Mario Kart voor Nintendo SwitchMario Kart 8 Deluxe is een leuk spel voor de Nintendo Switch. De game is gemaakt voor iedereen. Je kunt met je familie spelen of zelfs competitief spelen. De online modus is leuk voor zowel competitieve gameplay als voor het concurreren met vrienden. Bij het spelen van de online modus kunt u vertraging en trage verbindingen ervaren. Om deze problemen op te lossen, zou ik een VPN aanbevelen. Met een VPN kunt u uw IP-adres wijzigen in een ander IP-adres op de server van uw keuze. Als u een server selecteert die dicht bij de server staat waarop u speelt, heeft u minder vertraging en snellere verbindingen. Meer competitieve gamers zullen genieten van de extra bescherming tegen DDoS-aanvallen die een VPN biedt.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76SelectievakjeSelectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om Mario Kart op Nintendo Switch te spelen

Nogmaals, ik gebruik ExpressVPN als voorbeeld van hoe je een VPN-service kunt gebruiken om Mario Kart op je gameconsole te spelen. Ze zijn mijn favoriete VPN voor gaming omdat ExpressVPN een zeer groot netwerk beheert, waardoor de service een uitstekende keuze is voor gamers.

De eerste stap om aan de slag te gaan met ExpressVPN is normaal gesproken om de clientsoftware voor uw systeem te downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android. Dat werkt duidelijk niet voor PS4, Xbox One of Nintendo, omdat de gameconsoles de native ondersteuning voor VPN niet hebben. Gelukkig is er nog steeds een manier om je spelverkeer te versleutelen en via een VPN te verzenden. Het antwoord is om de VPN via je router te laten lopen. Opmerking: als u geen codering nodig heeft, kunt u de ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) -functie gebruiken zonder dat u uw router hoeft te configureren. Het ondersteunt een breed scala aan spelconsoles.

ExpressVPN-router-app

Afhankelijk van welk merk en model router u gebruikt, ondersteunt het mogelijk VPN-services van derden. Zo ja, dan kunt u de benodigde informatie opvragen bij uw VPN-provider om een ​​verbinding via uw router tot stand te brengen. Anders raad ik ten zeerste aan FlashRouters. Het FlashRouters-team neemt populaire merknaam-routers en flitst ze met DD-WRT of Tomato-firmware. Hierdoor hebben de apparaten veel meer functies dan wanneer de fabrieksfirmware is geïnstalleerd. Alle FlashRouters zijn vooraf geconfigureerd met ondersteuning voor VPN.

Zodra u een IP-adres van de ExpressVPN-server in de Verenigde Staten heeft, kunt u op internet surfen en online games spelen alsof u er zelf bent. Hetzelfde geldt voor elk land. Maak verbinding met een server in het Verenigd Koninkrijk om de toegang tot sites zoals BBC iPlayer of een ander land te deblokkeren om Netflix-inhoud in die regio te bekijken.

Zoals u waarschijnlijk al zult zien, zal een goede VPN uw online game-ervaring verbeteren en toegang tot inhoud over de hele wereld openen. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan een VPN u helpen toegang te krijgen tot populaire streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Verbeter de snelheid van het spel en blokkeer DDoS-aanvallen

Als u problemen heeft met lag en DDoS-aanvallen, zouden deze aanbevelingen moeten helpen:

Manieren om problemen met lag op Nintendo Switch op te lossen:

 • Controleer je snelheid op speedtest.net. Als uw snelheid snel is op een laptop of tablet, maar de switch heeft problemen met vertraging, dan kan uw wifi-verbinding deze vertragen. In dit geval raad ik aan om de switch met een netwerkkabel op uw router aan te sluiten of de console dichter bij de router te plaatsen om de verbinding te testen. Opmerking: om de console rechtstreeks op uw router aan te sluiten, hebt u een nodig LAN-adapter.
 • Als je deze opties probeert en de Nintendo Switch nog steeds niet goed presteert, zou ik een VPN aanbevelen. Nogmaals, een VPN kan u een beter pad naar de spelserver bieden, waardoor vertraging kan worden verminderd.
 • Als u denkt dat uw router problemen heeft, raad ik u aan deze opnieuw in te stellen. Dit kan voor veel netwerkproblemen zorgen. Als uw router nog steeds problemen heeft, kunt u een aangepast DD-WRT- of Tomato-apparaat overwegen. De aangepaste firmware is zeer geschikt voor hoge prestaties en ondersteunt VPN.

DDos-aanvallen voorkomen:

 • De beste manier om DDos-aanvallen te voorkomen, is door een VPN te gebruiken. Nogmaals, we raden aan ExpressVPN. Ze draaien bovenop hetzelfde netwerk voor het leveren van games als Steam en andere populaire online gamingplatforms.
 • Een VPN helpt u DDos-aanvallen te voorkomen door uw IP-adres te wijzigen. U kunt verbinding maken met een server in uw eigen land of een andere regio van de wereld. Als u dit doet, wordt uw IP-adres gewijzigd, waardoor u wordt beschermd tegen DDos-aanvallen, aangezien de aanvaller niet weet welk IP-adres u zult gebruiken telkens wanneer u verbinding maakt.

