League of LegendsLeague of Legends is een van de populairste MOBA, multiplayer online gevechtsarena, games. LoL is gemaakt in 2009 en is sindsdien uitgegroeid tot de krachtpatser van een game die het nu is. Het is een van de meest populaire gaming-evenementen in Esports. De game is populair geworden vanwege de betrokken strategie. Het is gebouwd waar veel verschillende vaardigheidsniveaus online kunnen spelen. De game leert je spelen en stelt je in staat om je vaardigheden online aan te scherpen met een team om naar de top te stijgen. De game is wereldwijd en dat brengt wat problemen met lag en trage verbindingen met zich mee. Om dit probleem op te lossen zou ik een goede VPN aanraden.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76SelectievakjeSelectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om League of Legends te spelen

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om LoL online te spelen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

 • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Hoogtepunten van League of Legends Game

Met een VPN kunt u uw IP-adres wijzigen in een IP op een locatie naar keuze. Als je een locatie kiest dicht bij de server waarop je speelt, kun je vertraging verminderen en het spel versnellen. Omdat de gegevens zijn gecodeerd, helpt het u om firewallbeperkingen op het werk of op school te omzeilen. Pro-spelers zullen genieten van de extra bescherming die een VPN biedt tegen DDoS-aanvallen.

League of Legends is een game waarin je Summoner bent. Je roept een kampioen op om te spelen om je team te helpen. Er kan maar één persoon tegelijk een kampioen spelen in uw team. Er zijn meer dan 150 kampioenen. Elk heeft zijn eigen skins en zijn verschillende hoeveelheden in-game valuta waard. Je kunt elk personage gratis krijgen door meer te spelen en ze te ontgrendelen. Je kunt ze uitproberen in de gratis spelersrotatie.

Kampioenen hebben verschillende statistieken om ze te helpen. Ze hebben ook speciale vaardigheden en / of magie die kunnen worden gebruikt om het team te helpen en de vijand pijn te doen. Deze variëren van een helende magische vaardigheid tot een enorme klap van fysiek vermogen. Elke kampioen is gespecialiseerd in magische of fysieke aanvallen en slechts enkelen hebben een combinatie van beide. Dit samen met de andere statistieken achter een kampioen is wat hen in een van de zes spelcategorieën plaatst.

League of Legends Champions:

 • Tanks: Deze machtige kampioenen zijn sterk in verdediging en doorgaans traag. Ze kunnen veel schade oplopen voordat ze vallen. Deze kampioenen zijn geweldig in het leiden van aanvallen en verdedigen van punten, maar kunnen overweldigd worden door afstandelijke en snelle personages.
 • Vechters: Deze karakters zijn evenwichtiger. Ze hebben een gelijkmatige aanval en verdediging. Ze zijn sneller dan tanks, maar niet zo defensief. Vechters zijn geweldig van dichtbij omdat ze hun vaardigheden kunnen gebruiken voor zowel aanval als verdediging om vijanden omver te werpen.
 • Mages: Deze karakters zijn geweldig in het veroorzaken van schade. Ze hebben geweldige aanvalsstatistieken, maar een lage verdediging. Mages gebruiken ook mana voor alles, dus je zult moeten uitkijken en het indien nodig bewaren. Ze zijn geweldig in het op afstand blijven en het uitschakelen van tegenstanders.
 • Moordenaars: Deze personages hebben alles te maken met mobiliteit en aanvallen. Deze kampioenen zijn de snelste en meest dodelijke. Hun grootste nadeel is dat ze nogal zacht zijn. Ze kunnen vrij snel door tanks worden verwijderd als ze niet oppassen. Tegelijkertijd kunnen ze heel snel tanks afbreken.
 • Scherpschutter: Het zijn afstandsvechters die kwetsbaar zijn. Zo goed kunnen ze niet tegen een stootje, maar ze kunnen wel degelijk schade aanrichten. Ze hebben een zeer hoge schadeoutput. Deze kampioenen staan ​​het beste achter hun team en schieten op de tegenstanders.
 • Ondersteunt: Dit zijn kampioenen die de rest van het team verbeteren. Ze zijn misschien niet de beste vechters, maar ze zijn geweldig om het team te helpen. Het team kan over het algemeen verbeteren door de inzet van een ondersteunend karakter. Ze kunnen een spel veranderen door hun team kracht, gezondheid, magie en meer te geven.

Samen met deze kampioenen krijg je volgelingen die lijken op kleine personages die je in rijstroken plaatst om je te helpen verslaan en verdedigen. Je verdedigt structuren die torentjes en de Nexus worden genoemd. Torentjes verdedigen jou en je vijanden door op ze te schieten. Deze structuren moeten worden vernietigd om voorbij dat deel van de kaart te komen. De Nexus is het laatste punt dat moet worden vernietigd. Kaarten zijn de arena’s van League of Legends en er zijn ook relikwieën op deze kaarten. Relics zullen je gezondheid geven, je statistieken verhogen, vijandelijke statistieken verminderen en andere dingen.

