

De in-game valuta gebruiken Je kunt personages kopen, zodat je niet hoeft te wachten tot ze weer gratis kunnen spelen. Als je eenmaal een personage hebt, kun je constant spelen of je kunt ermee trainen. Hoe beter je wordt, hoe beter je kunt worden. Je kunt iedereen spelen, van een persoon die net zijn eerste wedstrijd speelt tot een elite-gamer, het hangt er gewoon van af hoe je speelt.

Heroes of the Storm is een populaire MOBA gemaakt door sneeuwstorm. Het spel is erg competitief en zelfs een Esport. De game heeft veel strategie en veel manieren om te spelen. Met verschillende personages en kaarten zul je niet teleurgesteld zijn. Over het algemeen is dit een spel waarvan ik zeker weet dat jij en je vrienden het geweldig zullen vinden om te spelen.

Nogmaals, ik raad aan om een ​​VPN-service te gebruiken om Heroes of the Storm online te spelen. Een VPN geeft u een IP-adres vanaf de serverlocatie die u kiest. Het zal de prestaties verbeteren en de vertraging verminderen. Elite-gamers zullen ook de extra bescherming tegen DDoS-aanvallen waarderen.

Geniet van alle actie terwijl je Heroes of the Storm online speelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen genieten van Heroes of the Storm met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me