Nu tvNu is tv een internettelevisiedienst die leden toegang geeft tot enkele van de beste live sporten, films en tv-programma’s. De enige vangst is dat Nu tv is alleen beschikbaar voor gebruikers in het Verenigd Koninkrijk. Ze gebruiken een technologie die geoblocking wordt genoemd om de toegang te beperken tot alleen die met IP-adressen in het VK. Dat kan een probleem zijn als u buiten het VK reist of woont. Gelukkig zal een VPN de toegang tot Now TV overal ter wereld deblokkeren.

Nu is TV gelanceerd op 17 juli 2012 in het Verenigd Koninkrijk. Sky is eigenaar van de streamingdienst, zodat u kunt genieten van hun live-verslaggeving van sportevenementen met Now TV. Deze week behandelen ze de Ashes cricket-serie. Leden kunnen Now TV op Windows of Mac bekijken via een webbrowser. Sky biedt ook een mobiele app voor iOS- (iPhone, iPad) en Android-apparaten. De Now TV-services hebben uitgebreide ondersteuning voor gameconsoles, waaronder Playstation (PS3, PS4), Xbox One en Xbox 360. Leden kunnen ook kijken op LG Smart TV’s, Roku (LT, XS, 3), Apple TV, Now TV Box, en YourView.

Je kunt drie verschillende passen kopen voor Now TV. Laten we elk van de drie beschikbare passen eens nader bekijken:

  • Nu tv-sport – met deze pas heb je toegang tot alle 7 Sky Sports-kanalen, waaronder Sky Sports 1, Sky Sports 2, Sky Sports 3, Sky Sports 4, Sky Sports 5, Sky Sports F1 en Sky Sports News HQ. Sky organiseert populaire sportevenementen, waaronder Premier League-wedstrijden, Formula 1. cricket, Rugby Union, US PGA en European Tour-golf. Nu kunnen TV Sports-passen op elk gewenst moment worden geactiveerd. U kunt dagpassen kopen voor £ 6,99 of een weekpassen voor £ 10,99.
  • Nu tv-films – de filmpas geeft je direct toegang om meer dan 1.000 films te streamen. Ze adverteren dat de service leden toegang geeft tot films 12 maanden vóór andere online abonnementsdiensten. Nu kost TV Movies £ 9,99 per maand na de eerste gratis proefperiode van 30 dagen.
  • Nu tv-entertainment – de entertainmentpas geeft je toegang tot 13 kanalen die niet beschikbaar zijn op Freeview, waaronder Sky Atlantic, Sky 1, Fox, Gold, Sky Living, Comedy Central, Discovery Channel, MTV, itv Encore, Disney Channel, Nickelodeon, Nick Jr. , ABC en Sky Arts. Het biedt ook toegang tot meer dan 250 boxsets voor populaire shows. De service kost £ 6,99 per maand zonder contracten.

Zoals je kunt zien heeft Now TV veel te bieden. Als u zich momenteel in het VK bevindt, kunt u hun website bezoeken en u aanmelden. Als u zich buiten het Verenigd Koninkrijk bevindt, wilt u eerst verbinding maken met een VPN-server in het VK voordat u de site bezoekt. Een VPN geeft je een lokaal IP-adres om je aan te melden en je favoriete sport, films of tv-programma’s te bekijken met Now TV.

Beste VPN’s om nu tv buiten het VK te deblokkeren

Eerst wilt u een betrouwbare VPN-service vinden. In dit geval wilt u er een met snelle VPN-servers in het Verenigd Koninkrijk. Er zijn een paar VPN’s om uit te kiezen. Hier zijn enkele van onze favorieten. Alle drie de VPN-services bieden onze bezoekers een grote korting. Bespaar tot 60% op onbeperkte VPN om kanalen te deblokkeren en uw privacy te beschermen.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om nu tv te kijken

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om sport, films en tv-programma’s te bekijken op Now TV. Eerst wil je hun klant downloaden. ExpressVPN biedt gratis software voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden. Houd er rekening mee dat we afbeeldingen van Britse servers gebruiken, aangezien Now TV geografisch beperkt is tot het Verenigd Koninkrijk.

ExpressVPN UK-servers

  • Aangezien Now TV alleen beschikbaar is in het VK, moet u een server kiezen in het Verenigd Koninkrijk. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers verspreid over het hele VK.
  • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
  • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
  • Je hebt nu een IP-adres in het VK, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou gelden als je verbinding hebt met een server in de VS of ergens anders in de wereld.

En daar heb je het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in het VK, kun je op internet surfen alsof je er zelf bent. Dat geldt voor alle websites in het VK, zodat u kunt genieten van BBC iPlayer en andere lokale kanalen. Hetzelfde geldt voor geo-geblokkeerde kanalen in andere landen.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en HBO NU. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Geniet overal ter wereld van alles wat Now TV te bieden heeft. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze met een VPN naar sport, films en tv-programma’s kunnen kijken op Now TV buiten het VK. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me