League of Legends-kaarten:

 • Crystal Scar: Dit mijngebied is verwikkeld in oorlog. Jij en je 4 bondgenoten staan ​​op een cirkelvormige kaart om je vijanden Nexus te verslaan met een startgezondheid van 500. Om dit te doen, moet je één punt overnemen en eenmaal onder controle verliezen de tegenstanders Nexus gezondheid.
 • Huilende afgrond: Dit is het koudste gebied met één enkele smalle brug waarin een epische oorlog werd uitgevochten. Op deze ene brug probeer je je vijanden te bestrijden door je torentjes en je Nexus te verslaan.
 • Oproep Rift: Dit is een afgelegen bos. Dit is de oudste, meest gebruikte en grootste reguliere kaart. Jij en je bondgenoten rennen door een doolhof om bij de vijandelijke torentjes te komen en Nexus om ze te vernietigen en te winnen.
 • Twisted Treeline: Dit is een donker bos. Hier ga je een van de twee richtingen naar de vijanden Turrets en Nexus om ze te vernietigen. Denk er ook aan om je basis te beschermen, omdat deze kleinere kaart je zowel in een aanvallende als verdedigende positie plaatst.
 • Magma Kamer: Deze berg is gevuld met lava. Hoe je wint, is door 100 vijandelijke handlangers te doden, torentjes te vernietigen of eerste bloed te krijgen in 1v1 / 2v2. Dit is alleen open in toernooien, ook al is het de grootste kaart.
 • Butcher’s Bridge: Deze brug houdt toezicht op slachtdokken. Vroeger was het een grote brug die naar een tempel leidde, maar nu wordt het gebruikt om door te vechten. Het is een unieke brug waar teams het tegen opnemen.

Er zijn veel manieren om te spelen. Je kunt items kopen om je te helpen winnen. Artikelen kunnen geruild worden voor goud. Je verdient goud door monsters in de jungle, andere kampioenen, volgelingen te verslaan. en torentjes. Items geven je buffs om je personage gedurende de hele wedstrijd te helpen. In het begin zul je voor goud willen boeren en proberen een reeks items te vinden die je zullen helpen winnen. De manier waarop je speelt, heeft invloed op de items die je krijgt. Er zijn vijf hoofdrollen die mensen spelen in League of Legends.

League of Legends Rollen:

 • ADC: Dit staat voor het dragen van aanvalsschade. Het zijn de personages die geweldig zijn in het doden. Ze hebben een hoge schade-output, maar kunnen meestal niet worden geraakt. Een marksman-kampioen vervult deze rol meestal.
 • Ondersteuning: Ze zijn verantwoordelijk voor het beschermen en helpen van de ADC, die zich normaal gesproken in de bovenste of onderste rij bevindt. Ze zijn geweldig in het uit balans brengen van de tegenstander en het helpen van de ADC om hiervan te profiteren.
 • Jungler: Deze personages zijn verantwoordelijk voor het behalen van XP en buffs van monsters in de jungle. Ze zouden veel sneller moeten nivelleren en krachtig worden in de late game. Daarnaast zouden ze een aantal bonussen voor het team moeten krijgen.
 • Tank: Ze spelen de rol van een schild. Ze zijn geweldig in het blokkeren van tegenstanders om voorbij te gaan. Daarnaast kunnen ze ADC’s uitschakelen omdat ze door aanvallen heen kunnen. Ze hebben misschien niet veel schade, maar dankzij hun verdediging kunnen ze lang genoeg overleven om de ADC uit te schakelen.
 • APC: Dit staat voor power carry. Ze vechten meer alleen. APC’s zijn erg krachtig en hebben niet de ondersteuning nodig die een ADC heeft. Ze gebruiken hun capaciteiten om vijanden te beschadigen. Ze zitten normaal gesproken op de middelste rijstrook, maar hun capaciteiten geven ze de kans om in anderen te zijn.

LoL is een populaire MOBA met meer dan 150 kampioenen om mee te spelen. Er zijn veel strategieën die je kunt gebruiken. Jij en je vrienden kunnen als team samen op kaarten strijden. League of Legends is een leuk spel waarvan ik zeker weet dat je het leuk zult vinden.

Nogmaals, ik raad aan om een ​​VPN-service te gebruiken om League of Legends online te spelen. Een VPN geeft u een IP-adres vanaf de serverlocatie die u kiest. Het zal de prestaties verbeteren en de vertraging verminderen. Elite-gamers zullen ook de extra bescherming tegen DDoS-aanvallen waarderen.

Geniet van alle actie terwijl je League of Legends online speelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen genieten van LoL met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me