Hoogtepunten van Mario Kart Game

Mario Kart 8 Deluxe is erg leuk en heeft eigenlijk een strategie achter de rug. Bij het bouwen van uw voertuig wilt u bijvoorbeeld vijf verschillende categorieën overwegen. Deze worden beïnvloed door je banden, lichaam, zweefvliegtuig en het gewicht van je personage. Deze categorieën omvatten:

 • Snelheid: Zo snel kan uw voertuig gaan. De lichtgewicht karakters zijn de langzaamste, de middelzware karakters zijn gemiddeld en de zware karakters gaan het snelst.
 • Versnelling: Zo lang duurt het voordat uw auto op topsnelheid is. Meestal hebben de lichtgewicht karakters de snelste acceleratie.
 • Gewicht: Hoe meer gewicht je hebt, hoe minder je zult kunnen glijden. Ook het gewicht kan je acceleratie beïnvloeden.
 • Behandeling: Zo moeilijk is het om het voertuig te besturen. Lichtgewicht karakters zijn gemakkelijker te hanteren, maar zijn langzamer, terwijl zwaardere karakters moeilijker te hanteren zijn, maar sneller.
 • Tractie: Dit is hoe goed uw voertuig off-road kan rijden en hoe goed u kunt afdrijven. Banden zijn het belangrijkste onderdeel dat dit bepaalt, maar carrosserie heeft ook impact.

Tijdens het spelen van het spel kun je items gebruiken om je te helpen winnen. U kunt maximaal twee van deze items tegelijk bevatten. De items omvatten:

Een banaan, drie bananen, groene schelp, drie groene schelpen, rode schelp, drie rode schelpen, blauwe schelp, bob-omb, paddenstoel, drie paddenstoelen, gouden paddenstoel, blooper, bullet bill, bliksem, vuurbloem, ster, piranha plant, boemerangbloem, superhoorn, gekke acht, munt, boe-geroep en veer.

Mario Kart 8 Deluxe online spelmodi

De online modus van Mario Kart 8 Deluxe is opgesplitst in regionale, wereldwijde en vrienden. Door regionale online gameplay te kiezen, kun je op een server spelen met mensen uit jouw land en andere landen in de buurt. Door wereldwijd te kiezen, kun je spelen met mensen van over de hele wereld. Bij vrienden kunt u zich bij uw vrienden voegen wanneer de ruimte opengaat. Het spel heeft twee verschillende spelsoorten. Deze soorten zijn onder meer:

 • Ras: Je stemt op welk podium je racet, maar daarnaast is dit in feite de Grand Prix-modus online.
 • Strijd: Deze modus is in deze game vernieuwd en opgesplitst in andere kleinere games.
  • Ballongevecht: In deze spelmodus probeer je de meeste ballonnen met items te laten knallen. Als je al je ballonnen laat knallen, worden je punten gehalveerd en begin je opnieuw met drie ballonnen, wat twee minder is dan je begint met.
  • Bob-omb Blast: Het is hetzelfde als ballongevechten, maar het enige item dat je kunt gebruiken is bob-ombs. Je kunt maximaal tien tegelijk vasthouden.
  • Coin Runners: In deze spelmodus verzamel je munten en gebruik je items om mensen die van hen te laten vallen. De persoon met de meeste munten aan het einde van het spel wint.
  • Renegade Roundup: Dit zijn eigenlijk agenten en overvallers. De politie of autoriteit moet alle overvallers of afvalligen vangen met piranha-planten om het spel te winnen. Ondertussen moeten de afvalligen wegrennen van de autoriteit en anderen bevrijden. Het team dat wint, krijgt punten. Renegades krijgen punten door anderen te bevrijden, terwijl de autoriteit punten krijgt door afvalligen te vangen.
  • Shine Thief: In deze spelmodus probeert de speler de glans te krijgen en deze 20 seconden vast te houden. Je verliest het als je geraakt wordt, maar je timer wordt niet gereset. Deze modus is waarschijnlijk een van de moeilijkste vanwege hoeveel items naar de persoon met de glans worden gegooid en hoeveel kruisvuur er is.

Tijdens het spelen krijg je munten. Je kunt elke race gemiddeld ongeveer tien munten verdienen en je kunt er nog meer krijgen als je goed bent in Coin Runners. Deze munten ontgrendelen nieuwe karts en onderdelen waarmee je je rit kunt upgraden.

De reden dat Mario Kart 8 Deluxe als deluxe wordt beschouwd, is omdat het alle DLC van Mario Kart 8 bevat. Het heeft ook nieuwe en verbeterde online gameplay. Er zijn ook nieuwe personages, karts en items.

Mario Kart 8 Deluxe is voor de Nintendo Switch. Dit spel kan gespeeld worden met vrienden en het is erg leuk. De game heeft een grotere online modus. Omdat er een wereldwijde optie is, kunnen uw vaardigheden op de proef worden gesteld terwijl u uw land vertegenwoordigt in wereldwijde races en veldslagen. Mario Kart 8 Deluxe is een spel waarvan ik zeker weet dat jij en je vrienden het geweldig zullen vinden om te spelen.

Nogmaals, ik raad aan om een ​​VPN-service te gebruiken om Mario Kart voor de Nintendo Switch online te spelen. Een VPN geeft u een IP-adres vanaf de serverlocatie die u kiest. Het zal de prestaties verbeteren en de vertraging verminderen. Elite-gamers zullen ook de extra bescherming tegen DDoS-aanvallen waarderen.

Geniet van alle actie terwijl je Mario Kart 8 Deluxe online speelt. Deel dit bericht met je vrienden, zodat ze overal ter wereld met een VPN kunnen spelen. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me